09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hoş geldin nick.5 cmde falanmı doğum başlıyor.durmun nasıl.dünki gibi gergin değilsindir inş.

Beni strese sokan hastanede yapılan muameleydi. Korktuğum gibide oldu zaten. Acile gittim, derdimi anlatamadan kabaca muayene etti hemşire, orda bırakıp gelecektim sabır çektim sustum. Afedersin pat diye sokuverdi elini, ben irkilince o meşhur laf "e sen böyle yaparsan nasıl doğuracaksınkii". Dedim sık dişini. Neyse doktorla telefonda görüşüp beni yatırmaya karar verdiler.
Moralim çok bozulmuştu, şu nişan olayı normal mi onu bile soramadım. Yatacağım kattaki hemşireler çok iyi (geneli tabi arada var yine böyle öküzler)
Nöbetçi hemşireye sordum, çok normalmiş akıntının devam etmesi. Ona doğum ebeleri nasıl diye sordum hepsi çok iyidir dedi, dedim doğumdan çok ebelerden korkuyorum. Dedi korkma hepsi iyidir ve ayrıca biz burdayız sana yardımcı oluruz stres yapma dedi.
Ondan sonra moralim düzeldi valla hiç stresim yok nasıl doğurcam diye :)

nicko o kadar alışmış ki hemşireler ,koyun gibi gelene gidene sokuveriyolar,insan yerien koymuyolar sanırım..

neyse iyi bari kat hemşiresi önemli olan aten..sen hepsinin gadasını alırsın doğum başlayınca zaten (burda öyle diyolar:):)

bu kırmızılı yer de saçma ya asmu. yani durduk yere şüphe yaratmanın sonu yok ki, paranoyak olmaktan başka.

evet saçma. bazen saçmaladığımı abarttığımı görüyorum ama kırk yılda bir oda.. güveneceksin tabiki.. zaten çok üstüne düşersen incik cinciklersen insan bunalır.. ben rahat bir insanım biraz..

ay hayırlısı ile bi Ankaraya gidip yerimi yapsaydım çok korkuyorum uçakta falan bişey olucak diye :18:

arada çkıyor öyle gıcık hemşireler.insan soracağı şeyi unutuyor tavırlarından davranışlarındna.yada aman sormayayım daha ii diyorsun.bencede stres yapma.doğumun güzel geçecek inş arkadan bu kadar dua eden seni düşünen hatun var

içini ferah tut canım.. rabbim güc ver diye diye doğurcan..
evet bazıları insanlıktan çıkıyor.. hemşirelerdeki hava doktorlarda yok zaten

elini sokuyo nemişim,şaka değil ciddi..
ablamda görüştüm ben de şoka girmiştim..bebeğin kafası eline deyiyodu,çok açılınca hatta ...ıııyyyy fena oldum yazrken bile..

bayılazagım şimdi.oyyy içim bi tuhaf oldu

nickom hoşgeldin tatlım...
nişan öyle devamlı geliyo muymuş,bilmiyoodum bak hiç..:26:
len 2 aydır doğurucam ben erkenden galiba diye strese soktun bizi,şimdi de doğuramıyosan

Hoşbulduk canım, evet erken gelecek diye korkuyodum şimdi de gelmeyecek diye korkuyorum nişan olayı normalmiş 1hafta da sürebilir dedi. Dedim sırf bu bilgi için yatırdılar beni

@asmu arabada 5 evde 15 dedim 3e 5e bakmadım geldim eve

İpek doğum heran olabilir 1hafta dediğim şey daha beklenen doğuma 1hafta var

elini sokuyo nemişim,şaka değil ciddi..
ablamda görüştüm ben de şoka girmiştim..bebeğin kafası eline deyiyodu,çok açılınca hatta ...ıııyyyy fena oldum yazrken bile..

Acildeki öküz kurcalarken "bu ne yaa" dedi sonra hımm yaptı. Sanırım kafasına dokundu :26:

@asmu arabada 5 evde 15 dedim 3e 5e bakmadım geldim eve

benmi abartıyorum nik. lütfen tek dolaşma.. bişey falan olur.. dikkat et kendine.. eşin hafta sonu çalışıyormu..
bak bugun cuma mübarek gün. doğum yap
olmadı hafta sonu yap eşinde yanında olur

Hepiniz çok sağolun desteğiniz ve dualarınız için.

Nickte dert biter mi? Bitmez. Biraz dinlenip çarşıya gitcem bankayla işim var. Öpüyorum hepinizi

Selam kızlar
Hayırlı cumalar
Nick şmdi okudum gelişmeleri, haftasonu doğuracaksın gibime geliyor ama oğlanlar çkmakta biraz nazlı davranır.

İpek hoşgeldin , amma uzun sürdü ya , profiline baktım , anlamadım niye banlandığını , ne oldu ki bu kadar?

Ne kadar anlayışsız insanlar var yahu. Bir kere doğum aşamasında olan her kadın hassas olur azcık doğru davransalar ne olacak sanki. Arada çıkıyor böyle kıllar gerçekten.
Ben de hamileliğimin başında idrar yolları iltihabı olmuştum. İdrarla birlikte kan gelince ilk gebeliğim korktum düşük falan yapıyorum sandım, idrar yolları iltihabı olarak düşünmedim. Ağrı, yanma falan da yoktu.
Aynen senin gibi acile gittim düşüncesiz bir hemşire geldi, hamileyim kanama var düşük mü yapıyorum acaba diye korktum dedim. Kadın bana dedi ki: nereden bildin hamile olduğunu?
Alla alla gülsem mi ağlasam mı, paralasam mı? Bunların bir kısmı da bir kendilerini okumuş zanneder geri kalan topu cahil. Kaldı ki hamile olduğunu bilmek için okumak da gerekmiyor. Ay çok kızdım o an.. resmen kızdım hemşireye yani.. o da kocaman bir alet var onu soktu. Adını bilmiyorum da baya heybetli tek kullanımlık bir şey..
Gerçekten çıkıyor böyle tipler.

haftaya cumartesi 1 Martta, 28 Şubatta kontrolüm var hem rutin kontrol hemde 32.hafta raporumu ve uçağa binebilir raporumu alıcam 3 Marttada kısmetse Ankarada randevu aldım

iyiymiş hadi hayırlısı nemiş..gidince de yaz bize,unutma bizi:):)

Acildeki öküz kurcalarken "bu ne yaa" dedi sonra hımm yaptı. Sanırım kafasına dokundu :26:
ben de şoka girmiştim yaaa...ablamın sancılarında gördüm ööfffff....neyse dedikoducu karılar gibi doğum hikayeleri anlatmıyım şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…