[sıze=3][ı]hahahahulus cebeci çankaya gardaş deriz kankaya şarkısını söyleyesim geldi
[sıze=3][ı]hahahah
benim kızım çok güzel sölyo onuu yaaa
ama şaka maka
geçenlerde bir arkadaşım aldı
sincandan 100bin liraya ev çok iyi durumda
içinide yaptırdı 10 binliraya
ohh mis olduuu[/ı][/sıze]
Dikmen aldı başını gitti kitty. 2 yıl önce arkadaşım ev kiraladı oradan 1500 TL+aidat+kapıcı+bahçe bakımı vs. Artık ne kadara çıkar acaba???
Köfte benim en sevdiğim seydi biliyosun adı bile midemi bulandırıyor. geçen gün miaya haşladığım tavuğu yedim :)
şimdi her yer merkez gibi oldu zaten nereye uzak,ulusa kızılaya bi tek.oda maksimum 45dk dır eminim kiiisincan cok uzak ya :d orda oturacaksam gider polatlıdan villa alırım yarı fiyatına
Sincan cok uzak yaOrda oturacaksam gider polatlıdan villa alırım yarı fiyatına
anammmm doğru ya bende 16.haftaya kadar reklamlarda bile et tavuk ve balık görmeye dayanamıyodum tavuktan hala tiksiniyorumda Allahtan balık ve kırmızı et için tiksinti geçti, şu an sana hayat boyu et görmeye dayanamıcakmışsın gibi geliyodur
şimdi her yer merkez gibi oldu zaten nereye uzak,ulusa kızılaya bi tek.oda maksimum 45dk dır eminim kiii
ama ciddi anlamda fiyatlar çok iyi
yatırım için uygun
Elmiş biz Batıkent Çakırlardan aldık, gerçi ev babamındı bize yarı fiyatına satmış oldu ama oralarda da çok güzel evler var
şimdi her yer merkez gibi oldu zaten nereye uzak,ulusa kızılaya bi tek.oda maksimum 45dk dır eminim kiii
ama ciddi anlamda fiyatlar çok iyi
yatırım için uygun
Mamaktan bakmak zorundayım nems ya annem orda ya. Bebeğe kim bakacak uzağa gidersem
[sıze=3][ı]sen nerden düşünüyorsun elmikbir de üzülüyorum ve ağlıyorum ben bir daha çöp şiş yiyemicem mi diye
Evet yatırım icin uygun gerçekten amaan para nerde bizde kredi cekip alıcaz işte
sincan yatırım için belki düşünülebilir ama semt olarak beğenmiyorum
[sıze=3][ı]sen nerden düşünüyorsun elmik
huzurun nerdeyse evin orası oluyo yaaa
semt filan önemli diil aslında[/ı][/sıze]
Benim eltim oturuyordu orda , yeni yapılan siteleri bilemem ama brnde çok hoşlanmadım ordan
Mamaktan bakmak zorundayım nems ya annem orda ya. Bebeğe kim bakacak uzağa gidersem
Çay bebeğe zararlı mı? Ben ne icicem Allah aşkına gün boyu
Çay bebeğe zararlı mı? Ben ne icicem Allah aşkına gün boyu
ben tabi yırtık dondan çıkar gibi yazdığım için okumamışım o kısmı, oralara da çok güzel evler yapılmış yahu, babam emlakçıya gitmiş gezmiş falan epeyde pahalıya gidenler var diyodu inşallah gönlüne göre balkonu büyük bi ev bulursun
Bütçeniz ne kadar ortalama arada netten bizde bakalım
çay aslında bebeğe zararlı değil ama zaten gebelikde kansızlık başlıca sorunken çay içmenin senin kan değerlerine zararı dokunur.
Doktor hep çok açık iç derdi bana da.
zararlı ama ben kahvaltıda açık olmak üzere çay içiyorum önceden iş yerinde falan 3-5 bardak içerdim ama şimdi sadece kahvaltıda demir eksikliği yapıyo canım, arada da kahve ama sütü bol cinsten,sen artık bol bol su içeceksin tuvalete taşınacaksın bak benim masamda inekli şişem var şimdi akşama kadar 2-3 şişe içiyorum evde içtiklerimde cabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?