09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hamileliğin en keyifli dönemi ne zaman kiti

Günde üç tane incir ve ceviz yiyordum. Haftasonu mesaiye kalmış kurumdakiler ve benim incirimi yemişler ölür müsün öldürür müsün :) hamile kadının rızkını yemişler

yaa hiç sorma benimde çekmecemde nevalelerim vardı ceviz badem fındık kayısı kurusu falan gelen giden alıp yiyodu bişeyde diyemiyodum şimdi sadece ara öğün olunca bi elma ve kutu sütten pay çıkaramıyolar kendilerine

Ver sütü içsinler

4-5-6.aylardı benim için 2.üç aylık dönem, son 3 ayda gene başa dönmüş gibi oluyosun ben 2 sabahtır kusuyorum mesela

Sadece üc ayı mı keyifli haksızlık bu ya Benim bi de yaza gelecek son üc ay yandı gülüm keten helva

7-7.5 sonrası zor
Herkesin bir değil ama ağırlaşıyorsun işte yaşa gör

gebertirim seni
O zaman 75-80 e hayırlı olsun diyelim

oha o ne be 80 mii ahahahahha yok artık

7-7.5 sonrası zor
Herkesin bir değil ama ağırlaşıyorsun işte yaşa gör

ben 32.haftadayım kaç aylık oluyo ki 7 mi 8 mi oluyo :26:
bebeği artık midemin hemen altında ve kaburgalarımda hissediyorum nefes almak zorlaşıyo aslında çok kilo almamak o yüzdende önemli galiba çok kilolu hanımlar hepten nefes alamaz heralde bu dönemde

Ver sütü içsinler

Sadece üc ayı mı keyifli haksızlık bu ya Benim bi de yaza gelecek son üc ay yandı gülüm keten helva

gebertirim seni

canım genel kanı o yönde benimde öyle oldu 4-5-6 da rahattım, ama mide bulantısı vs yaşamayanlar için ilk 3 ayda güzel oluyo

Ver sütü içsinler

gebertirim seni

Olduğun zaman görürsün. İşin ilginç yanı gözün alışacağı için kendine garipsemeyeceksin. Ancak doğumdan 1 yıl sonra resimlere bakarken nasıl şekil değiştirdiğini göreceksin.

canım genel kanı o yönde benimde öyle oldu 4-5-6 da rahattım, ama mide bulantısı vs yaşamayanlar için ilk 3 ayda güzel oluyo

Benim ilk üc ayım kabus gibi gececek kesin bi de cok korkuyorum düşecek fln diye. Her tuvalete girdiğim korkuyorum o derece.

Olduğun zaman görürsün. İşin ilginç yanı gözün alışacağı için kendine garipsemeyeceksin. Ancak doğumdan 1 yıl sonra resimlere bakarken nasıl şekil değiştirdiğini göreceksin.

Yaaa korkunc bişi bu Almam inş o kadar

Ay olarak tam hesap olmuyor ondan 40 hafta deniyor , aya baksan 8 ay ama 40 haftaya baksan 10 ayda doğurman lazım.
7 yi bitirdin canım. En sıkıntılı zamanlar başladı senin için , kilodan çok bebek büyüdü etrafa baskı yapıyor, ciğerlere mesela yatmakta zorlanırsın, nefes almakta ,
Mideyi yukarı kaldırıyor yanman, kusman, ekşimen artar bu aylarda
Kaburgaları ittirir, mesaneye baskı yapar, çıkana kadar içini çıpıt çarşısına döndürücek artk

Nemse söylüyom , elmi sen anla

Son düzenleme:

Ben okumuyorum kendimi depresyona sokucam yoksa Hic de güzel bişi değilmiş hamilelik

bu nasıl bir yorumdur abla ezdir geçtin
kız korkacak

Ben okumuyorum kendimi depresyona sokucam yoksa Hic de güzel bişi değilmiş hamilelik

Saçmalama çok güzel, hareketlerini hissetmek, içinde büyüdüğünü bilmek, senin olduğunu bilmek ,
Sonsuza kadar seviceğini bilmek muhteşem.
Ben Emirin ilk tekmesini kitap okurken hissetmiştim 4 aylık falandım.
Tarifi mümkün olmayan şeyler , senin kafanda başka şeylerde var şimdi ama yinede her anın keyfini çıkar

Son düzenleme:

Birinin kaburgalarını sıkıştırması garip geliyo bana Daha doğrusu inanılmaz :)

bi hareket etsinde sen o zaman gör benimki 17.haftada hareket etmişti en azından ben o haftada hissetmiştim şimdi ellemesemde görünüyo karnımdan

Dün toplantıda hamile bir arkadaşın karnı kabarıyodu Bebek dönüyomuş :)

Daha sekiz hafta var yaa. Bir de doktor bana ayda bir kere gel dedi acaba arada baska doktora mı gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…