- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
günaydın canım. uzun zamandır yaşadığım en iç açıcı cuma. Ay'a ayak basmış gibiyim
Taburcu oldum eve gdyrm şimdi gdnce yazarm öpldnz
mapustan çıktın diyemi
nikk bir dur naptım doğum oldumu :18: iyimisin
tari yine mi banlı? hiç akıllanmıycak bu kız valla? en azından ben 5 ay sonra aldım ilk banımı
mrb ipek.sendemi banlıydın ya ben bi hafta içinde iki ban yedim çok basit mevzulardan.bi hışımla üyeliğimi iptal ettirdim.bi kaçgün durdum dayanamayıp tekrar döndüm
evet asmu. daha tedbirli azcık da kırgınım bu konuda.. neyse
ben hiç mapusa girmedim
salla sende kaderlerine terk et onları
Evet misk ben de banlıydım. Yani bana göre çok basit bir mevzu. Kırgınım yani işin aslı. 1 hafta edecek bir şey kesinlikle değildi bana göre. Hadi 1-2 olsun da 1 haftalık???
Ben de başka forumlarda aradım mutluluğu olmadı ya buranın tadını vermedi
ben hiç mapusa girmedim
salla sende kaderlerine terk et onları
wuww büyük başarı.bende normalde ban falan bimem aralık ayından beri yanlış olmasında 3 ban yedim. hepside bana göre ceviz kabuğu doldurmaz mevzular
heykelim dikilmeli
kazen abii sana sesleniyorum
bdv falan pek girmiyorum etkileniyorumdasonra sevgilim nasibini alıyor
3cm açılmam var, nişan gelmeye devam ediyor ama sancım yok. Sancım gelene kadar evdeyim, suyum gelirse hemen giderim.
Oğlum içeriyi çok sevmiş gelmek istemiyor :) zaten günüm dolmadı, 1hafta içinde Allahın izniyle doğururum.
3cm açılmam var, nişan gelmeye devam ediyor ama sancım yok. Sancım gelene kadar evdeyim, suyum gelirse hemen giderim.
Oğlum içeriyi çok sevmiş gelmek istemiyor :) zaten günüm dolmadı, 1hafta içinde Allahın izniyle doğururum.
hahaaah yazık sevgiline.ya bdv' de genelde seviyeli yorumlar yapmaya çalışırım ben.bazen bende etkileniyorum.
3 cm kısmını kim söyledi
nikk dualarım seninle.. bugun 3cm yarın 6cm sonra 9cm
sonrada minik kurbağa dünyaya gelcek
yazık deil erkek milleti. hele şu söz hayat felsefem oldu :126:
"aptal kadın kocam yapmaz der, akıllı kadın şüphelenir "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?