09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ama ikincisi nası büyüdü anlamadım bile, emziriyordum gaz bile çıkartmazdım yatırırdım yatağına uyurdu ama tek sorunumuz vardı ses, çıt sesine uyanırdı sıpa, evin zillerini filan bozmuştum çalmasın diye

Anne adaylarına altın kural;
"Asla büyük konuşmayacaksın", konuştuğun, kınadığın her şeyi yaşıyorsun, ben derdim ki aaa deli misiniz çocuk sallanır mı hiç?! en son geldiğimiz nokta da battaniye ile sağa sola uçuruyorduk çocuğu...

İki cocuğun huyu da birbirinden farklı oluyor ve söylediğin doğru büyük konuşmayacaksın.

İki cocuğun huyu da birbirinden farklı oluyor ve söylediğin doğru büyük konuşmayacaksın.

aynen öyle bu arada bizim bacaksızların satranç oynaması çok komik abla şah çekiyo ufaklık şahı alıp kaçıyo haha sen beni yenemedin ki ben kaçtım diye evde sürekli bir şenlik havası var.

aynen öyle bu arada bizim bacaksızların satranç oynaması çok komik abla şah çekiyo ufaklık şahı alıp kaçıyo haha sen beni yenemedin ki ben kaçtım diye evde sürekli bir şenlik havası var.

ahahahahahha abla olaya noktayı koyacakken senin muzur oyunun akışını değiştiriyo

Çek bana bi sarıl da hasret giderelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…