09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

nicko bu kadar zaman bekledin,hep de aman doktora gidersem şöyle yaparlar böyle yaaprlar dedin,korktuğun bişey olmadı çok şükür.
sen istemeden bişey veremezler zaten.yani kabul etmeden.
ama gitmen lazım doktora..yoğun geliyor dediğin şey nişan olmayabilir.okuduğum kadarıyla doktorlardan devam eden kanama mutlaka doktora gitmeyi gerektirir diyor.nişan çamaşıra bulaşan az miktarda sümüksü sıvı diyorlar.3-4 saat sürmemeli.

lütfen git doktora ,ne hurması ne çöp dökmesi yavurm ya..ben olsam hastanede odamı ayırtmış yerleşmiş olurdum,orada güvende olursun en azından..

Nekadar soğuk kanlısın ya, normal doğum bu neler gelişiyor istem dışı. Herkes doktora git diyor sen evde oturuyosun.
Az daha bekliyim derken yolda doğuracaksın busefer :18:

Biraz tehlikeye atmıyomusun kendini.

Ben de 28,5 nolmuş

quarta 35 kiti de 45 ahahahahah

haziranda 36 bitiyo llaaannnnn,37 ye giriyorum..ay şaka gibi hiç 36 gibi hissetmiyorum ben yahu,ya da gerçi nasıl 36 hissedilir bilmiyorum ama

bu arada alnımda mimik çizgim var ben,m yaaa..gittikçe derinleş,iyo..geçen bi güzellik salonunda doktor dedi ki botox yapayım,mimik yapamayacağın için derinleşme de olmaz,ayrıca alın olduğu için belli d eolmaz dedi..bilgisi veya fikri olan var mı??

sen en fazla 27 gösteriyosun bebişim botox işleri beni bozar

Okudum canım çok sağol.

---

La gergin melahatler, evet ciddi bir şey olabilir farkındayım, ben sizden daha panik biri olduğum için bu haldeyim zaten. Rahat değilim, beklemedeyim. Hafif kramplarım var, az daha bekleyeyim mutlaka doktora gitcem zaten.

Sen doğurmak istemiyosun dimi sevdin gebeliği

bide hanım abla var

elmi sende nikin telefonu var.. haber aldıkça yaz buraya..

bence hastaneye gitmediği sürece küfret ve kapat telefonu...
nicko bak korkutmak istemi,yorum ama ,aslında kork lannn..sen ancak anlarsın...
Allah korusun bebeğinde bi sıkıntı olsun ister misin,istemezsin,o yüzden git bi kontrole..sonra pişman olma..
hem zaten sancıların eyterli değilse ve bebekte sıkıntı yoksa ,eve gönderirler yeterli açılma yok diye..ve suni sancıyı da sadece bebek sıkıntılıysa,açılma olmuşsa ve sancın yoksa verirler. o da mecbur olduğu için sana sormazlar bile..adamlar manyak mı keyfine sancı vericek sana..hayret bişeysin..

Zahmet olacak ama

Son düzenleme:

kendini dinlemiş ve suni sancı almaması gerektiğ,ine karar vermiş

hepimiz sorunluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…