09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

anoyyyyy sen hamilesin.tebrik edrim.rabbim nazarlardan korusunn

Evet cnm cok teşekkür ederim

sayende topik gebe kalmak isteyenlerin topiği olacak..
bak yukarda bi ark. daha var. bi elatıversen;ya da ne atıyosan artık karışmayayaım hahahhahhha

ahahahaha geleni okudum gideni üfledim kendimi yanlış üflemişim biraz gec oldu

yahu doğuran gebeler aranızda nişanı gelen var mı hiç? qui senin geldi mi öyle bişeyin, gerçi sen sezeryanlısın ama

şimdi mesela siz sanıyosunuz ki ,sadece sebişince hamile kalınıyo,değil işte...elmikin dediği gibi gerekli zemin ve şartlar var
bir teleferik lazım,kar lazım,kaymak lazım ...

geniş çaplı düşünmek lazım diyosundemek ben ondan boşa kürek çekmişim ne zamndır

Son düzenleme:
yahu doğuran gebeler aranızda nişanı gelen var mı hiç? qui senin geldi mi öyle bişeyin, gerçi sen sezeryanlısın ama

senin için araştırdım öğrendim nicko..:):)
nişan herkeste farklı gelirmiş.az kanlı sümüksü sıvı nişanmış.seninki de böyle sanırım?
nişan gelmesi doğumdan 2-3 gün önce de olabilrmiş..normal doğumda önce nişan sonra suyun gelmesi sonra doğum sıralaması herkeste farklıymış.
sen doktoruna söylemiş miydin nişan geldiğini?
hastaneye gitmeyi gerektirecek durumlar,suyun boşalması,10 dk da bir 50 dk süren sancılar,veya kanama imiş:):)

alıntı

bildiğim kadarıyla nişan rahim ağzını tıkayan tıkaç diye tabir edilen hafif kanlı sümüksü bir akıntıdır ve nişan gelmesi doğumun yaklaştığını haber verir,bazıları bu akıntıyı çamaşırına leke şeklinde gelince anlar bazıları farkedemeyebilir.nişan geldikten 1-2 gün sonra ya da nişan gelmeden de sancılar başlayabilir. genellikle nişan geldikten sonra 24 saat içinde sancılar başlıyormuş.hazırlık yapacak vaktin olur çünkü nişan geldikten hemen sonra doğum gerçekleşmiyor bu sadece doğumun yaklaştığını haber veriyor.
inşallah kolay bir doğum olur sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…