[sıze=3][ı]mamagından binalarının dip dibe olmasını sevmiyorum bendetabi binalar yeni ya ev cok ama dip dibe görmen lazım, karşı evin salonundaki tvde ne izliyolar rahat rahat izle :d
Şimdi şöyle ben 150 bine kadar cıkarım ama semtte evin değeri en fazla 120 bin. Bulamazsın cnm mamak cok büyük bir yer. Semt semt.
Günde bi tane cok acık limonlu iciyorum bişi olur mu
Kahve kac tane iciyosun? 3 lt su iciyorum yetmez mi sence
Şimdi şöyle ben 150 bine kadar cıkarım ama semtte evin değeri en fazla 120 bin. Bulamazsın cnm mamak cok büyük bir yer. Semt semt.
Günde bi tane cok acık limonlu iciyorum bişi olur mu
Kahve kac tane iciyosun? 3 lt su iciyorum yetmez mi sence
ben çaydan tiksinmiştim ama açık içtiğin sürece bi zararı yok diye biliyorumçay bebeğe zararlı mı? Ben ne icicem allah aşkına gün boyu
[sıze=3][ı]mamagından binalarının dip dibe olmasını sevmiyorum bende
yeni yapılar nasıl bilmiyorum ama
semt olarak mamak kayaş ankara dışı gibi gelooo[/ı][/sıze]
kahve 10 günde 1 falan içiyorum canım öyle her gün değil sıcak süt sevmezdim ona dadandım bu ara üstünede azcık tarçın döküyorum güzel oluyo artık alternatif tatlara açık olacaksın mecbur3 litrede gayet iyi gayet ideal hem vücudun ödemde yapmaz
Semtleri bilemem zaten canım ama arada bakrım, dipdibe olmanız gerekmez zaten, az mesafe iyidir.
Kahve bana günde 1 tane vermişti, hiç çay içmediğim için bazen 2 tane olabilir dedi.
Bitki çayını komple kesti bende.
Ihlamur falan işte , suyu iyi içiyorsun yetet bence arada maden suyuna limon sıkıp içebilirsin.
ben çaydan tiksinmiştim ama açık içtiğin sürece bi zararı yok diye biliyorum
Yakın aslında merkeze ama neyse kendimi gaza getirmeyeyimgidip cayyolundan ev alıcam yoksa
Portakal suyu iciyorum bir de bolbol. Kendim sıkıyorum siseye dolduruyorum onlar su yerine gecmez dimi.
Ben de kahveyi haftada bir iciyorum. Senden yüz bulsaydım her gün icicektim
Yakın aslında merkeze ama neyse kendimi gaza getirmeyeyimgidip cayyolundan ev alıcam yoksa
Portakal suyu iciyorum bir de bolbol. Kendim sıkıyorum siseye dolduruyorum onlar su yerine gecmez dimi.
keşke balımmm imkanımız olsada çay yolundan incekten alsak,bizde alıcaz krediyle bende gölbaşından düşünüyorum ama eşim elvankent diyoo:)yakın aslında merkeze ama neyse kendimi gaza getirmeyeyim :d gidip cayyolundan ev alıcam yoksa
yok su yerine geçmez bide meyvelerin suları şekeri daha hızlı ve daha çok yükseltiyomuş posalı olarak yemeye kendini alıştırırsan bağırsakların içinde faydası olur şimdi sende olmazda özellikle 25ten sonra kabızlık falan başlıyo
Hiç sorma ipek çok eşşeklik ettim biryere girmemekle acayip prim yaptı.
Oran falan acayip oldu.
Yei yapılanlar acayip pahalı, işte eski yeniden yapılacak birşeye girmek lazım
bu arada sigarayı da bırakmışsınnnay sabah sabah ne konuştum ya
Eyvah eyvah bende zaten tip -2 diyabet var bela alacaktım basımaPortakal suyu insülini patlatır, şekerini yükseltir , içme , ye
Kahveyi sor bana verdi ama dediğim gibi be çay içmem hiç belki ondan.
keşke balımmm imkanımız olsada çay yolundan incekten alsak,bizde alıcaz krediyle bende gölbaşından düşünüyorum ama eşim elvankent diyoo:)
Dikmen sosyete oldu. .Oran hele ODTU ormanının falan olması baya prim yaptırdı. Eskiden oralar düz araziydi. O yüzden ne kadar erken ev alınırsa o kadar karlı. Eskiden Batıkent iyi bir semt değildi şimdi evler havada el yakıyor resmen.
bu arada sigarayı da bırakmışsınnn
tebriklerrrr
ben de bıraktım 9 ay içmedim.doğuma girerken hastane bahçesinde içtimAma herkes bana bakıyordu napim yaa stresten:)
Bıraktım ama aklım hep onda ilk askım gibibu arada sigarayı da bırakmışsınnn
tebriklerrrr
ben de bıraktım 9 ay içmedim.doğuma girerken hastane bahçesinde içtimAma herkes bana bakıyordu napim yaa stresten:)
benim geçen haftalarda tansiyonum 14/10'a çıktı Allahtan münferit bi durumdu arkası gelmedi şükür ondan beri maden suyu içmeye korkuyorum tansiyonu yükseltiyo dediler her gün 1 tane içiyodum iyi oluyodu o değilde canım nasıl kokoreç istiyo doğumdan sonra hemen çiftliğe gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?