09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Teşekkürler teyzesi
Ya tanımıyorum burada Kimseyi, bildiğimiz biri olsun dedim ama bilmiyorum noolcak.
Olmazsa bir kere deniyim bakıyım , soğuk nevalr gibi durursam belki mesafeli durur

Rica ederim ne demek
Soğuk nevalelik te uzmanımdır lazım olursa sor sölim

Annemlerin de bahçesi vardı
Benim de ilk evim bahçeliydi ama dandik komşular yüzünden çöpten geçilmiyodu, annemlerin bahçesi gibi sefa süremedik taşındık
Şimdi ki evde balkon var da kapattıracam, öyle daha kullanışlı oluyo ben işteyken bile çamaşırlar ıslanmaz mesele evde kurutmayı sevmiyorum ( şu an evde kurutuyorum hem kokudan hem misafir kaygısından sevmiyorum bu durumu )

Geçme
Ben geçmedim, Ous efendilerin akraba binası mı neydi hani
Birden borçlan daha iyi kendi hesabınızı bilin

Ya konu evken. Ben de Ankara’da ev yatırımına girmek istiyorum. Ama eskisi gibi gidip gelemiyorum. Kiraya verme vs nasıl olur uğraştırır mı acaba?
Ankara’da hangi semtte evler ne kadar elmy oturulabilir olanlar.

Elmy emlak ufak bi komisyonla hemen emrinizde

[sıze=3][ı]işlerim hafiflemişken sizlere bir merhaba demek istedimmm
elmayra nasıl giidyo hemilelik nic doğurdumu acaba mrk ettim
[/ı]
[/sıze]

Abla oralarda evler 400 binden baslıyo

yok akıllım öyle şartlama kendini şeker çıktı çıkalı ben protein ağırlıklı besleniyorum çok faydasını gördüm sende eti seviyosun zaten dayan köfteye balığa kırmızı ete hem uzun süre tok tutuyo hem de boş kilo almıyosun

Ya konu evken. Ben de Ankara’da ev yatırımına girmek istiyorum. Ama eskisi gibi gidip gelemiyorum. Kiraya verme vs nasıl olur uğraştırır mı acaba?
Ankara’da hangi semtte evler ne kadar elmy oturulabilir olanlar.

Yatırımlık alacaksan aslında eski ve bahçesi geniş bir ev lazım, yıkılıp yerine yenisi yapılıveriyor, fiyat anında ikiye katlıyor
Ben çok istedim bahçeli nizamda ev almak , buldum da kocaman da bahçesi vardı, kocakafalı kocamı ikna edemedim
Depremden korkuyormuş, şimdi o evler 6 ayda 60-70 bin prim yaptı

Bir de semt cok kötü ama yapacak bişi yok. Yani düşün 25 yıl yaşadığım semtten nefret ediyorum hatta boşanıp döndüğümde aylarca depresyona girmiştim.

Neyse abartmayayım, sakin sakin bakalım olmazsa bir süre daha böyle yasarız, ben giderim o gelir idare ederiz yaza kadar zamanımız var nasılsa

[sıze=3][ı]işlerim hafiflemişken sizlere bir merhaba demek istedimmm
elmayra nasıl giidyo hemilelik nic doğurdumu acaba mrk ettim
[/ı]
[/sıze]

hamilelik idare eder yağmrcum uyku ve bulantı dışında :)

Nick daha doğuramadı

Köfte benim en sevdiğim seydi biliyosun adı bile midemi bulandırıyor. geçen gün miaya haşladığım tavuğu yedim :)

Elmi kötü semt kalmadı yawrum artk, dönüşüm falan filan heryer toparlanıyor.
4;5 sene dikmende oturdum ben dönerken acayip değişmişti.
Şimdi gitsem gene değişmiştir
Çok pişmanım orada yeni yapılan biryere girmediğime

hyadii bakalımmm hayırlısı
konu sanırım ankaradaki evler
sincan elvankent tarafı biraz daha uygun bulunabilir
ama metro geldikten sonra uçtumu fiyatlar bilmiyorum

Aslında emin değilim abla. Yani Ümit Köy/Çay yolu vs oralara ulaşamam henüz. Kredi çekip de durduk yere de borca girmek istemiyorum acil oturacak ev lazım gibi. Ama hani olur da bir yer bulursam yatırım olur diyordum. Benim çocukluğum Etlik/Gazi Mahallesi/Yeni Mahalle civarında geçti. O yüzden aşinayım oraya. Emek falan güzel yerler ama fiyatlar daha yüksektir haliyle. Netten bakıyorum da bazen görmeden olmuyor tabi.

Keşke alsaydın cnm, simdi 500 binlik evin olurdu

Semt değil de insanlar kötü :d Bi kaşık suda boğulacak cinsten Karnım bi cıksın da gör sen dedikoduyu
Ben kaçtım kızçem uyandı kahvaltı yapacağız daha görüşürüzz

Afiye olsun abla

hyadii bakalımmm hayırlısı
konu sanırım ankaradaki evler
sincan elvankent tarafı biraz daha uygun bulunabilir
ama metro geldikten sonra uçtumu fiyatlar bilmiyorum

Ulus cebeci çankaya gardaş deriz kankaya şarkısını söyleyesim geldi

Dikmen aldı başını gitti kitty. 2 yıl önce arkadaşım ev kiraladı oradan 1500 TL+aidat+kapıcı+bahçe bakımı vs. Artık ne kadara çıkar acaba???

Hamilelik takvimini gördükçe aaa bu kimin diyorum Adımı görünce soka giriyorum alısamadım daha

Keşke alsaydın cnm, simdi 500 binlik evin olurdu

Semt değil de insanlar kötü :d Bi kaşık suda boğulacak cinsten Karnım bi cıksın da gör sen dedikoduyu

O hertürlü olacak kızım ,
Xxxtir et gitsin, sen şu siteye bile ilamını koymuşsun, apartman girişinede nikah cüzdanını asarsın

O hertürlü olacak kızım ,
Xxxtir et gitsin, sen şu siteye bile ilamını koymuşsun, apartman girişinede nikah cüzdanını asarsın

ahahahaha kiti sen cogzel gaz veriyosun bebişim yerim seni ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…