Canım hafta sonları falan migrostan ordan burdan al eve koy, hazma iyi geliyot canım, iki damla limon sık gazda yapmaz
Mineralde alırsın , ama sodyuma dikkat işte
Ah nems ne çektim ben o kaburgalardan bilemezsin, ayağını takıp ittiriyordu sıpa
Bir yerden sonra keyifli dönemi bitiyor hamileliğinzaten doğurayım da kurtulayım diyorsun walla
Günde üç tane incir ve ceviz yiyordum. Haftasonu mesaiye kalmış kurumdakiler ve benim incirimi yemişlerölür müsün öldürür müsün :) hamile kadının rızkını yemişler
Hamileliğin en keyifli dönemi ne zaman kiti
Hamileliğin en keyifli dönemi ne zaman kiti
Söylim mikoca koca 60
Saol ebrucumm :) inşallah
yaa hiç sorma benimde çekmecemde nevalelerim vardı ceviz badem fındık kayısı kurusu falan gelen giden alıp yiyodu bişeyde diyemiyodum şimdi sadece ara öğün olunca bi elma ve kutu sütten pay çıkaramıyolar kendilerine
4-5-6.aylardı benim için 2.üç aylık dönem, son 3 ayda gene başa dönmüş gibi oluyosun ben 2 sabahtır kusuyorum mesela
7-7.5 sonrası zor
Herkesin bir değil ama ağırlaşıyorsun işte yaşa gör
O zaman 75-80 e hayırlı olsun diyelim
7-7.5 sonrası zor
Herkesin bir değil ama ağırlaşıyorsun işte yaşa gör
Ver sütü içsinler
Sadece üc ayı mı keyiflihaksızlık bu ya Benim bi de yaza gelecek son üc ay yandı gülüm keten helva
gebertirim seni
oha o ne be80 mii ahahahahha yok artık
Ver sütü içsinler
Sadece üc ayı mı keyiflihaksızlık bu ya Benim bi de yaza gelecek son üc ay yandı gülüm keten helva
gebertirim seni
oha o ne be80 mii ahahahahha yok artık
canım genel kanı o yönde benimde öyle oldu 4-5-6 da rahattım, ama mide bulantısı vs yaşamayanlar için ilk 3 ayda güzel oluyo
Olduğun zaman görürsün. İşin ilginç yanı gözün alışacağı için kendine garipsemeyeceksin. Ancak doğumdan 1 yıl sonra resimlere bakarken nasıl şekil değiştirdiğini göreceksin.
ben 32.haftadayım kaç aylık oluyo ki 7 mi 8 mi oluyo :26:
bebeği artık midemin hemen altında ve kaburgalarımda hissediyorum nefes almak zorlaşıyo aslında çok kilo almamak o yüzdende önemli galiba çok kilolu hanımlar hepten nefes alamaz heralde bu dönemde
Ay olarak tam hesap olmuyor ondan 40 hafta deniyor , aya baksan 8 ay ama 40 haftaya baksan 10 ayda doğurman lazım.
7 yi bitirdin canım. En sıkıntılı zamanlar başladı senin için , kilodan bebek büyüdü etrafa baskı yapıyor, ciğerlere mesela yatmakta zorlanırsın, nefes almakta ,
Mideyi yukarı kaldırıyor yanman, kusman, ekşimen artar bu aylarda
Kaburgaları ittirir, mesaneye baskı yapar, çokana kadar içini çıpıt çarşısına döndürücek artk
Nemse söylüyom , elmi sen anla
Ay olarak tam hesap olmuyor ondan 40 hafta deniyor , aya baksan 8 ay ama 40 haftaya baksan 10 ayda doğurman lazım.
7 yi bitirdin canım. En sıkıntılı zamanlar başladı senin için , kilodan çok bebek büyüdü etrafa baskı yapıyor, ciğerlere mesela yatmakta zorlanırsın, nefes almakta ,
Mideyi yukarı kaldırıyor yanman, kusman, ekşimen artar bu aylarda
Kaburgaları ittirir, mesaneye baskı yapar, çıkana kadar içini çıpıt çarşısına döndürücek artk
Nemse söylüyom , elmi sen anla
Ben okumuyorum kendimi depresyona sokucam yoksaHic de güzel bişi değilmiş hamilelik
bu nasıl bir yorumdur abla ezdir geçtin
kız korkacak
Saçmalama çok güzel, hareketlerini hissetmek, içinde büyüdüğünü bilmek, senin olduğunu bilmek ,
Sonsuza kadar seviceğini bilmek muhteşem.
Ben Emirin ilk tekmesini kitap okurken hissetmiştim 4 aylık falandım.
Tarifi mümkün olmayan şeyler , senin kafanda başka şeylerde var şimdi ama yinede her anın keyfini çıkar
Gıcığım ona
Ben okumuyorum kendimi depresyona sokucam yoksaHic de güzel bişi değilmiş hamilelik
bi hareket etsinde sen o zaman gör benimki 17.haftada hareket etmişti en azından ben o haftada hissetmiştim şimdi ellemesemde görünüyo karnımdan
Ben de sana takığım :) Sacını basını yolar eline veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?