- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Canlarım çok sağolun hepiniz.
Demiyim dedim ama sabah sizle yazışırken sancım vardı çoğalsın diye bekledim kesildi. Bu nişan dediğimiz şeyi ben tek seferde düşüyor sanıyordum ama azar azar geliyor, sabah uyandığımda çok yoğun geldi sadece. 3-4 saattir kesildi gerçi.
112yi aradım öğlen, böyle bir durum var dedim hemen doktora gitmemi söylediler. Belki sancım gelir dedim bekliyorum, içim rahat etmedi sağlık ocağındaki ebeyi aradım sordum o da hemen doktora gitmelisin dedi.
Yani gidip gitmemekte kararsızım stresim bu yüzden. Şimdi açılman var sancın yok deyip dayayacaklar suni sancıyı, bünyem kaldırmaz onu çok zormuş o yüzden gitmiyorum. bide müşahede altına alacaklar, sancım gelecekse de gelmeyecek o zaman.
Kanamam yok, sancım yok, bebeğim gayet hareketli. Hurma yedim sancı yapsın diye bakalım. Yani bana göre tehlikeli hiçbir durum yok, beklemekten yanayım. Ama ya gerçekten gitmem gerekiyorsa diye düşünüyorum
Allahım bi doğurcam ama heryeri ayağa kaldırdım
bende 25
Canlarım çok sağolun hepiniz.
Demiyim dedim ama sabah sizle yazışırken sancım vardı çoğalsın diye bekledim kesildi. Bu nişan dediğimiz şeyi ben tek seferde düşüyor sanıyordum ama azar azar geliyor, sabah uyandığımda çok yoğun geldi sadece. 3-4 saattir kesildi gerçi.
112yi aradım öğlen, böyle bir durum var dedim hemen doktora gitmemi söylediler. Belki sancım gelir dedim bekliyorum, içim rahat etmedi sağlık ocağındaki ebeyi aradım sordum o da hemen doktora gitmelisin dedi.
Yani gidip gitmemekte kararsızım stresim bu yüzden. Şimdi açılman var sancın yok deyip dayayacaklar suni sancıyı, bünyem kaldırmaz onu çok zormuş o yüzden gitmiyorum. bide müşahede altına alacaklar, sancım gelecekse de gelmeyecek o zaman.
Kanamam yok, sancım yok, bebeğim gayet hareketli. Hurma yedim sancı yapsın diye bakalım. Yani bana göre tehlikeli hiçbir durum yok, beklemekten yanayım. Ama ya gerçekten gitmem gerekiyorsa diye düşünüyorum
Allahım bi doğurcam ama heryeri ayağa kaldırdım
Ben de 28,5 nolmuş
quarta 35 kiti de 45 ahahahahah
bide hanım abla var
elmi sende nikin telefonu var.. haber aldıkça yaz buraya..
Ben de 28,5 nolmuş
Ben de 28,5 nolmuş
bende 25
haziranda 36 bitiyo llaaannnnn,37 ye giriyorum..ay şaka gibihiç 36 gibi hissetmiyorum ben yahu,ya da gerçi nasıl 36 hissedilir bilmiyorum ama
bu arada alnımda mimik çizgim var ben,m yaaa..gittikçe derinleş,iyo..geçen bi güzellik salonunda doktor dedi ki botox yapayım,mimik yapamayacağın için derinleşme de olmaz,ayrıca alın olduğu için belli d eolmaz dedi..bilgisi veya fikri olan var mı??
'Elem neşrah leke sadrek. Ve vada'na 'anke vizreke. Elleziy enkada zahreke. Ve refa'na leke zikreke. Feinne me'al'usri yüsren. İnne me'al'usri yüsren . Feiza ferağte fensab. Ve ila rabbike ferğab” canım şunu 7 defa oku istersen belki gerginliğini alır
aaa buçuklu kabul olmaz
Okudum canım çok sağol.
---
La gergin melahatler, evet ciddi bir şey olabilir farkındayım, ben sizden daha panik biri olduğum için bu haldeyim zaten. Rahat değilim, beklemedeyim. Hafif kramplarım var, az daha bekleyeyim mutlaka doktora gitcem zaten.
bide hanım abla var
elmi sende nikin telefonu var.. haber aldıkça yaz buraya..
Okudum canım çok sağol.
---
La gergin melahatler, evet ciddi bir şey olabilir farkındayım, ben sizden daha panik biri olduğum için bu haldeyim zaten. Rahat değilim, beklemedeyim. Hafif kramplarım var, az daha bekleyeyim mutlaka doktora gitcem zaten.
bence hastaneye gitmediği sürece küfret ve kapat telefonu...
nicko bak korkutmak istemi,yorum ama ,aslında kork lannn..sen ancak anlarsın...
Allah korusun bebeğinde bi sıkıntı olsun ister misin,istemezsin,o yüzden git bi kontrole..sonra pişman olma..
hem zaten sancıların eyterli değilse ve bebekte sıkıntı yoksa ,eve gönderirler yeterli açılma yok diye..ve suni sancıyı da sadece bebek sıkıntılıysa,açılma olmuşsa ve sancın yoksa verirler. o da mecbur olduğu için sana sormazlar bile..adamlar manyak mı keyfine sancı vericek sana..hayret bişeysin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?