09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

:) bu sene hacı başvurunsunda bulunmayı düşünüyorum :)))

Yok cnm zaten kimseye sölemicez filmlerdeki gibi yoldan ceviricez nikah sahitlerimizi

hemen bakıyorummmm

ben de beğendim doğumdan sonra

yaa evlenmeden yaptık seni yewrum aslı derim

zaten tüm bunlar filmlerdeki gibi olsun sıradan olmasın diye yaşandı demüüüü :))))
ama harby film gibi be elmiş,

ya belden oturmalı şeyleri seviyorum ama beni tombik gösteriyor
belim ince totom kocaman diye. :)

Ailen ne diyor bu duruma elmayra, yani biliyorlarmı eski eşinle tekrar görştüğünü.
Sen ailenle birlikte mi yaşıyorsun ayrımı.

Allah kabul etsin abla
enişteylemi gideceksin kısmetse
bende umre ziyareti istiyorum öncelikli olarak
Allah nasip etsin isteyene dileyene..

aklıma düştü enişte kız ve ben eğer mumkun olursa annem inşaallah ama kısmet işleri bunlar canım.biz isteyelim dileyelim de takdir...

Allah kabul etsin abla
enişteylemi gideceksin kısmetse
bende umre ziyareti istiyorum öncelikli olarak
Allah nasip etsin isteyene dileyene..

Ben de önce umre istiyorum Allah hepimize nasip etsin. Hani önceden umreye gidip oraları sakin sakin görüp tanımak istiyorum. İNŞALLAH nasip olur

Bence de korku filmi gibi

Benim de midem olduğu icin belden oturtmalı seyler gizliyo
Rica edersiniz orda ki görevlilerden,alışkın oldukları için kırmıyorlar biçare çiftleri.

ahahaha bicare cift fakir ama gururlu
senin oğlun olsa çok fırlama olur zaten

Seninki benimkinden daha mı az fırlama olur sence

Ailen ne diyor bu duruma elmayra, yani biliyorlarmı eski eşinle tekrar görştüğünü.
Sen ailenle birlikte mi yaşıyorsun ayrımı.

Annem cok mutlu da babam küs benimle Bir aydır konusmuyo :) Evlenince gececeğini umuyoruz. Evet ailemle birlikteyim zaten ex de sehir dışında ankda değil

tabiki benim oğlum efendi uslu bişey olacak (bu smilei yapınca çek geldi aklıma)

Bizim halimizi görseydin gülmekten ölürdün.
Kenara sinmişiz,şahidimiz yok,sıramızın gelmesini bekliyorduk.

Ben de önce umre istiyorum Allah hepimize nasip etsin. Hani önceden umreye gidip oraları sakin sakin görüp tanımak istiyorum. İNŞALLAH nasip olur
Konuya atlamis gibi olacagim ama enistem iki gun once umreye gitti ablama video gondermis. Aslinda hep izlenilen goruntuler ama ailenden birinin orada olmasini bilmek cok baska bi duygu uyandiriyor icinde insanin. Nasip olursa bizde gitmek istiyoruz insaAllah. Bir hafta bile olsa. Ama once hayirlisiyla bebegimizi kucagimiza alalim oda 3-5 yasina gelsin insaAllah hep birlikte gitmek nasip olur.

Elmayra benim hic migdem bulanmiyor :26: Acikcasi okudugum hamile yorumlarina bakinca 'ya ben gercekten hamilemiyim ki' diyorum Cok az degisiklik var bende cunku. Bakalim yarini heyecanla bekliyorum insaAllah iyi haberler alirim. Ben sata gore 6+5 im bugun. Fakat yarin bizim mucizemizin biraz geriden geldigini duyacakmisim gibime geliyor. Saglikli sihatli olsunda insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…