09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hhrey yoluna girer sıkma canını
Hafta sonu için alternatif evleri biriktirin bir günde bakın
Emlakçıyla konuş, mesela aynı güne toplasın göstericeklerin
Siz eşyalarınızı ne yapmıştınız

Hhrey yoluna girer sıkma canını
Hafta sonu için alternatif evleri biriktirin bir günde bakın
Emlakçıyla konuş, mesela aynı güne toplasın göstericeklerin
Siz eşyalarınızı ne yapmıştınız

Beyaz eşyalarım duruyo sadece diğerlerini dağıttım.

Evler anasının nikahı kadar pahalı, iki ayda en az 10 bin artmış, gerci ben ödemicem de ama sonucta ortak kese daralacak.

Beyaz eşyalarım duruyo sadece diğerlerini dağıttım.

Evler anasının nikahı kadar pahalı, iki ayda en az 10 bin artmış, gerci ben ödemicem de ama sonucta ortak kese daralacak.

Satılıkmı bakıyorsunuz, dahada artacak fiyatlar, kredilerde yükseldi
Ters zaman aslında ama hayırlısıyla olur inşallah.
Ankarada zilyon taneev yapıldı ya yeni bişey baksanız , 2+1 yeter size

Satılıkmı bakıyorsunuz, dahada artacak fiyatlar, kredilerde yükseldi
Ters zaman aslında ama hayırlısıyla olur inşallah.
Ankarada zilyon taneev yapıldı ya yeni bişey baksanız , 2+1 yeter size

Satınalalım dedi, eğer kiraya cıkarsak sonra tasın falan zorlanırız. 2+1 yok ki be kiti hepsi hangar gibi. tamam evler güzel ici yapılı ama neyse bakarız bişiler.

Satınalalım dedi, eğer kiraya cıkarsak sonra tasın falan zorlanırız. 2+1 yok ki be kiti hepsi hangar gibi. tamam evler güzel ici yapılı ama neyse bakarız bişiler.

Herkes çıkıp bakacak , elbet bulunur yewrum hayırlısı,
Sen takma kafana , şu mahkeme ne zaman bitecek belli mi

Miayı da cok özledim bir haftadır veterinerde. Herkes baskı yapıp duruyo kediyi yanına alma diye. O da benim evladım, nasıl bırakırım ben onu baska bir yerde.

Düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyo gerçekten. Onu alıp eve geldiğimde ölmek üzereydi, ellerimle besledim. Sabahlara kadar uyumadım iyileşsin diye.

Bütün acılarımı o unutturdu bana. Simdi nasıl bırakırım onu.

cekkk ben sana trip atiim. ustunde durmayacakmisin. eve geldim mobilden giriyorum hic bisi yapmayacaksan.bir teselli ver:26:

elmii cekin gosterdigi ceyiz setini dusun. hatta ceyiz topigi ac sana askla kullan cicilerini yorumunu yapmak istiyorum

kitiyuuu cok.begendim dantelli donu.d bana bitane.begenip sey etsene :) evli degilim. 25ydir koklanmadan duruyorum

Kardeşin baksın Mia'ya artık bence.

Bende çıkmalıyım iyi akşamlar

ahahahaha askla mı kullanayım lan ikinci tura dönüyorum

Kardeşin baksın Mia'ya artık bence.

Bende çıkmalıyım iyi akşamlar

Cıks İyi akşamlar cnm

Köpek olsa sıkıntı da...Kediler bizden temiz Elmikim.

Ayrıca Peygamberimiz onların su içtiği kaptan abdest bile almış,hiçbir şeycik olmaz ne sana ne ayvaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…