09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Dün toplantıda hamile bir arkadaşın karnı kabarıyodu Bebek dönüyomuş :)

Daha sekiz hafta var yaa. Bir de doktor bana ayda bir kere gel dedi acaba arada baska doktora mı gitsem

Puhah h haaha sana kabaran bişey var

Ayda bir yeter şımarma , eve ultrason alcan bu gidişle

Dün toplantıda hamile bir arkadaşın karnı kabarıyodu Bebek dönüyomuş :)

Daha sekiz hafta var yaa. Bir de doktor bana ayda bir kere gel dedi acaba arada baska doktora mı gitsem

ilk zamanlar ayda 1, başka doktorada gitmene gerek yok ekstrem bi durum olmadıkça, sonra 15 günde bire düşüyo ben 14 şubatta gittim en son 28 şubatta bi daha gidicem

Puhah h haaha sana kabaran bişey var

Ayda bir yeter şımarma , eve ultrason alcan bu gidişle

Görmemişin cocuğu işte Korkuyorum o arada ona bişi olur da anlamazsam diye

Diğer hamile topiklerinde bebiş gebiş diye teselli veriyolar siz beni paso azarlıyosunuz

Görmemişin cocuğu işte Korkuyorum o arada ona bişi olur da anlamazsam diye

Diğer hamile topiklerinde bebiş gebiş diye teselli veriyolar siz beni paso azarlıyosunuz

Ocak hamileleri topiğine gidersin artık
Mafya gibi hamilesin kızım , tehdit, şiddet , şantaj,
Cebelleşmekten şefkate vakit kalmıyor

Hayırlısı canım, bende sezeryan oldum,
Gene olsa gene sezeryan yaparım

ilk başta keyfiydi sadece benim isteğimdi ama şimdi gebelik şekeri çıktı geçen gün tansiyonum oynadı e zaten 8 senedirde panik atak hastasıyım aslında birazda tıbbi gereklilik oldu bebek iri olabilir diyo burdaki doktorum, tek sıkıntım hemen sütüm gelir mi

Nasıl becerdin bebişim
Geçenkinde de hastaneye gidince olmuştum, dün hastaneye bi ayak bastım boğazım yanmaya başladı :/
Günaydıııın kızlaaaaaaar

Nikim iyimisin , dün sesin çıkmayınca acaba mı dedim:26:
Arada kontrolr falan çağırdılar mı?

Elmi ben 4 ay kafamı koyduğum heryerde uyudum, gerisinide ayakta uyudum

Selam kity, dün sabah kontrolüm vardı, ve doktor beni görünce yine "sen hala doğurmadın mıııı" dedi... Resmen replik yaptı artık :)
kontrolden sonra eve gelmedim çarşıya indim biraz gezdim, doktor da yatma bol bol yürü ayakta dur dedi.
Yarın tekrar kontrolüm var ama cumaya kadar gitmeyi düşünmüyorum çok sıkıldım artık. Doktor dün yatış vereyim dedi güya sancımı hastanede bekletcek.
Yıakkk yağğğ dedim hiçte bilem ! Ben evime gidiyorum didim evimde çekerim sancımı

Süt durumu biraz sıkıntı yaratabiliyor aslında
Normal doğumda vücud hazırlığını kendi yaptığı için hemhn geliyor,
Ama sezeryanda daha zor gelebiliyor
Tavsiyem bo bol uyumaya çalış, bol su iç doğurunca , şekersiz komposto falan

Boşver yatma ya suni sancıyı dayar doğurturlar şimdi
Kendi gelsin paşa , açılmada değişiklik varmıymış peki

Son düzenleme:
Nick istersen ben doğurtayım seni Ya da cıldırtayım iki dkda doğurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…