- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Miniğiniz geldi :122:
nicko sakin ol tatlım,gerilme...acelen yok ki,istediği zaman doğsun kuzucuk..
sancın yok bişeyin yok,tamam anlıyorum bir na önce olsun bitsin istiyosun ama ,gerilme sakin ol sen...
istersen yanına al birini yürüyüş yap biraz.ablam alışveriş yaparken başlamıştı sancısı:)
1. minik nikinki
2. minik elmikinki
3. minikte :44::44::44: şey ben 160 boyundayım 48 kiloyum
Miniğiniz geldi :122:
1. minik nikinki
2. minik elmikinki
3. minikte :44::44::44: şey ben 160 boyundayım 48 kiloyum
yanında birileri varmı acaba.ay sanki ben doğum yapacam.ter bastı birden
Canlarım çok sağolun hepiniz.
Demiyim dedim ama sabah sizle yazışırken sancım vardı çoğalsın diye bekledim kesildi. Bu nişan dediğimiz şeyi ben tek seferde düşüyor sanıyordum ama azar azar geliyor, sabah uyandığımda çok yoğun geldi sadece. 3-4 saattir kesildi gerçi.
112yi aradım öğlen, böyle bir durum var dedim hemen doktora gitmemi söylediler. Belki sancım gelir dedim bekliyorum, içim rahat etmedi sağlık ocağındaki ebeyi aradım sordum o da hemen doktora gitmelisin dedi.
Yani gidip gitmemekte kararsızım stresim bu yüzden. Şimdi açılman var sancın yok deyip dayayacaklar suni sancıyı, bünyem kaldırmaz onu çok zormuş o yüzden gitmiyorum. bide müşahede altına alacaklar, sancım gelecekse de gelmeyecek o zaman.
Kanamam yok, sancım yok, bebeğim gayet hareketli. Hurma yedim sancı yapsın diye bakalım. Yani bana göre tehlikeli hiçbir durum yok, beklemekten yanayım. Ama ya gerçekten gitmem gerekiyorsa diye düşünüyorum
Allahım bi doğurcam ama heryeri ayağa kaldırdım
Demiyim dedim ama sabah sizle yazışırken sancım vardı çoğalsın diye bekledim kesildi. Bu nişan dediğimiz şeyi ben tek seferde düşüyor sanıyordum ama azar azar geliyor, sabah uyandığımda çok yoğun geldi sadece. 3-4 saattir kesildi gerçi.
112yi aradım öğlen, böyle bir durum var dedim hemen doktora gitmemi söylediler. Belki sancım gelir dedim bekliyorum, içim rahat etmedi sağlık ocağındaki ebeyi aradım sordum o da hemen doktora gitmelisin dedi.
Yani gidip gitmemekte kararsızım stresim bu yüzden. Şimdi açılman var sancın yok deyip dayayacaklar suni sancıyı, bünyem kaldırmaz onu çok zormuş o yüzden gitmiyorum. bide müşahede altına alacaklar, sancım gelecekse de gelmeyecek o zaman.
Kanamam yok, sancım yok, bebeğim gayet hareketli. Hurma yedim sancı yapsın diye bakalım. Yani bana göre tehlikeli hiçbir durum yok, beklemekten yanayım. Ama ya gerçekten gitmem gerekiyorsa diye düşünüyorum
küçül de cebime gir
neyse bi çöp dökeyim geleyim belki merdiven inip çıkınca bi fayda eder napıcağımı şaşırdım çünkü
Ben evin en küçüğüyüm, büyümeyi kabullenemedim
evde tekim, zaten birileri varken daha çok geriliyorum.
neyse bi çöp dökeyim geleyim belki merdiven inip çıkınca bi fayda eder napıcağımı şaşırdım çünkü
Bende 1,69 cukum ama yaş olarak didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?