09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

nicko sakin ol tatlım,gerilme...acelen yok ki,istediği zaman doğsun kuzucuk..
sancın yok bişeyin yok,tamam anlıyorum bir na önce olsun bitsin istiyosun ama ,gerilme sakin ol sen...

istersen yanına al birini yürüyüş yap biraz.ablam alışveriş yaparken başlamıştı sancısı:)

yanında birileri varmı acaba.ay sanki ben doğum yapacam.ter bastı birden

Canlarım çok sağolun hepiniz.

Demiyim dedim ama sabah sizle yazışırken sancım vardı çoğalsın diye bekledim kesildi. Bu nişan dediğimiz şeyi ben tek seferde düşüyor sanıyordum ama azar azar geliyor, sabah uyandığımda çok yoğun geldi sadece. 3-4 saattir kesildi gerçi.

112yi aradım öğlen, böyle bir durum var dedim hemen doktora gitmemi söylediler. Belki sancım gelir dedim bekliyorum, içim rahat etmedi sağlık ocağındaki ebeyi aradım sordum o da hemen doktora gitmelisin dedi.

Yani gidip gitmemekte kararsızım stresim bu yüzden. Şimdi açılman var sancın yok deyip dayayacaklar suni sancıyı, bünyem kaldırmaz onu çok zormuş o yüzden gitmiyorum. bide müşahede altına alacaklar, sancım gelecekse de gelmeyecek o zaman.

Kanamam yok, sancım yok, bebeğim gayet hareketli. Hurma yedim sancı yapsın diye bakalım. Yani bana göre tehlikeli hiçbir durum yok, beklemekten yanayım. Ama ya gerçekten gitmem gerekiyorsa diye düşünüyorum

Allahım bi doğurcam ama heryeri ayağa kaldırdım

Nick sen doktor ya da ebe değilsin ama biliyorsun değil mi? Ebe ile 112 nin sorumluluk almak istemedikleri icin mi hastaneye git dediklerini düşünüyorsun?

O kadar kişi git diyosa gitmen lazım
Sence ya da bence ile olmaz ki, o onların mesleği daha iyi bilirler
Yakın mı evine en azından sağlık kuruluşları

neyse bi çöp dökeyim geleyim belki merdiven inip çıkınca bi fayda eder napıcağımı şaşırdım çünkü

evde tekim, zaten birileri varken daha çok geriliyorum.

'Elem neşrah leke sadrek. Ve vada'na 'anke vizreke. Elleziy enkada zahreke. Ve refa'na leke zikreke. Feinne me'al'usri yüsren. İnne me'al'usri yüsren . Feiza ferağte fensab. Ve ila rabbike ferğab” canım şunu 7 defa oku istersen belki gerginliğini alır

neyse bi çöp dökeyim geleyim belki merdiven inip çıkınca bi fayda eder napıcağımı şaşırdım çünkü

Sabah mutfağı topluyodu şimdi de çöp döküyo hanım
Oldu olacak pazara da çık yemeklik bişeyler al, gelince yaparsın

Huuu
Yürüye yürüye doktora git
Yürürken biraz sancın gelir varana kadar herhalde
Emin ellerde olursun en azından

nik hepsi git demiş.. tamam suni sancı istemiyorsun son ana kadar durmak istiyorsun anladım..
ama yanında en azından birileri olmalı.. bu şekilde tek kalman doğru değil

Bende 1,69 cukum ama yaş olarak didim

sen 25 yaşında deilmiydin :44::44:

nik ALLAH aşkına şimdi sırasımı çöp ün..

illa hareket etmek istiyorsan volta atar gibi yürü.. merdivenler tehlikeli.. ALLAH korusun bişey falan olur..

Aklım bu deli kızda kalacak :S Hay Allah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…