ama işte ben gölbaşında çalışıyorum :eyvah eyvah bende zaten tip -2 diyabet var bela alacaktım basıma :d tmm yicem artık o zaman
gölbası cok soğuk olur ısıtamazsın evi, elvankent idare eder, site ici fln güzel olabilir
benim geçen haftalarda tansiyonum 14/10'a çıktı Allahtan münferit bi durumdu arkası gelmedi şükür ondan beri maden suyu içmeye korkuyorum tansiyonu yükseltiyo dediler her gün 1 tane içiyodum iyi oluyodu o değilde canım nasıl kokoreç istiyo doğumdan sonra hemen çiftliğe gidecem
dikkat et çok kilo alma portakal suyundan. Sen bir şişe için 1 kg portakal sıkıyorsun. Ben de öyle yapıyordum da doktor yasaklamıştı bana günde meyve alımımı 3e indirmişti çok kilo alıyorum diye. tabi dinlemedim. 3 adetcik meyve ile duramazsın hele son zamanlar.
​Elmayra merhaba canım hamileliğin nasıl gidiyor nasılsın?
Öyle yeni yerleşim yerleri güzel ama ben köklü muhitleri seviyorum, eski oturmuş
Zamanında almadıl işte.
Evlerde güzel, geniş anlaradaki gibi evler istanbulda yok var da alamayız zaten
ama işte ben gölbaşında çalışıyorum :hemde ailem orada
zaten şu an elvankentteyiz,onunda ailesi orada
Oradan ayrılmak istemiyo yaneee
bakalım el mi bey mi yaman olacak:)
Şimdi şöyle ben 150 bine kadar cıkarım ama semtte evin değeri en fazla 120 bin. Bulamazsın cnm mamak cok büyük bir yer. Semt semt.
Günde bi tane cok acık limonlu iciyorum bişi olur mu
Kahve kac tane iciyosun? 3 lt su iciyorum yetmez mi sence
valla doğum yaptıktan sonra hemen başladımiçiyor musun hala yağmur? Bu bir fırsattı nasıl başladın? Yazık bir daha asla bırakamazsın.
Ay ben ondan mı kilo alıyorum acaba
Teşekkür ederim cnm, Allaha sükür iyi gidiyo
Dikkat et kendine beslenmene moraline canım.Sağlıkla kucağına al inş. bebişini.Ay ben ondan mı kilo alıyorum acaba
Teşekkür ederim cnm, Allaha sükür iyi gidiyo
hiç bişeycik olmaz ondan, ayrıca bana 3 bardağa kadar izin vermişti doktor. açık olmak şartı ile. Kanda çok fazla demir eksikliği yaptığı için yasak aslında, birde ileriki aylarda kalp ile ilgili sorunu olanlarda çarpıntı yapabiliyormuş.
Canım sodaların arkasında sodyum oranları yazar oraya dikkat et akmina yada damla sodanın en düşüktür
Mesela sırma , kızılay falan acayıp yüksek
Bir kere bende öyle oldum mesela atıyorm kızılayda 400 mg sodyum akminada 20mg
Onlara bakarak içersen sorun olmaz aklında olsun.
şimdi nerdesin ipekkkkkankara'dan sonra istanbul zor gelmedi mi? Hani bir düzeni var ankara'nın yaşayan çok alışıktır bazen abuk subuk kurallar çıkar da garipsenmez. Ben lisedeyken üst geçitten geçmeyen için para cezası kesiliyordu. Buna benzer bir sürü şeyi var ama ben istanbul'da yaşayamam.
valla doğum yaptıktan sonra hemen başladım
lohusalık denen şey çok zor geldi bana
şimdide çok diil öle çay,kahve yanında falan içiyorum
tiryakilik geçti yaneee
Kaç kiloyla başladın sen bebişim
Dikkat et kendine beslenmene moraline canım.Sağlıkla kucağına al inş. bebişini.
Ankara'dan sonra İstanbul zor gelmedi mi? Hani bir düzeni var Ankara'nın yaşayan çok alışıktır bazen abuk subuk kurallar çıkar da garipsenmez. Ben lisedeyken üst geçitten geçmeyen için para cezası kesiliyordu. Buna benzer bir sürü şeyi var ama ben İstanbul'da yaşayamam.
şimdi nerdesin ipekkkkk
batmanda kızılay ve beypazarı bulabildik sadece :26:
aman kitty yaa şeker çıktı çıkalı onu yeme bunu içme artık hevesimde kalmadı zaten kaburgalarım ağrıyo nefeste alamıyorum zaten artık çok yiyince falan sodada içsem infilak ederim sanki
ne bu şifreeee ipegin şifresi gibbiiibaya yakın bir yerdeyim. Az batı az yukarısı bursa'ya yakın. .komşularınızdan.
emzirdim ama çok kısa bir süre emdi 6 ay zar zor emdiii o dönem az içtim ya günde 1-2 tane içtimmm,,,emzirmedin mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?