09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

nik gerginsin şudur budur anlıyoruz..
ama en azından yanında biri olması doğru olmazmı..
bi başına evdesin. bide kalkmış çöp döküyorsun

Ben daha küçüğüm yani mi dimek istedin ona bakarsan nickte 26 ama niyeyse ben evin küçüğüyüm diye hep kendimi küçük sanıyorum 27 olsam da

ayağı kaydırma topikten :18::18::18:
30 diyelim ozaman

kendini dinlemiş ve suni sancı almaması gerektiğ,ine karar vermiş

hepimiz sorunluyuz

Bende kendime çok teşhis koyarım doktora gitmemek için
Ama Nick benden de manyak çıktı
Çocuğu doğacak hala kem küm bence gitmesem daha iyi diyo

Son düzenleme:

kardeşim doğum yapmıştı.bu işleri tam bilmem ama bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar falanlar filanlar ona göre doğumu başlatıyorlar suni sancıyla.bence bir an önce git.bebeğinin durumuna göre de bakarsın durumlara.

Bende kendime çok teşhis koyarım doktora gitmemek için
Ama Nick benden de manyak çıktı
Çocuğu doğacak hala kem küm bence gitmesem daha iyi diyo

Evin ortasında doğacak cocuğun adını da Kulüp fln koyarız artık

Hee elmik çok sevdim gebeliği

Qui bebişim dün sordum bu durumu doktora, sancın gelince gel, sancın olmazsa cuma günü kontrole gel dedi. Ama bu şey devam edince tedirgin oldum. Yani normalde tek seferde mi düşer yoksa böyle açılma oldukça mı bilmiyorum.

Madem siz istediniz azıcık midenizi bulandırayım hem taze gebeler de öğrenmiş olur :)

Gelen şey böyle jöle gibi sümüğümsü bişey, çok açık kahverengi. Kanamayla alakası yok, kırmızıyı görsem zaten doktor gelme dese de giderim hastaneye. Sürekli takip ediyorum gelen giden var mı diye.

Bebeğin hareketleri güzel, hatta şuan ittirdikçe ittiriyor. Hani bu tedirginlikten başka hiçbişey yok, hiçbi şikayetim yok. Ben gayet iyiyim. bıktınız benden biliyorum, bende sizden bıktım

kusmak istiyorum sayın seyirciler kovamı getirin

manyakksınn

sen en fazla 27 gösteriyosun bebişim botox işleri beni bozar
sağol yewruummmben de sevmem o işleri ama tek derinleşen bir çizgim var alnımda.elimde olmadan kırıştırıyorum alnımı.botox olunca gerginleşip kırıştıramıyosun ..yoksa kırışıklıklarla sorunum yok,yaşanmışlık bana göre:)

yok biz gergin melahat değiliz de sen bizi geriyosun,vallahi ben gebe olsam doğurmuştum senin yüzünden şimdiye kadar :)
daha beklemedeyim diyosun yahu..neyi beklediğini sorsam sana???sancılarının artmasını mı?git hastanede artsın sancıların.diyorum ya sana yeterli değilse zaten onlar gönderir seni eve.yani sorun yoksa...

kendini dinlemiş ve suni sancı almaması gerektiğ,ine karar vermiş

hepimiz sorunluyuz

vallahi çatlıcam şimdi,ayı şehirde olsak gelip tutup kolundan götürmüştüm doktora kesin yanii...
suni sancı ,bebek sıkıntılıysa,çıkması gerekse veriyolar,halam42 hafta oldu,bebek kakasını yemeye başlamıştı da verdiler mesela
ya da açılma olduysa ve sancı yoksa,ya da bebek sıkıntıdaysa,oksijen eksikliği kordon dolanması vs..

araştırmacı gazeteciyim biliyosunuz,tıbbi konuşuyorum nicko ciddiye al beni..

aynen bende paragrafın başını okudum bazı yerlerde gözümü kapadım.ıykkkkk böööğğğğğ

Ben uzun yazıları sevmem, bilmeden erteledim ama yorumları görünce de hiç okumayayım bari didim

Okumadığın şeyin bulantıya sebep olduğunu nerden biliyorsun peki çekCİĞİM

Bilmiyodum ki Elmikler yazdı uzun yazı diye teğet geçmiştim

ahahahah kaşındınız ama

Neyse arkadaşım olduğun icin kusmadım icimde tutuyorum

sen zaten şu ara bol bol kusuyorsundur.midenin bulandırılmasına gerek yokki :).

hem de nebcim
Ben okumadım ki :90:

çakal karlos

vay vay vay alnımdaki derin cizginin sebebi yasanmıslık haaa

kusmukkk kusmuk koktu topik.elmy naptın böyle ortalık battı:120::120::120::120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…