- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Okudum canım çok sağol.
---
La gergin melahatler, evet ciddi bir şey olabilir farkındayım, ben sizden daha panik biri olduğum için bu haldeyim zaten. Rahat değilim, beklemedeyim. Hafif kramplarım var, az daha bekleyeyim mutlaka doktora gitcem zaten.
Ben daha küçüğüm yani mi dimek istedinona bakarsan nickte 26 ama niyeyse ben evin küçüğüyüm diye hep kendimi küçük sanıyorum 27 olsam da
30 diyelim ozaman
kendini dinlemiş ve suni sancı almaması gerektiğ,ine karar vermiş
hepimiz sorunluyuz
Okudum canım çok sağol.
---
La gergin melahatler, evet ciddi bir şey olabilir farkındayım, ben sizden daha panik biri olduğum için bu haldeyim zaten. Rahat değilim, beklemedeyim. Hafif kramplarım var, az daha bekleyeyim mutlaka doktora gitcem zaten.
Bende kendime çok teşhis koyarım doktora gitmemek için
Ama Nick benden de manyak çıktı
Çocuğu doğacak hala kem küm bence gitmesem daha iyi diyo
Hee elmik çok sevdim gebeliği
Qui bebişim dün sordum bu durumu doktora, sancın gelince gel, sancın olmazsa cuma günü kontrole gel dedi. Ama bu şey devam edince tedirgin oldum. Yani normalde tek seferde mi düşer yoksa böyle açılma oldukça mı bilmiyorum.
Madem siz istediniz azıcık midenizi bulandırayımhem taze gebeler de öğrenmiş olur :)
Gelen şey böyle jöle gibi sümüğümsü bişey, çok açık kahverengi. Kanamayla alakası yok, kırmızıyı görsem zaten doktor gelme dese de giderim hastaneye. Sürekli takip ediyorum gelen giden var mı diye.
Bebeğin hareketleri güzel, hatta şuan ittirdikçe ittiriyor. Hani bu tedirginlikten başka hiçbişey yok, hiçbi şikayetim yok. Ben gayet iyiyim. bıktınız benden biliyorum, bende sizden bıktım
Hee elmik çok sevdim gebeliği
Qui bebişim dün sordum bu durumu doktora, sancın gelince gel, sancın olmazsa cuma günü kontrole gel dedi. Ama bu şey devam edince tedirgin oldum. Yani normalde tek seferde mi düşer yoksa böyle açılma oldukça mı bilmiyorum.
Madem siz istediniz azıcık midenizi bulandırayımhem taze gebeler de öğrenmiş olur :)
Gelen şey böyle jöle gibi sümüğümsü bişey, çok açık kahverengi. Kanamayla alakası yok, kırmızıyı görsem zaten doktor gelme dese de giderim hastaneye. Sürekli takip ediyorum gelen giden var mı diye.
Bebeğin hareketleri güzel, hatta şuan ittirdikçe ittiriyor. Hani bu tedirginlikten başka hiçbişey yok, hiçbi şikayetim yok. Ben gayet iyiyim. bıktınız benden biliyorum, bende sizden bıktım
kusmak istiyorum sayın seyirciler kovamı getirin
Ben okumadım ki :90:
sağol yewruummmsen en fazla 27 gösteriyosun bebişim botox işleri beni bozar
yok biz gergin melahat değiliz de sen bizi geriyosun,vallahi ben gebe olsam doğurmuştum senin yüzünden şimdiye kadar :)Okudum canım çok sağol.
---
kendini dinlemiş ve suni sancı almaması gerektiğ,ine karar vermiş
hepimiz sorunluyuz
aynen bende paragrafın başını okudum bazı yerlerde gözümü kapadım.ıykkkkk böööğğğğğ
Okumadığın şeyin bulantıya sebep olduğunu nerden biliyorsun peki çekCİĞİM
ahahahah kaşındınız ama
sen zaten şu ara bol bol kusuyorsundur.midenin bulandırılmasına gerek yokki :).
sağol yewruummmben de sevmem o işleri ama tek derinleşen bir çizgim var alnımda.elimde olmadan kırıştırıyorum alnımı.botox olunca gerginleşip kırıştıramıyosun ..yoksa kırışıklıklarla sorunum yok,yaşanmışlık bana göre:)
iyi be tamam gidiyorum doğurupta gelcem :)
sana kova deil. hülya koçyiğit gibi wc ye yan yan koşmak yakışır
iyi be tamam gidiyorum doğurupta gelcem :)
BBilmiyodum ki Elmikler yazdıuzun yazı diye teğet geçmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?