Günaydın herkese
Günaydın bebeYim.deYmesin bugün bomba gibiyim Fırtınalar estiriyorum sahalarda akşama kalmaz ban yerim
Nickin bebişini gördüm dün allahım o ne tatlı yenidoğan yaaa mis gibidir şimdi bir burun var fındık gibi
Nickin bebişini gördüm dün allahım o ne tatlı yenidoğan yaaa mis gibidir şimdi bir burun var fındık gibi
Bi tane de asabi resmi var onu gördün müelmy teyzesi gibi dik dik bakıyo
yerim onun asabi halini, maşallah nazardan korusun Rabbim
Benim kuzuların bebeklik günleri aklıma geldi bak albüme bi tane ekliyim eheheh yanaktan oluşuyordu çocuk hahahaha
ahahhahaha gözleri yanaktan mı cıkıyordu ekle bakim
ekledim bak :)) japonyadan kaçmış bol saçlı bişidi sumo güreşçisinden hallice hehehe
Sen baya yanak ve sac doğurmuşsun badi
La çocuğu ilk getirdiler ameliyathanede 3-5 saniye ya gördüm ya görmedim dedim içimden Allah'ım bu ne ya!? Hani öyle ilk görüşte aşk filan yok.. Zaten mekonyum zehirlenmesi çocuk olmuş mosmor birde kara kıllı! kıllar kulağından sarkıyo görmen lazım.. Direk küveze gitti, sabaha karşı getirdiler eşim kucağına aldı baktı baktı... Dediki ;" Kuzum biz çok çirkiniz herhalde bu da böyle oldu" hahahhahahahahhha
ahahahahhahahhahaha ay koptumkarnım ağrıdı
He valla :=))) Sırtından kıllar sarkıyo, omuzlar kıllı, gözler bildiğin bi çizgi, tuhaf bişe böyle...
Sonradan güzelleşti eşek :)) Bir gün yine uyumadığı ve benim 4 gün boyunca bir koltukta yaşamak zorunda kaldığım anlardan birinde psikiopata sardım ben, dedim uyutacam ben bunu! Evin tüm pencerelerini siyah perde kapattım, bir de çadır kurdum evin ortasına çcoukla çadırda uyumuşuz :)))))
Kızım direk cocuğun gözleirni bağlasaydın
Yalnız niye o kadar kıllıydı sence
Hiç bir fikrimiz yok :)) Geçen sene çocuk endokrine götürdük genetik dedi teyzesine çekmiş ahhahahahha kıllı yani baba bolca epilasyon parası verecek :)))
İkinciye erken doğum oldu, 8 aylıktı doğum başladığında ameliyattan çıkmış doktor, kapıda eşim doktorla görüşmüş kızınız oldu çok sağlıklı ikiside iyiler demiş, benim kinin tepkisi; "Kara mı?" doktor gülme krizine girmiş yok bu kartopu gibi diye.. görene kadar inanmamış benimki bense şok oldum bildiğin ay parçası doğdu ikinci kuzu :))))
4 aylıktı bu hala ağlama krizleri devam ediyo, bugün aldım ben bunu gezmeye çıktık sylemesi ayıp o zaman üstü açık bi jeep var, atladık ona çocuğu dolaştırdım araba ile baya bi sonra marketti deniz di baya bi dolandırdık, eve döndük çocuğu bi yatırdım 6 saat uyudu! inanamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?