Eheheh söyleyim
Hamilelikten önce çöp şiş ve kebabcıydım nolduysa birden makarnaya düştümBir gün yersen beni hatırla .D
Bir arkadaşım bana ilk hamile kıyafetimi aldıHediye yani. Allahımmm çuval gibi kocaman Hediye eetti diye cok mutlu oldum ama baktıkca depresyona giriyorum ben o kadar genişlicek miyim :d
Kıyamamgercekten aşerme olayı oluyor mu :)
Bi sure genisleyeceksinama oyle hale gelmek de insana mutluluk verir ya icinde bebegin buyuyecek bunu hissedeceksin cunku
Yok ya normalde görünce de canın çekerO hesap
Varil gibi olucam
Anladim :) hamile kalmadan ônce zayıf mıydın?
Bazı insanlar oyle cok kilo almiyor :)
Kuzucuklarım çok hasta büyük olanı çabuk toparladı ama ufaklığımı yatırdık hastaneye, bugün buradayız çok fazla ateşi var ve düşmüyor, tam düştü diyorum artçısı ile geliyor.. ne manyak bi grip bu ya
ablacım çok geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda iyileşir.evlat hasta oldu mu insan daha beter oluyor..Kuzucuklarım çok hasta büyük olanı çabuk toparladı ama ufaklığımı yatırdık hastaneye, bugün buradayız çok fazla ateşi var ve düşmüyor, tam düştü diyorum artçısı ile geliyor.. ne manyak bi grip bu ya
ablacım çok geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda iyileşir.evlat hasta oldu mu insan daha beter oluyor..
bu grip çok fena,bak ben alerji ile birleşince fena oldum.1 ay olacak daha 2 gündür azıcık normale döndüm..
benim de babam rahatsız,dün hastaneye yatırdık..kanında iltihap çıkıyor ,bi de koah var..nefes alamıyor,2 haftadır evde tedavi oluyordu ama iyileşemedi,dün yatırdık biz de..
Çok geçmiş olsun cnm, bi uğursuzluk var üzerimizde resmen. İyi mi peki simdi
sağol tatlım,daha iyi olacak inşallah..evdeyken geceleri falan çok zor geçiyordu.oksijen almak zorunda kalıyordu,ama yine de yetmiyordu,annem de tüm gece uyumadan başında bekliyordu ,canım benim..uyursam bişey olacak nefes alamıcak diye
o yüzden hastane daha iyi oldu aslında..şimdi yanında kalıyor annem de...h.sonu annem de evde kalır ,birz dinlenir.
geçmiş okudum da ..elmişim ex in yanında kalman süper fikir:13: o evden uzak olman lazım..boşver yarın bir gün annen de torunum diye gelir kapına..
bu arada beniim oğlum da bakıcıyla..geçenlerde kim olduğunu hatırlamıyorum da birisi,bakıcıya güven olmaz ,öyle büyütme falan diyodu ama bak ben varım örenk önünde..çok şükür oğlum gayet sağlıkla büyüyor..
ilk başlarda sıkıntı olmadı desem yalan,iyi bakıcı bulmak içn değiştirdim byaa bakıcı ama çok şükür 2,5 senedir aynı bakıcı ve evmin üyesi oldu,oğluma da çok iyi bakıyor
kv ne durumda elmiş? bakıcada önemli olan arada gidip kontrol edilmesi..kamera da koyarsın istersen..sorun olmaz bence..
geçmil olsun quartacımablacım çok geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda iyileşir.evlat hasta oldu mu insan daha beter oluyor..
bu grip çok fena,bak ben alerji ile birleşince fena oldum.1 ay olacak daha 2 gündür azıcık normale döndüm..
benim de babam rahatsız,dün hastaneye yatırdık..kanında iltihap çıkıyor ,bi de koah var..nefes alamıyor,2 haftadır evde tedavi oluyordu ama iyileşemedi,dün yatırdık biz de..
oyy kuzum yaaKuzucuklarım çok hasta büyük olanı çabuk toparladı ama ufaklığımı yatırdık hastaneye, bugün buradayız çok fazla ateşi var ve düşmüyor, tam düştü diyorum artçısı ile geliyor.. ne manyak bi grip bu ya
Kim hamile laaaa neler olmus burda ayyy neler kacirmisim pek mutlu oldun kisa bisiler deyiverin catlarim
hoş buldum gofretim ıyı nasıl olsun işyeri tamamen kapandı net yoktu sonra bi ara kanama durumu falan oldu istirahat derken kendimi topladım rutine döndüm bebişde iyi kız olduğu kesinleşti
ayyy elmme çok sevindim ex le barıştı galiba dimi çok uzun tam okuyamadım ama 11 haftalık olmuş billeee elmm nerdesinn pampaa
sen napıyosun nası gidiyo millet nerdee
hoş buldum gofretim ıyı nasıl olsun işyeri tamamen kapandı net yoktu sonra bi ara kanama durumu falan oldu istirahat derken kendimi topladım rutine döndüm bebişde iyi kız olduğu kesinleşti
ayyy elmme çok sevindim ex le barıştı galiba dimi çok uzun tam okuyamadım ama 11 haftalık olmuş billeee elmm nerdesinn pampaa
sen napıyosun nası gidiyo millet nerdee
aklıma geldin aslında, çook geçmiş olsun
dedim evde neti yok ondan uğramıyor
iyi olmadan sevindim canım.
bende işte bıraktığun gibiyim diyeyim idare ediyoruz:)
doğumdan sonra gönlüne göre bi iş bulursun inşallah..
evet ex ile barıştılar, bebişleri olacak inşallah
nemişde ankaraya ailesinin yanına gitti doğum için
nick doğum yaptı, kadesa doğumlarını yaptılar,
aklıma gelenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?