09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ne güzel elmiş çok seviniyorum senin adına
ne güzel evin işe yakın olması şahene bişey..görümcem konyada yalnız mesela,kimsesi yok aynı şehirde.süt iznini bölerek kullanıyor.sabah işe gidiyor,10 gibi gelip emziriyor,sonra öğeln tatilinde geliyo, 3 te bi daha geliyor sonra da mesai bitiyor zaten..sen de böyle yapabilrsin çok rahat olur,aklın da kalmaz hem..iyi bir bakıcı da bulursun eminim..
sen silkelersin kv yi cozutursa

Meraba televoleeee ... Unuttunuzmu beniiii memluklerr

sovr hoşgeldin canım,kulakalrını çınlattık,evde napıyo bebek nasıl diye...
demek yatmak rahat geldi,,ben en fazla 2 hafta dayanıyprum sonra sıkılıyorum ya...ben amele doğmuşum demek ki

benim de canım sıkkın,öküzle atışıyoruz devamlı,benim gereksiz yere tirip atan ,onu bir türlü kabullenememiş,memnuniyetsiz birei gibi görüyor,,öyle bir konuşuyor ki kendimden şüphe eder oldum artık...

sorv cnm hamile olduğunu şmdi grdüm çokkk sevindim rabbim tamamına erdirir inşallah ben de eve net bağlattım yeni yeni girebiliyorm

hoşbuldumm sorma bende öyleydim de bu sefer noldu bilmiyorum uyku pek tatlı geliyo çalıştığım günlere sayayım diyorum baalım belli olmaz gerçi sağım solum

öküzler her zaman öküz, hamile halimle yaptı yapçanı kanamam falan neden oldu incie çekirdeğini doldurmuycak şeyleri sorun yapıp strese sokmasından artık umrum değil kızınca en fazla hareket çekiyorum ben kudurcama o kudursun

öyle durumlarda kendi haline bırakmak en güzeli galiba çabalayıp kendini anlatmaya çalışınca aaa oda uğraşıyo demekki doğru anlamışım gibi anlam çıkartıyolar onlarında aybaşı dönemleri olduğuna inanmaya başladım ben artık

sorv cnm hamile olduğunu şmdi grdüm çokkk sevindim rabbim tamamına erdirir inşallah ben de eve net bağlattım yeni yeni girebiliyorm

sağol asyalım bende 3 ay oldu galiba bayadır yokum ,ilk işim buraya uğramak oldu merak ettim sık sık aklıma geldiniz herkes aynı bakıyorum ufak tefek güzel süprizler harici senin keyifler nasıl ufaklıklar nasıl

ya sovr bazen rollerimiz ters olmuş diyorum resmen,sanırsın ki regl dönemleri var dediğin gibi.kaprisler falan..ilgi beklemeler...
en güzelini yapıyorsun valla hareket çekmek süpermiş
takam sen zaten hamilelik stresi de var,bebeğine bak herifi boşver..
gofretin öküzü de alıp 3ünü bi eve kapatalım bence yesinler birbirlerini...

öküzler işte arada düzelselerde her zaman öküzler,
kendini ifade etmeye çalışsanda bulurlar bi pürüz
gerçekten bende onların malum gün stresi olduğunu düşünüyorum
benim özel dönemimde bile, ben onu çeken oluyorum nedense

süper fikir quartam :)
aynen bizde de roller hep değişik
trip yapan surat asan nedense hep ous efendi
oysa ben annemin ailemin prensesiydim :)
adamı kül kedisi yapar böyleleri :)))

geçen gün kabul etti üstelik öküz olduğunu..bi sebep yüzünden ben kırıldım,ama ne kapris yaptım ne bişey,bilmem öyle şeyler zaten,keşke yapabilsem..
neyse konuşmadık o gün işteyken falan.ertesi gün,oğlum yattıktan sonra film izledik,inanın 4 saat ben konuşmayınca o da konuşmadı..sonra yattım ...
ertesi gün akşma düşün yani,,,dedim ki,ya insan düşünmez mi karım üzüldü kırıldı,2 cümle söyliyim de gönlünü alayım..çatlıcaksın inadından dedim.. yok inattan değil dedi,ben öküzüm dedi...
kulaklarıma inanamadım... cidden söyledi kinaye falan yok yanii..ben bir öküzle daha ne kadar yaşayabilirim emin deiğilim..mutlu huzurlu olmak istiyorum ben yaaa..

