09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Azarı yiyince cok hoşuma gidiyor Yok ki söyle bi doktorum azarlaya azarlaya muayene etsin beni

İşte benim korkum tam olarak bu, antibiyotik zararından kacıcam diye daha kötü bişi olmasın

yok idrardaki iltihap daha tehlikeli bildiğim kadrı ile ama dişciye gitmen şart cunku dişin ilerlerse seni cok rahatsız eder diş agrısı cok kötü buyuk bir ihtimalle bebekte rahatsız olur gebe olduugunu sölersen zaten gerekeni yaparlar diş etinden kaynaklanıyorsa gebelerin kullanacagı bir gargara veriyolar benim gece diş etlerim kanıyordu gece durduk yere sabah kalkıyorum agzım kan ve kan kokuyor sonra gittim dr kan pıhtılasmasından süphelndi sonra bişe cıkmadı cok sukur gebelerin kullandıgı gargarayı kullanıyorum şimdi folik asit muhakkak alıyosundur 4-5 ayından sora ihtiyacın olursa zaten suda çöülen kalsiyum verir drun

Evet folik asit kullanıyorum. Dişçiyi arayayım da sonra da eczaneye gidicem. Off ne salak seylerle uğrasıyorum

İlacının adını dişçiden al sonra da kadın doğum doktoruna sor, ona göre kullan 3 gün kullan tekrar dişçine git ona göre devam edersin ya da durdurursun.

Ne kadar da güzel ne kadar da tane tane minnak odun gibi anlatıyorsun Seni yerim

Elmiş kuzum ben 8 haftalık gebeyken 20lik dişim iltihaplanmıştı o agrı 2 gün boyunca öldürdü beni ve mecburen doktora gittim..

Bana alfoxil ile minoset vermişti zaten bu antibiyotigin gebelikte riski yok dedi..1000 mg düşün..Hepsini içtim..

Sakın hastanede fazla çalışmış olmayayım hahahahhaha

Evet burdan öyle görünüyosun
Dişçi gördü di mi dişini?

Görmedi :) Eskisini görmüştü :)

Şaka bir tarafa augmentine yazdır dedi, jinekolog da kullanabilirsin dedi bişi olmaz dimi

Ben de aynı durumdayım kontes öldüm öldüm dirildim gerçekten
Ben geldiiiiimm

Desemde inanmayın :)
Kesin gitmişsindir

Bu arada nickim hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün bebişin benim yerime kokulu kokulu öp minik meleği

-Günaydın genşler!
-Savol!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…