E peki ağzımdaki iltihap bebeğe zarar verir mi?
Elmiş, doktorlar hamilelikte antibyotik verirken inan bana kar zarar muhasebesi yaparak verir ve hiç bir doktor hamile bir kadına durup dururken antibyotik önermez. Diş hassas bir bölgedir ve beyine en yakın noktadır, dil köklerine uzanır, boğaza kulağa etki eder, enfeksiyonun ilerleyerek daha ciddi bir hataya sebebiyet vermek yerine gebelik kategorisine göre uygun bir antibyotikle bunu durdurma yoluna giderler. Bu sebeple doktorun ne diyorsa onu dinle! Tepemi attırma...
Çok net, EVETTTTTTTTTTTTTTTT!!! İlerletme..
Anlaşıldı. Ben bi eczaneye gidip geliyorum
yok idrardaki iltihap daha tehlikeli bildiğim kadrı ile ama dişciye gitmen şart cunku dişin ilerlerse seni cok rahatsız eder diş agrısı cok kötü buyuk bir ihtimalle bebekte rahatsız olur gebe olduugunu sölersen zaten gerekeni yaparlar diş etinden kaynaklanıyorsa gebelerin kullanacagı bir gargara veriyolar benim gece diş etlerim kanıyordu gece durduk yere sabah kalkıyorum agzım kan ve kan kokuyor sonra gittim dr kan pıhtılasmasından süphelndi sonra bişe cıkmadı cok sukur gebelerin kullandıgı gargarayı kullanıyorum şimdifolik asit muhakkak alıyosundur 4-5 ayından sora ihtiyacın olursa zaten suda çöülen kalsiyum verir drun
İlacının adını dişçiden al sonra da kadın doğum doktoruna sor, ona göre kullan 3 gün kullan tekrar dişçine git ona göre devam edersin ya da durdurursun.
Ne kadar da güzel ne kadar da tane tane minnak odun gibi anlatıyorsunSeni yerim
Ben geldiiiiimm
Desemde inanmayın :)
Sakın hastanede fazla çalışmış olmayayım hahahahhaha
Dişçi gördü di mi dişini?
Elmiş kuzum ben 8 haftalık gebeyken 20lik dişim iltihaplanmıştı o agrı 2 gün boyunca öldürdü beni ve mecburen doktora gittim..
Bana alfoxil ile minoset vermişti zaten bu antibiyotigin gebelikte riski yok dedi..1000 mg düşün..Hepsini içtim..
Kesin gitmişsindirBen geldiiiiimm
Desemde inanmayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?