- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Günaydınlarr sabah şekerlerimmmm
günaydın
Günaydın ahali
slm millett
Teşekkürler teyzesi
Ya tanımıyorum burada Kimseyi, bildiğimiz biri olsun dedim ama bilmiyorum noolcak.
Olmazsa bir kere deniyim bakıyım , soğuk nevalr gibi durursam belki mesafeli durur
Balkon benim icin de cok önemli cünkü söylemişimdir ben gecekonduda büyüdüm balkon da olmazsa mezara girmiş gibi olurum. Bir de yan apartmanın icine bakan bir balkon istemiyorum cünkü semtin durumu belli sort mort olay cıkmasın
Geçmeyeyim dimi, biraz daha arastıralım, vardır kısmetimiz bir yerde.
Ya konu evken. Ben de Ankarada ev yatırımına girmek istiyorum. Ama eskisi gibi gidip gelemiyorum. Kiraya verme vs nasıl olur uğraştırır mı acaba?
Ankarada hangi semtte evler ne kadar elmy oturulabilir olanlar.
Çok ta uzak değilmiş,arabada olduktan sonra sorun olmaz ..
Bütçen ne kadar mesela,iyi bir ev istiyorsan bahçeli,emek,taraflları güzeldir hemnde merkezdir..
Ümitköy ve etrafıda güzeldir oralarada bakalbilirsin,biraz şehir dışı ama ulaşımıda vardır..
Ben de cok kilo alıcam sanırım nemsdün karnım sert karnım sert diyodum ya meğer eteğimin kemeri sıkıyormuş
Bilmiyorum ki puanı kac. Bis üre sonra girmek de istemiyor insan ondan gelmemiştir
Bir gün angelina gelse onla da asık atacak hatun
Ya konu evken. Ben de Ankarada ev yatırımına girmek istiyorum. Ama eskisi gibi gidip gelemiyorum. Kiraya verme vs nasıl olur uğraştırır mı acaba?
Ankarada hangi semtte evler ne kadar elmy oturulabilir olanlar.
Annemlerin de bahçesi vardı
Benim de ilk evim bahçeliydi ama dandik komşular yüzünden çöpten geçilmiyodu, annemlerin bahçesi gibi sefa süremedik taşındık
Şimdi ki evde balkon var da kapattıracam, öyle daha kullanışlı oluyo ben işteyken bile çamaşırlar ıslanmaz mesele evde kurutmayı sevmiyorum ( şu an evde kurutuyorum hem kokudan hem misafir kaygısından sevmiyorum bu durumu )
Geçme
Ben geçmedim, Ous efendilerin akraba binası mı neydi hani
Birden borçlan daha iyi kendi hesabınızı bilin
Elmy emlak ufak bi komisyonla hemen emrinizde
[sıze=3][ı]işlerim hafiflemişken sizlere bir merhaba demek istedimmm
elmayra nasıl giidyo hemilelik nic doğurdumu acaba mrk ettim[/ı][/sıze]
yok akıllım öyle şartlama kendini şeker çıktı çıkalı ben protein ağırlıklı besleniyorum çok faydasını gördüm sende eti seviyosun zaten dayan köfteye balığa kırmızı ete hem uzun süre tok tutuyo hem de boş kilo almıyosun
Abla oralarda evler 400 binden baslıyo
Bütçesi iyise alınır oralardan,orta halli istiyorsa batıkent filanda olabilir ..
Batıkent şehir olmuş resmen ne kdar büyümüş öyle ..
hyadii bakalımmm hayırlısıbir de semt cok kötü ama yapacak bişi yok. Yani düşün 25 yıl yaşadığım semtten nefret ediyorumHatta boşanıp döndüğümde aylarca depresyona girmiştim.
Neyse abartmayayım, sakin sakin bakalım olmazsa bir süre daha böyle yasarız, ben giderim o gelir idare ederiz yaza kadar zamanımız var nasılsa
hamilelik idare eder yağmrcum uyku ve bulantı dışında :)
nick daha doğuramadı :d
Çok ta uzak değilmiş,arabada olduktan sonra sorun olmaz ..
Bütçen ne kadar mesela,iyi bir ev istiyorsan bahçeli,emek,taraflları güzeldir hemnde merkezdir..
Ümitköy ve etrafıda güzeldir oralarada bakalbilirsin,biraz şehir dışı ama ulaşımıda vardır..
Elmi kötü semt kalmadı yawrum artk, dönüşüm falan filan heryer toparlanıyor.
4;5 sene dikmende oturdum ben dönerken acayip değişmişti.
Şimdi gitsem gene değişmiştir
Çok pişmanım orada yeni yapılan biryere girmediğime
Ben kaçtım kızçem uyandı kahvaltı yapacağız daha görüşürüzz
hyadii bakalımmm hayırlısı
konu sanırım ankaradaki evler
sincan elvankent tarafı biraz daha uygun bulunabilir
ama metro geldikten sonra uçtumu fiyatlar bilmiyorum
Elmi kötü semt kalmadı yawrum artk, dönüşüm falan filan heryer toparlanıyor.
4;5 sene dikmende oturdum ben dönerken acayip değişmişti.
Şimdi gitsem gene değişmiştir
Çok pişmanım orada yeni yapılan biryere girmediğime
Keşke alsaydın cnm, simdi 500 binlik evin olurdu
Semt değil de insanlar kötü :d Bi kaşık suda boğulacak cinstenKarnım bi cıksın da gör sen dedikoduyu
O hertürlü olacak kızım ,
Xxxtir et gitsin, sen şu siteye bile ilamını koymuşsun, apartman girişinede nikah cüzdanını asarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?