Bir kaç ay sonra kendi saçını bile tarayamazsın sen be
Dün toplantıda hamile bir arkadaşın karnı kabarıyoduBebek dönüyomuş :)
Daha sekiz hafta var yaa. Bir de doktor bana ayda bir kere gel dedi acaba arada baska doktora mı gitsem
Dün toplantıda hamile bir arkadaşın karnı kabarıyoduBebek dönüyomuş :)
Daha sekiz hafta var yaa. Bir de doktor bana ayda bir kere gel dedi acaba arada baska doktora mı gitsem
Puhah h haaha sana kabaran bişey var
Ayda bir yeter şımarma , eve ultrason alcan bu gidişle
Ben de kuaföre gider kendi sacımı taratır enerjimi de sana harcarım bebişim
ilk zamanlar ayda 1, başka doktorada gitmene gerek yok ekstrem bi durum olmadıkça, sonra 15 günde bire düşüyo ben 14 şubatta gittim en son 28 şubatta bi daha gidicem
ilk zamanlar ayda 1, başka doktorada gitmene gerek yok ekstrem bi durum olmadıkça, sonra 15 günde bire düşüyo ben 14 şubatta gittim en son 28 şubatta bi daha gidicem
Altına kaçıracağından bahsetmişmiydim
Ben de sana takığım :) Sacını basını yolar eline veririm
Görmemişin cocuğu işteKorkuyorum o arada ona bişi olur da anlamazsam diye
Diğer hamile topiklerinde bebiş gebiş diye teselli veriyolar siz beni paso azarlıyosunuz
Son ay haftada bire düşücek
Nems normal mi düşünüyorsun canım
yok sezeryan istiyorum
Hayırlısı canım, bende sezeryan oldum,
Gene olsa gene sezeryan yaparım
iyi iyi başka bi yerine vermiyosun
Ocak hamileleri topiğine gidersin artık
Mafya gibi hamilesin kızım , tehdit, şiddet , şantaj,
Cebelleşmekten şefkate vakit kalmıyor
Geçenkinde de hastaneye gidince olmuştum, dün hastaneye bi ayak bastım boğazım yanmaya başladı :/Nasıl becerdin bebişim
Günaydıııın kızlaaaaaaar
Nikim iyimisin , dün sesin çıkmayınca acaba mı dedim:26:
Arada kontrolr falan çağırdılar mı?
Elmi ben 4 ay kafamı koyduğum heryerde uyudum, gerisinide ayakta uyudum
ilk başta keyfiydi sadece benim isteğimdi ama şimdi gebelik şekeri çıktı geçen gün tansiyonum oynadı e zaten 8 senedirde panik atak hastasıyım aslında birazda tıbbi gereklilik oldu bebek iri olabilir diyo burdaki doktorum, tek sıkıntım hemen sütüm gelir mi
Geçenkinde de hastaneye gidince olmuştum, dün hastaneye bi ayak bastım boğazım yanmaya başladı :/
Geçenkinde de hastaneye gidince olmuştum, dün hastaneye bi ayak bastım boğazım yanmaya başladı :/
Selam kity, dün sabah kontrolüm vardı, ve doktor beni görünce yine "sen hala doğurmadın mıııı" dedi... Resmen replik yaptı artık :)
kontrolden sonra eve gelmedim çarşıya indim biraz gezdim, doktor da yatma bol bol yürü ayakta dur dedi.
Yarın tekrar kontrolüm var ama cumaya kadar gitmeyi düşünmüyorum çok sıkıldım artık. Doktor dün yatış vereyim dedi güya sancımı hastanede bekletcek.
Yıakkk yağğğ dedim hiçte bilem ! Ben evime gidiyorum didim evimde çekerim sancımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?