- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Allah sifa versin inş. Hem üzüldüm, hem de sevindim oksijen alıp rahatlamasına.
Ex ile sevgililik dönemlerimize geri döndükCanım alman pastası cekiyo diyorum gidiyo alıyo ahahahha
Biliyorum iyi birini bulmak zor ama mecburen bulucam, cocuğuna ingiliz mürebbiye arayanlar zorlanıyordur elbette ama ben iyi bir teyze bulurum inş. Zaten baktığımız ev işe cok yakın gider gelirim.
Kv gelecek nikaha, doğuma da gelecek inşallah tepeme binmez
Meraba televoleeee ... Unuttunuzmu beniiii memluklerr
ne güzel elmiş çok seviniyorum senin adına
ne güzel evin işe yakın olması şahene bişey..görümcem konyada yalnız mesela,kimsesi yok aynı şehirde.süt iznini bölerek kullanıyor.sabah işe gidiyor,10 gibi gelip emziriyor,sonra öğeln tatilinde geliyo, 3 te bi daha geliyor sonra da mesai bitiyor zaten..sen de böyle yapabilrsin çok rahat olur,aklın da kalmaz hem..iyi bir bakıcı da bulursun eminim..
sen silkelersin kv yi cozutursa
sovr hoşgeldin canım,kulakalrını çınlattık,evde napıyo bebek nasıl diye...
demek yatmak rahat geldi,,ben en fazla 2 hafta dayanıyprum sonra sıkılıyorum ya...ben amele doğmuşum demek ki
benim de canım sıkkın,öküzle atışıyoruz devamlı,benim gereksiz yere tirip atan ,onu bir türlü kabullenememiş,memnuniyetsiz birei gibi görüyor,,öyle bir konuşuyor ki kendimden şüphe eder oldum artık...
sorv cnm hamile olduğunu şmdi grdüm çokkk sevindim rabbim tamamına erdirir inşallah ben de eve net bağlattım yeni yeni girebiliyorm
hoşbuldumm sorma bende öyleydim de bu sefer noldu bilmiyorum uyku pek tatlı geliyo çalıştığım günlere sayayım diyorum baalım belli olmaz gerçi sağım solum
öküzler her zaman öküz, hamile halimle yaptı yapçanı kanamam falan neden oldu incie çekirdeğini doldurmuycak şeyleri sorun yapıp strese sokmasından artık umrum değil kızınca en fazla hareket çekiyorum ben kudurcama o kudursun
öyle durumlarda kendi haline bırakmak en güzeli galiba çabalayıp kendini anlatmaya çalışınca aaa oda uğraşıyo demekki doğru anlamışım gibi anlam çıkartıyolar onlarında aybaşı dönemleri olduğuna inanmaya başladım ben artık
hoşbuldumm sorma bende öyleydim de bu sefer noldu bilmiyorum uyku pek tatlı geliyo çalıştığım günlere sayayım diyorum baalım belli olmaz gerçi sağım solum
öküzler her zaman öküz, hamile halimle yaptı yapçanı kanamam falan neden oldu incie çekirdeğini doldurmuycak şeyleri sorun yapıp strese sokmasından artık umrum değil kızınca en fazla hareket çekiyorum ben kudurcama o kudursun
öyle durumlarda kendi haline bırakmak en güzeli galiba çabalayıp kendini anlatmaya çalışınca aaa oda uğraşıyo demekki doğru anlamışım gibi anlam çıkartıyolar onlarında aybaşı dönemleri olduğuna inanmaya başladım ben artık
ne güzel elmiş çok seviniyorum senin adına
ne güzel evin işe yakın olması şahene bişey..görümcem konyada yalnız mesela,kimsesi yok aynı şehirde.süt iznini bölerek kullanıyor.sabah işe gidiyor,10 gibi gelip emziriyor,sonra öğeln tatilinde geliyo, 3 te bi daha geliyor sonra da mesai bitiyor zaten..sen de böyle yapabilrsin çok rahat olur,aklın da kalmaz hem..iyi bir bakıcı da bulursun eminim..
sen silkelersin kv yi cozutursa
sovr hoşgeldin canım,kulakalrını çınlattık,evde napıyo bebek nasıl diye...
demek yatmak rahat geldi,,ben en fazla 2 hafta dayanıyprum sonra sıkılıyorum ya...ben amele doğmuşum demek ki
benim de canım sıkkın,öküzle atışıyoruz devamlı,benim gereksiz yere tirip atan ,onu bir türlü kabullenememiş,memnuniyetsiz birei gibi görüyor,,öyle bir konuşuyor ki kendimden şüphe eder oldum artık...
ya sovr bazen rollerimiz ters olmuş diyorum resmen,sanırsın ki regl dönemleri var dediğin gibi.kaprisler falan..ilgi beklemeler...
en güzelini yapıyorsun valla hareket çekmeksüpermiş
takam sen zaten hamilelik stresi de var,bebeğine bak herifi boşver..
gofretin öküzü de alıp 3ünü bi eve kapatalım bence yesinler birbirlerini...
