09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

eyvah eyvah bende zaten tip -2 diyabet var bela alacaktım basıma :d tmm yicem artık o zaman

gölbası cok soğuk olur ısıtamazsın evi, elvankent idare eder, site ici fln güzel olabilir
ama işte ben gölbaşında çalışıyorum :hemde ailem orada
zaten şu an elvankentteyiz,onunda ailesi orada
Oradan ayrılmak istemiyo yaneee
bakalım el mi bey mi yaman olacak:)

Canım sodaların arkasında sodyum oranları yazar oraya dikkat et akmina yada damla sodanın en düşüktür
Mesela sırma , kızılay falan acayıp yüksek
Bir kere bende öyle oldum mesela atıyorm kızılayda 400 mg sodyum akminada 20mg
Onlara bakarak içersen sorun olmaz aklında olsun.

Son düzenleme:

Ay ben ondan mı kilo alıyorum acaba

​Elmayra merhaba canım hamileliğin nasıl gidiyor nasılsın?

Teşekkür ederim cnm, Allaha sükür iyi gidiyo

Öyle yeni yerleşim yerleri güzel ama ben köklü muhitleri seviyorum, eski oturmuş
Zamanında almadıl işte.
Evlerde güzel, geniş anlaradaki gibi evler istanbulda yok var da alamayız zaten

Ankara'dan sonra İstanbul zor gelmedi mi? Hani bir düzeni var Ankara'nın yaşayan çok alışıktır bazen abuk subuk kurallar çıkar da garipsenmez. Ben lisedeyken üst geçitten geçmeyen için para cezası kesiliyordu. Buna benzer bir sürü şeyi var ama ben İstanbul'da yaşayamam.

ama işte ben gölbaşında çalışıyorum :hemde ailem orada
zaten şu an elvankentteyiz,onunda ailesi orada
Oradan ayrılmak istemiyo yaneee
bakalım el mi bey mi yaman olacak:)

ahahaha görelim bakalım hodri meydan

hiç bişeycik olmaz ondan, ayrıca bana 3 bardağa kadar izin vermişti doktor. açık olmak şartı ile. Kanda çok fazla demir eksikliği yaptığı için yasak aslında, birde ileriki aylarda kalp ile ilgili sorunu olanlarda çarpıntı yapabiliyormuş.

içiyor musun hala yağmur? Bu bir fırsattı nasıl başladın? Yazık bir daha asla bırakamazsın.
valla doğum yaptıktan sonra hemen başladım
lohusalık denen şey çok zor geldi bana
şimdide çok diil öle çay,kahve yanında falan içiyorum
tiryakilik geçti yaneee

Bazı doktorlar günde bi kadeh şaraba bile izin veriyo dimi

batmanda kızılay ve beypazarı bulabildik sadece :26:
aman kitty yaa şeker çıktı çıkalı onu yeme bunu içme artık hevesimde kalmadı zaten kaburgalarım ağrıyo nefeste alamıyorum zaten artık çok yiyince falan sodada içsem infilak ederim sanki

şimdi nerdesin ipekkkkk

Yok canım ya ben İstanbuldan gittim oraya,
Memleketim istanbul, hiç bilmiyordum giderken , 100 kere falan kayboldum orda
Her istanbula gelişimde tabelasını öpesim gelirdi
Ama hayat daha kolay, daha düzenli , buradaki keşmekeş orada yok
Okullar yarı fiyatına , evler öyle aslında yaşayabilirdim ama eşimde bende mutlu olmadık orada
Kv ve şürekası da oradaydılar pöf

Günde üç tane incir ve ceviz yiyordum. Haftasonu mesaiye kalmış kurumdakiler ve benim incirimi yemişler ölür müsün öldürür müsün :) hamile kadının rızkını yemişler

Canım hafta sonları falan migrostan ordan burdan al eve koy, hazma iyi geliyot canım, iki damla limon sık gazda yapmaz
Mineralde alırsın , ama sodyuma dikkat işte
Ah nems ne çektim ben o kaburgalardan bilemezsin, ayağını takıp ittiriyordu sıpa
Bir yerden sonra keyifli dönemi bitiyor hamileliğinzaten doğurayım da kurtulayım diyorsun walla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…