aaa bilmiyodum bak ben onu..hangi konuda ne yazdın ki alınacakmış elmiko???
ya ucu yine elmike dayandı ,pataklıcam seni artıkneyse bebenin hatrına dua et fazla bişi sölemiyim...
elmiko dişin nasıl oldu ???
İyidir kaymağım,sen nasılsın?herşey yolunda mı?
Kabak çekirdeği iyi mi?
aaa bilmiyodum bak ben onu..hangi konuda ne yazdın ki alınacakmış elmiko???
ya ucu yine elmike dayandı ,pataklıcam seni artıkneyse bebenin hatrına dua et fazla bişi sölemiyim...
elmiko dişin nasıl oldu ???
Dmek ki peşimizdekiler ikimizi de kibledi. Ben polemikten gittim ama polemiğe girdiğğim gitmedi nasıl olacak
Lan! Ben seni baska yerde bastım hain:)
ahahaha sen de gel bdvye
İyi teyzesi hersey yolunda cok sükür, sen nasılsın son günlerde keyifsiz gibisin
Hadi ya :26:
Hiç bilmiyorum ki
Ben erkek üye dışında kimseyi kiblemedim
Kızlar benim alıntılarım gelmiyor,nedeni ne olabilir acaba?
Bir hafta olacak nerdeyse.:26:
ay ben çok sıkılıyorum laf anlamaz,anlasa da başka yerinden anlayan tiplerden...
bazı konulara yazıyorum da,cevap falan da gelmeyince sıkıcı oluyo...oooofff f poooffff.....
Nazar değmesin ona inşallah.
İyiyim canım sağol.
Açık görünüyor.:26:Bizim su forumda bile prensiplerimiz var cünkü :)
Kapatmış olabilir misin?
ahahahah cok agresifsin bu günlerde alırım senin gazını
Saol cnm benm
Açık görünüyor.:26:
Bir sorun var sanırım.
geldim bennnnn.......
ayyy canın falan çeker şimdi ,gerçi pek öyle istenicek bişey değil amane yedin bakalımmm
ayyy canın falan çeker şimdi ,gerçi pek öyle istenicek bişey değil ama
Benim canım sadece kıymalı pide çöp sis falan ceker
yok la nerde fabrika yemeğinde öyle şeyler..ama lahmacun falan çıkar,et yemekleri olur mutlaka..
pırasa sebzeli makarna yoğurt portakal....
hiç canın çekmedi di mi
gel kuzum ben seni adanaya götürür kebaba boğarım..üstüne burda tatlı dondurma.....oohhh mis gibi de bir çifte kavrulmuş kahve...çocuk bayram etsin biraz
Yok çekmedi :) Bizde de mevsim türlü mürlü bişiler vardı
Offf ne yeriz var yaayyyyy hayali bile harika
iyi işte sağlıklı beslenirsin..bir de yanına incir üzüm kayısı ceviz fındık al,doldur bir torbaya.öğleden sonra acıkır insan.atıştırırsın o zaman..çok da sağlıklı..
bulnatıların daha iyi sanırım?
evde durumlar nası tatlım,ex napıyo?? bu arada ex diyip duruyoruz herife,new desek artık
ben de bayılırım o tosta :):)ama abartma kalorisi hiiç de fena değil :):)İncirle ceviz tostu yapıp yiyorum ve sanırım ben hamileliğimi yüz kiloyla bitiricemUykudan uyanıp yemeksepetinden pide söylüyorum
Bulantım bu hafta sakinleşti cok sükür, neydi o ya mahfetti beni
ex next olducok heyecanlı o ama bu hafta işleri yoğundu hic gelemedi haftaici. Haftasonu görüşücez. Babam sıkıntılı biraz uzak durması güzel oldu
ben de bayılırım o tosta :):)ama abartma kalorisi hiiç de fena değil :):)
pide mide saçmalama yahu...hiçbir faydası olmaıdğı gibi feci kilo yapar...sonra pişman olursun,alırsın 35 kilo,çıkarırsın 3 kg..
hamliyeken insan yanında herifini ister yahu,zor işiniz..bir evinize çıksaydınız hayırlısıyla....hay babanın şarap çanağına...daha ne istiyor ki,tamam sinir yaptı eyvallah ,tirip yaptı eyvallah da uzatmasın yanii....gelir tepelerim valla,hanıefendi kişiliğimi bozdurmasın angaralı ağzım açılmasın ..
İncirle ceviz tostu yapıp yiyorum ve sanırım ben hamileliğimi yüz kiloyla bitiricemUykudan uyanıp yemeksepetinden pide söylüyorum
Bulantım bu hafta sakinleşti cok sükür, neydi o ya mahfetti beni
ex next olducok heyecanlı o ama bu hafta işleri yoğundu hic gelemedi haftaici. Haftasonu görüşücez. Babam sıkıntılı biraz uzak durması güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?