öküzler işte arada düzelselerde her zaman öküzler,
kendini ifade etmeye çalışsanda bulurlar bi pürüz
gerçekten bende onların malum gün stresi olduğunu düşünüyorum
benim özel dönemimde bile, ben onu çeken oluyorum nedense
sağol asyalım bende 3 ay oldu galiba bayadır yokum ,ilk işim buraya uğramak oldu merak ettim sık sık aklıma geldiniz herkes aynı bakıyorum ufak tefek güzel süprizler haricisenin keyifler nasıl ufaklıklar nasıl
süper fikir quartam :)
aynen bizde de roller hep değişik
trip yapan surat asan nedense hep ous efendi
oysa ben annemin ailemin prensesiydim :)
adamı kül kedisi yapar böyleleri :)))
geçen gün kabul etti üstelik öküz olduğunu..bi sebep yüzünden ben kırıldım,ama ne kapris yaptım ne bişey,bilmem öyle şeyler zaten,keşke yapabilsem..
neyse konuşmadık o gün işteyken falan.ertesi gün,oğlum yattıktan sonra film izledik,inanın 4 saat ben konuşmayınca o da konuşmadı..sonra yattım ...
ertesi gün akşma düşün yani,,,dedim ki,ya insan düşünmez mi karım üzüldü kırıldı,2 cümle söyliyim de gönlünü alayım..çatlıcaksın inadından dedim.. yok inattan değil dedi,ben öküzüm dedi...
kulaklarıma inanamadım...cidden söyledi kinaye falan yok yanii..ben bir öküzle daha ne kadar yaşayabilirim emin deiğilim..mutlu huzurlu olmak istiyorum ben yaaa..
ben kendimce fazla yüz verdiğime kanaat getirdim , yatak döşek yatsamda bişi istedi mi kalkarım istediğini yaprıme vimin işini vs
ama o iki buru aksın yatak döşer yatar , yeri geliyo ağrım sızım oluyo ses çıkarmıyorum , herkes bu yüzden benim hatalı olduğumu biraz nazlanmam gerektiğini söylüyo yapçam inşallah
amaaaaan ne desek boş düzelmezler , bazen bi hafta düzeliyo sonra özüne dönüyosöve söve katlancaz galiba
ne güzel işte adam öz eleştiri yapmış çok büyük bi gelişme yapamyanlarda vargeçen gün kabul etti üstelik öküz olduğunu..bi sebep yüzünden ben kırıldım,ama ne kapris yaptım ne bişey,bilmem öyle şeyler zaten,keşke yapabilsem..
neyse konuşmadık o gün işteyken falan.ertesi gün,oğlum yattıktan sonra film izledik,inanın 4 saat ben konuşmayınca o da konuşmadı..sonra yattım ...
ertesi gün akşma düşün yani,,,dedim ki,ya insan düşünmez mi karım üzüldü kırıldı,2 cümle söyliyim de gönlünü alayım..çatlıcaksın inadından dedim.. yok inattan değil dedi,ben öküzüm dedi...
kulaklarıma inanamadım...cidden söyledi kinaye falan yok yanii..ben bir öküzle daha ne kadar yaşayabilirim emin deiğilim..mutlu huzurlu olmak istiyorum ben yaaa..
evet gofretcim yaaa biz nasıl seçtik böyle adamları bilemiyorum cidden,basiretimiz mi bağlandı nedir ya..
geçen gün kendisinin en yakın arkadaşı dedi ki,bu adam hep şansızım diyip duruyor ya dedi,onun hayttaki tek şansı seninle evlenmekti dedi..kendisi de yanımızdaydı yani...
ama nedense öyle görmüyor öküzler,zaten anlasalar kıymetimizi böyle olamzdı..
ben kendimce fazla yüz verdiğime kanaat getirdim , yatak döşek yatsamda bişi istedi mi kalkarım istediğini yaprıme vimin işini vs
ama o iki buru aksın yatak döşer yatar , yeri geliyo ağrım sızım oluyo ses çıkarmıyorum , herkes bu yüzden benim hatalı olduğumu biraz nazlanmam gerektiğini söylüyo yapçam inşallah
amaaaaan ne desek boş düzelmezler , bazen bi hafta düzeliyo sonra özüne dönüyosöve söve katlancaz galiba
sen ne zaman İstanbula geleceksin Qaurtam
mutlaka görüşmeliyiz :)))))))
ya benimki bıraksan 6 ay konuşmaz
diyorum sen yüksek lisansını, dır dır ve surat asma trip atma konularında yapmışsın
özeleştiri ama sonuç sıfır..ben böyleyim diyip kesitirp atıyor..hep ben suçluyum her zaman..ne güzel işte adam öz eleştiri yapmış çok büyük bi gelişme yapamyanlarda var
valla ben bir ciddi konuşma daha yapmalıyım olmayacak böyle..evet çocuğum var,aile olmak güzel ama kadın olarak insna olarak mutlu değilim o ne oalcak?? çocuk babasıyla aynı evde büyüsün diye ,kendini feda etmeli mi insan?? en can alıcı nokta da bu işte..birşeylerin bağlandığı kesin, benzer bir konuşmayıda biz yaşadık
ousun arkadaşıydı söyleyen:)
armudun iyisini her zaman ayılar yiyor be qurtam
sovr çok güldüm yaa hareket çekmek haaavalla en güzelini bulmuşsun..
aman erkek milleti yaa bizemi denk geldi böyleleri bilmiyorumm ama
bu arada iştenmi ayrıldın sen...ohhh yatıştasınn yani..bebiş nasıl cinsiyeti nee:44::44:
sovr çok güldüm yaa hareket çekmek haaavalla en güzelini bulmuşsun..
aman erkek milleti yaa bizemi denk geldi böyleleri bilmiyorumm ama
bu arada iştenmi ayrıldın sen...ohhh yatıştasınn yani..bebiş nasıl cinsiyeti nee:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?