bende 4 ay önce sezeryanla ikinciyi kucağıma aldım adı da melih kayınvalidem evde 7 gün baktı sora eşim hergün pasuman yaptı
kısa sürede iyilştm çok şükür keyifler iyi sadece biraz doğum kilolaım kaldı lates yapıyorum 66 kiloya kadar düştüm

bebiş o kadar şirinki benimde işe gidesim yok kurumda benden bir ay önce doğum yapan arkadaşlarım rapor alıp hala işe başlamamışlar benimde başlayasım yok yllık iznimi falan alacam elmiye senin gibi bende çok sevndim biliyosun mutlu olmasını exle barışmasını çok istiyodum inşallah hep böyle sürer

ben kendimce fazla yüz verdiğime kanaat getirdim , yatak döşek yatsamda bişi istedi mi kalkarım istediğini yaprıme vimin işini vs

ama o iki buru aksın yatak döşer yatar , yeri geliyo ağrım sızım oluyo ses çıkarmıyorum , herkes bu yüzden benim hatalı olduğumu biraz nazlanmam gerektiğini söylüyo yapçam inşallah

amaaaaan ne desek boş düzelmezler , bazen bi hafta düzeliyo sonra özüne dönüyo söve söve katlancaz galiba

süper fikir quartam :)
aynen bizde de roller hep değişik
trip yapan surat asan nedense hep ous efendi
oysa ben annemin ailemin prensesiydim :)
adamı kül kedisi yapar böyleleri :)))

evet gofretcim yaaa biz nasıl seçtik böyle adamları bilemiyorum cidden,basiretimiz mi bağlandı nedir ya..
geçen gün kendisinin en yakın arkadaşı dedi ki,bu adam hep şansızım diyip duruyor ya dedi,onun hayttaki tek şansı seninle evlenmekti dedi..kendisi de yanımızdaydı yani...
ama nedense öyle görmüyor öküzler,zaten anlasalar kıymetimizi böyle olamzdı..

sen ne zaman İstanbula geleceksin Qaurtam
mutlaka görüşmeliyiz :)))))))

ya benimki bıraksan 6 ay konuşmaz
diyorum sen yüksek lisansını, dır dır ve surat asma trip atma konularında yapmışsın

kendi işimizi kendimiz görmeye alışmışız yaa
ihtiyacımız olsada ses etmiyoruz isteklerimizi sıralamıyoruz
onlarında işine geliyor tabii

ne güzel işte adam öz eleştiri yapmış çok büyük bi gelişme yapamyanlarda var

ben kendimce fazla yüz verdiğime kanaat getirdim , yatak döşek yatsamda bişi istedi mi kalkarım istediğini yaprıme vimin işini vs

ama o iki buru aksın yatak döşer yatar , yeri geliyo ağrım sızım oluyo ses çıkarmıyorum , herkes bu yüzden benim hatalı olduğumu biraz nazlanmam gerektiğini söylüyo yapçam inşallah

amaaaaan ne desek boş düzelmezler , bazen bi hafta düzeliyo sonra özüne dönüyo söve söve katlancaz galiba

birşeylerin bağlandığı kesin, benzer bir konuşmayıda biz yaşadık
ousun arkadaşıydı söyleyen:)

armudun iyisini her zaman ayılar yiyor be qurtam

sovr çok güldüm yaa hareket çekmek haaa valla en güzelini bulmuşsun..
aman erkek milleti yaa bizemi denk geldi böyleleri bilmiyorumm ama

bu arada iştenmi ayrıldın sen...ohhh yatıştasınn yani..bebiş nasıl cinsiyeti nee:44::44:

sen ne zaman İstanbula geleceksin Qaurtam
mutlaka görüşmeliyiz :)))))))

ya benimki bıraksan 6 ay konuşmaz
diyorum sen yüksek lisansını, dır dır ve surat asma trip atma konularında yapmışsın

inşallah canım gelicem ne zaman bilemiyorum hiç..işyerinde durumlar hep karışık,bi türlü gidemedim..gelirsem mutlaka görüşürüz ama..
ayyy valla bilemiyorum gofret ya,,bi kadın olarak ilgi alaka bile beklemem suç oldu,hep erkeklerden bekliyomuşuz,biz neden ilgi göstermiyomuşuz..
ayyy anlatsam roman olur yaa....

ne güzel işte adam öz eleştiri yapmış çok büyük bi gelişme yapamyanlarda var
özeleştiri ama sonuç sıfır..ben böyleyim diyip kesitirp atıyor..hep ben suçluyum her zaman..

birşeylerin bağlandığı kesin, benzer bir konuşmayıda biz yaşadık
ousun arkadaşıydı söyleyen:)

armudun iyisini her zaman ayılar yiyor be qurtam
valla ben bir ciddi konuşma daha yapmalıyım olmayacak böyle..evet çocuğum var,aile olmak güzel ama kadın olarak insna olarak mutlu değilim o ne oalcak?? çocuk babasıyla aynı evde büyüsün diye ,kendini feda etmeli mi insan?? en can alıcı nokta da bu işte..

isyancım bi türlü denek gelemedik seninle hayırlı olsun bebeğin çok sevindim gözün aydın..
demiştim sana bu topiğe gel sen,hemen gelir bebek diye

napim artık sinirlenmemek için elimden geleni yapıyorum o ne hali varsa görsünn
kız benimkini dışardan gören kibarlığına , düşünceli oluşuna, konuşmasına hayran kalıyo ,
ben şikayetlenincede hiç öyle birine benzemiyo diyolar yalancı gibi hissediyom kendimi

ah bide evde görseler

işyerim kapandı 3 ay önce yatıştayım sorma i iyi geldi kafa dinliyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…