09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Köpek olsa sıkıntı da...Kediler bizden temiz Elmikim.

Ayrıca Peygamberimiz onların su içtiği kaptan abdest bile almış,hiçbir şeycik olmaz ne sana ne ayvaya...

Temiz evet, aşıları da tam, doktor kediden değil sebzeden kork dedi mesela.

Geçen hafta hoca geldi eve, bana sey dedi; söylenenlere kulak asma sen, sırf bu ağzı dili olmayan hayvana evladın gibi baktıgın icin bile Allah seni sevindirmiş olabilir dedi. Nasıl duygulandım anlatamam.

Zaten ondan ayrılmam imkansız gibi birşey.

Vayyy be elini öperim burdan amcanın,kimi hoca hayvan düşmanı oluyor...

Akşam geldim acile. Müşahede altına aldılar kontrol amaçlı. Herhangi bi sıkıntı yok, hala sancım da yok. Yarın çıkarırlarsa taburcu olup evde beklycem sancımı.
Şu serum bitsede uyusam az :/

Günaydın

Nick ne durumdasın bize de haber ver

Assolist hoş geldin

Evet evde hayvan var diye eve girmiyor mübarek insanlar

Bende girmiyorum ama ne hocayım ne de hayvan düşmanı
Uzaktan sevsemde kapalı alanda kediyle duramıyorum hiç çıtım çıkmazken onu görünce çığlığı basıyorum
Küçükken beni kedi tırmaladı da

hehehe bende kedili eve giremem.çok tırsıyorum kediden.tv'de falan görsem bakamam o derece benimkisi

Son düzenleme:
Öpmüyorum bu akşam seni

niye öpmedin bak akşam düşünüp durdum ben bu kadın niye beni öpmedi diye

aşıları tamsa sorun yok,bebek doğduğunda da sorun yok.ben çok istedim kediyi ama alerjim var ya alamıyorum.
geçen Ata dedi ki anne nolur bi kedi veya köpek alalım eve..ben de dedim ki oğlum ben çok severim biliyosun ama alerjim var alamayız o yüzden..
cevap şu: iyi zaten sana alalım demedim ki,bana alalım dedim hahahhaa
şimdi gel de anlat aynı evdeyiz sonuçta ,çocuk ne bilsin alerji aynı ortamda olunca da oluyor diye,kendisine ait olunca alrji olmıcam sanıyo hahahhahahah

günaydın herkese bu arada

günaydın kızlar hayırlılı sabahlar hayırlı cumalar..
bol bol dua ile..
nik bugün cuma evladın inşALLAH bugün dünyaya gelecek. benim küçük kardeşiminde doğum günü
elmi hocada pek güzel demiş..
eylül hanımabla çek q ipek günaydın dua ile inşALLAH

günaydın canım. uzun zamandır yaşadığım en iç açıcı cuma. Ay'a ayak basmış gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…