09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

tabi binalar yeni ya ev cok ama dip dibe görmen lazım, karşı evin salonundaki tvde ne izliyolar rahat rahat izle :d
[sıze=3][ı]mamagından binalarının dip dibe olmasını sevmiyorum bende
yeni yapılar nasıl bilmiyorum ama
semt olarak mamak kayaş ankara dışı gibi gelooo
[/ı][/sıze]

kahve 10 günde 1 falan içiyorum canım öyle her gün değil sıcak süt sevmezdim ona dadandım bu ara üstünede azcık tarçın döküyorum güzel oluyo artık alternatif tatlara açık olacaksın mecbur 3 litrede gayet iyi gayet ideal hem vücudun ödemde yapmaz

Semtleri bilemem zaten canım ama arada bakrım, dipdibe olmanız gerekmez zaten, az mesafe iyidir.
Kahve bana günde 1 tane vermişti, hiç çay içmediğim için bazen 2 tane olabilir dedi.
Bitki çayını komple kesti bende.
Ihlamur falan işte , suyu iyi içiyorsun yetet bence arada maden suyuna limon sıkıp içebilirsin.

Son düzenleme:
[sıze=3][ı]mamagından binalarının dip dibe olmasını sevmiyorum bende
yeni yapılar nasıl bilmiyorum ama
semt olarak mamak kayaş ankara dışı gibi gelooo
[/ı][/sıze]

Yakın aslında merkeze ama neyse kendimi gaza getirmeyeyim gidip cayyolundan ev alıcam yoksa

Portakal suyu iciyorum bir de bolbol. Kendim sıkıyorum siseye dolduruyorum onlar su yerine gecmez dimi.

Ben de kahveyi haftada bir iciyorum. Senden yüz bulsaydım her gün icicektim

Evet bak maden suyunu unutuyorum, cok severim zaten. Hem belki midemi yatıstırır az da olsa

ben çaydan tiksinmiştim ama açık içtiğin sürece bi zararı yok diye biliyorum

Ben de tiksinmek üzereyim cünkü her caydan sonra bulantı geliyo

yok su yerine geçmez bide meyvelerin suları şekeri daha hızlı ve daha çok yükseltiyomuş posalı olarak yemeye kendini alıştırırsan bağırsakların içinde faydası olur şimdi sende olmazda özellikle 25ten sonra kabızlık falan başlıyo

Portakal suyu insülini patlatır, şekerini yükseltir , içme , ye
Kahveyi sor bana verdi ama dediğim gibi be çay içmem hiç belki ondan.

keşke balımmm imkanımız olsada çay yolundan incekten alsak,bizde alıcaz krediyle bende gölbaşından düşünüyorum ama eşim elvankent diyoo:)

İşte bu kötü haber cünkü kabız olduğumda düşük yaptırıcam kendime diye korkuyorum

Hiç sorma ipek çok eşşeklik ettim biryere girmemekle acayip prim yaptı.
Oran falan acayip oldu.
Yei yapılanlar acayip pahalı, işte eski yeniden yapılacak birşeye girmek lazım

Dikmen sosyete oldu. .Oran hele ODTU ormanının falan olması baya prim yaptırdı. Eskiden oralar düz araziydi. O yüzden ne kadar erken ev alınırsa o kadar karlı. Eskiden Batıkent iyi bir semt değildi şimdi evler havada el yakıyor resmen.

Portakal suyu insülini patlatır, şekerini yükseltir , içme , ye
Kahveyi sor bana verdi ama dediğim gibi be çay içmem hiç belki ondan.
Eyvah eyvah bende zaten tip -2 diyabet var bela alacaktım basıma Tmm yicem artık o zaman
keşke balımmm imkanımız olsada çay yolundan incekten alsak,bizde alıcaz krediyle bende gölbaşından düşünüyorum ama eşim elvankent diyoo:)

Gölbası cok soğuk olur ısıtamazsın evi, elvankent idare eder, site ici fln güzel olabilir

benim geçen haftalarda tansiyonum 14/10'a çıktı Allahtan münferit bi durumdu arkası gelmedi şükür ondan beri maden suyu içmeye korkuyorum tansiyonu yükseltiyo dediler her gün 1 tane içiyodum iyi oluyodu o değilde canım nasıl kokoreç istiyo doğumdan sonra hemen çiftliğe gidecem

dikkat et çok kilo alma portakal suyundan. Sen bir şişe için 1 kg portakal sıkıyorsun. Ben de öyle yapıyordum da doktor yasaklamıştı bana günde meyve alımımı 3e indirmişti çok kilo alıyorum diye. tabi dinlemedim. 3 adetcik meyve ile duramazsın hele son zamanlar.

Öyle yeni yerleşim yerleri güzel ama ben köklü muhitleri seviyorum, eski oturmuş
Zamanında almadıl işte.
Evlerde güzel, geniş anlaradaki gibi evler istanbulda yok var da alamayız zaten

bu arada sigarayı da bırakmışsınnn
tebriklerrrr
ben de bıraktım 9 ay içmedim.doğuma girerken hastane bahçesinde içtim Ama herkes bana bakıyordu napim yaa stresten:)

içiyor musun hala yağmur? bu bir fırsattı nasıl başladın? yazık bir daha asla bırakamazsın.

bu arada sigarayı da bırakmışsınnn
tebriklerrrr
ben de bıraktım 9 ay içmedim.doğuma girerken hastane bahçesinde içtim Ama herkes bana bakıyordu napim yaa stresten:)
Bıraktım ama aklım hep onda ilk askım gibi Ben de birileri icerken ohhh miss fln diyorum sapık gibi

ahahahahah hemen ciftliğe akalım senle gerci ben de normalde kokorec asla yemem . benim canım da rakı balık istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…