anoyyyyy sen hamilesin.tebrik edrim.rabbim nazarlardan korusunn
sayende topik gebe kalmak isteyenlerin topiği olacak..
bak yukarda bi ark. daha var. bi elatıversen;ya da ne atıyosan artık karışmayayaım hahahhahhha
sayende topik gebe kalmak isteyenlerin topiği olacak..
bak yukarda bi ark. daha var. bi elatıversen;ya da ne atıyosan artık karışmayayaım hahahhahhha
anoyyyyy sen hamilesin.tebrik edrim.rabbim nazarlardan korusunn
ocağına düştüm elmy
odaya gec soyun kızımsipirminleri yere serptiğim için bizim işlem kayarak yapılıyor ahahahahahah
puhaaaaa.süpermiş buu.
ocağına düştüm elmy
şimdi mesela siz sanıyosunuz ki ,sadece sebişince hamile kalınıyo,değil işte...elmikin dediği gibi gerekli zemin ve şartlar var
bir teleferik lazım,kar lazım,kaymak lazım ...
önce topiktekileri hamile bıraktı,sonunda kendisi de hamile kaldı
biz de topiğe girerken kondom kullanıyoruz artık
yahu doğuran gebeler aranızda nişanı gelen var mı hiç? qui senin geldi mi öyle bişeyin, gerçi sen sezeryanlısın ama
yahu doğuran gebeler aranızda nişanı gelen var mı hiç? qui senin geldi mi öyle bişeyin, gerçi sen sezeryanlısın ama
nişan derken...:44::44:
başka bilmeyenlerde varmış sevindim
hoşgeldin misk
anlattırmayın bana uzun uzungebelikte nişan gelmesi yazın Googlea. çok stresliyim şuan
:) hoş bulduk canım.nasılsın
anlattırmayın bana uzun uzungebelikte nişan gelmesi yazın Googlea. çok stresliyim şuan
gün seni genşeten piskologu kaçırdınmı
iyim çok şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?