09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Anlatsa iyi olur, içinde tutması daha kötü
Ara ara yargılar gibi değilde normal muhabbet eder gibi sorsan o da paylaşsa rahatlasa
Cidden yardımcı olsan ama bazen karşı taraf insanı çıkmaza sokabiliyor

Ben bu tarz şeylere çok gıcık oluyorum
Evladım mutlu olsun yeter demez mi anneler ?
Şimdikiler tam tersi, aaa karısının sözünü dinliyo oluyo
Eee senin eşinde seni dinlemesin o zaman sevgili kayınvalide

Yok yok Allahtan hiçbir şey diyemezler yüzüme karşı. Hatta saygılıdırlar. Koca yengesi bile laf sokmaz soğuk durmasına karşı.

Ne güzel
Ben soğuk insanları severim, en azından rengini belli eder ve kavgaya çirkefliğe dökmeden set çeker

Benim annem maximum boyutta bu konuda. Mutfakla oda arasında bile geri kalmaz sağolsun.ailesine gıcık ya da bi de oooo tam gaz.

benim annemde acayip gıcık sorma ipek
birde yakın memleketliyiz ama kültür görgü farkı demiyeyimde davranış farkı var aileler aarasında

insanlar görgüsüne kültürüne yakın kişilerle evlenmeli
yaşadıktan sonra anladım ama doğrusu buymuş

Son düzenleme:

Bilemiyosun ki
Yeni dünür oldukları için size gelirken gayet kibar olabiliyolar
Birçok şey zaten içine girdikten sonra anlaşılıyo
Apışıp kalıyosun sonra

Zor bir durum çekirge yaşamadan bilinmeyecek kadar zor bir durum gerçekten. Bir tarafta anne bir tarafta aile yani eşi ve çocuğu. Diğer yengeler de haklı ama uzaktan beni çok rahat sanıyorlar gibi. Ben kışın kar buz derken taşraya 10 da evde olduğum oluyor. Onlar çoluk çocuk sıcacık o vakit yatmış oluyorlar. Yani yükü paylaşsak aramızda bu denli sorun olmaz aslında.. eşim de bunları kullanıp başının etini yiyeceğimden anlatmıyor sanırım. Soruyorum ama geçiştiriyor. Yapısı biraz da öyle. Annesinin de cahilliğine veriyorum tavırlarını. Anneme şey der mesela: sen de oğlunu evlendir evinde kal işte ne güzel minnetsiz ekmek.

Evet ailesiyle de evleniyorsun bu kesin.

Tabi çok minnetsiz
Senin annenin kızı da çalışıyo, o vakit o da siz de kalsın. O da minnetsiz bu mantığa göre

Ben anlamadım
Niye birilerinde kalmak istiyolar ki yıllardır yaptıklaır gibi kendi evlerinde kalsınlar

Bu oğlan. Eskiler oğlanı bize baksın diye doğururmuş ya.

Bu oğlan. Eskiler oğlanı bize baksın diye doğururmuş ya.

Oğlan da parayla bakabilir kız da
Devir değişti, kadınlar da çalışıyo

Ama kız annesi düşüncelidir ve rahat edemez
Erkek annesi rahattır , her hakkı kendinde bulur nedense

Oğlan da parayla bakabilir kız da
Devir değişti, kadınlar da çalışıyo

Ama kız annesi düşüncelidir ve rahat edemez
Erkek annesi rahattır , her hakkı kendinde bulur nedense

Evet aynen durum bu işte. Kız annesi düşüncelidir. Erkek annesi gelin oğlunu aldığı için kendini mirasçı görür.

Hayat zor ya
Bizim işyerinden bi arkadaş geçen hafta evlendi
Az önce rastlaştık, evimi garipsiyorum diyo
Bana da olmuştu dedim o kısım zor ama geçer zamanla

Duygulandım
Aslında soğukkanlı da biriyim ama bilemedim

kişiye göre değişir elbet ama cicim ayları bana göre en berbat dönemlerdi

kişiye göre değişir elbet ama cicim ayları bana göre en berbat dönemlerdi

Aynen
Yabancı gibi duruyodum, hemde kıpırdamadan
Eşim dedi ki mutfakta cips var seviyosun diye almıştım, haberin olsun
Hani gidip alsam mı diye bile düşündüm misafirliğe gidersin de ikram edilmesini beklersin ya kendim alsam ayıp mı olur diye
Onun gibi oldum

Ben de nedense evlenen biri gördüğüm zaman duygulanıyorum. Kuaförde falan saçı yapılan gelin görünce..

Ben de nedense evlenen biri gördüğüm zaman duygulanıyorum. Kuaförde falan saçı yapılan gelin görünce..

Yok gelin görünce vs. değil de
Hani ilk zamanlar ki zorluktan konu açılınca tuhaf oluyorum
Ben uyandığımda burası neresi oluyodum çünkü

hoşbuldum herkes dağıldı bulamadım kımseyi

Bilmem ben gelirsem direk buraya uğruyorum

Canım cıkmak zorunda kaldım özür dilerim.

Şimdii bayram dediğin 3 gün. Ben olsam eşimi yalnız bırakmazdım. Doldurmaktan falan ziyade, siz bir ailesiniz, her ne şart olursa olsun sen kızın ve eşin hep bir arada olmalısınız. 3 gün dişini sık.

İzninde 3-5 gün gitse de bayram baskısı farklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…