09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:hepimiz bazen ümitsizliği düşüyoruz ama sürekli mutsuzsan konuşmanda yarar var

ya dünya güzeli iyiside olsan öküzün biri gelip bunların hepsini unutturabiliyor.
evliliğim ilk yılındaki halimi göresen sana ne oldu bu kız çökmüş derdin.
Geçen bayadır görmediğim eski bir arkadaşımla karşılaştım, evlendiğim zamanki halimi seni tanıyamadım neydi o halin
yeni kendine gelmişsin üzülme diye söylemedim diyor, hoş söyelemeselerde ben ne hale geldiğimi biliyordum yaa.

Şimdi bazı şeylere alıştım, ve hiç kimse için kendimi üzmeye değmeyeceğini anladım.
Dünyaya tek geldik tek gideceğiz canım, evlat aile olmak ana baba çok güzel şeyler tabiki
ama biz hepsinin dışında bireyleriz, ilgiye şımartılmaya ruhumuzun ihtiyacı var.
Kaldıki şımarık şımarık ağzı açık ayran delisi gibi tiplerde değiliz.
Minicik beklentilerimizde olmayacaksa ne için kimin için diye sorguluyoruz işte.

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:hepimiz bazen ümitsizliği düşüyoruz ama sürekli mutsuzsan konuşmanda yarar var

konuşsak da çözüm bulamıyoruz,mesela o da ilgi istiyormuş..ya peki kadın olarak öncelik benim değil mi?? yani mesela şu ara iş güç takılmış durumda,manyak gibi sabahlara kadar bilgisayar başında mal satmaya kendi işini kurmaya çalışıyo..anlayış göster,yorum,ses etmiyorum,yeri geliyo oğlumu alıp çıkıyorum rahat çalışsın diye...ama arada da beni hatırlasın yahu..

bu duruma karşıyım ben , bilmiyorum çocuğumu inş kucağıma alınca durum nasıl değişir düşünelerim farklı ı olur bilmiyorum ama tamm çocuğumun psikolojisi önemli ama bi raddeye kadar kendimi ikinci plana atarım ama tam anlamıyla atamam gibime geliyo, tüm ömrümü gençliğimi mutsuzlukla geçirmek zor gibi insan bi yere kadar dayanır ,

ne güzel anlatmışsın tatlım ya...
ama mesela diyo ki her erkek böyledir...değildir kardeşim,istanbulda ankarada ark. görüyorum..adamlar öyle ilglenyorlar kii hatunlarla..yumuşak konuşmalar,alttan almalar...ses yükseltme yok bişey yok..

işte o minicik beklentinin olmaması delirtiyo beni, yaa çok para ,çok gezmek ,çok lüks isteyen insanalr değiliz

biraz anlayış,biraz hoşgörü, iki tatlı dil bunları da yapamıcaksan yaşamanın en anlamı var ne biçim adamsın diyorum bazen ,

bilmiyorum belki zamanla oturur mu bişiler ,

sovr ben de hep öyle düşünürdüm ama biraz daha açık anlatayım..
mesela evde devamlı kavga gürültü yok.oğlum babasıyla çok iyi anlaşıyor,ilgili de bir babadır genel olarak..
yani karı koca olarak yani çocuğu psikolojik olarak etkileceycek bi sıkıntımız yok..bu kişisel birşey...kadın erkek ilişkisi...
yani karı koca olarak mutlu değiliz ama oğlumuzu da düşünmek durumundayız..
bir de ben ayrılırsam burda kalmamın bir anlamı yok,hatırlarsanız geçmişte de beni en çok zora sokan durum buydu...yani gidersem nasıl olur?*

çocuk olmadan bu konu hakkında çok yorum yapmak istemiyorum
ama kendi annemi düşününce
insan kendi mutluluğu içinde birşeyler yapmalı mutlaka diye düşünüyorum
sırf çocukları için herşeye katlanmış bir kadın annem, sağlığından hayatından gençliğinden olmuş
şuan hiç birşeyden zevk almayan negatif düşünceli, migrenle boğuşan, ama başkalarının sorunlarını düşünmekten hayatı yaşayamayan bir kadın
kimin için bütün bunlar
değdimi, bence hayır.
keşke eli ekmek tutsaydı da ayrılsaydı, mutlu bir evde mutlu bir anne ile büyüseydik diyorum.

dediğin gibi herkes aynı değil çok yakın arkadaşlarıma tartışmamı anlatmaya utanıyorum bazen , o kadar narin davranıyolar ki birbirlerine, ben yaşadıüğım tartışmaya utanıyorum, benim sıkıntımın onda birini yaşasalar bir dk durmazlar ,

ne yazık ki zamanla oturmuyor hatta senin sabrın kalmıyor bekleye bekleye...

quarta sen kendi ayakları üzerinde duran güçlü bi insansın , tabi ki çocuğunun katkısı var aynı evde olmanızla ama illaki sizi bir arada tutan birşeyler daha vardır diye düşünüyorum ben yani içimden öyle geldi nedense,

destek falan alsanız kabul eder mi eşin , bazen aynı şeyler konuşulsada başkasının söylediği daha mantıklı gelir insana , denemedik demezsiniz en azından

oy kimleri görüyorum kimlerrrrrrrrriiiiiiiiiiiii

Saol minikkuşum benimmmm inşallah herşey güzel olur bundan sonra.

İyi bi bakıcı bulursam bi şekilde ayarlarım amaan dünyaya gelip bakımsızlıktan ölen cocuk mu var beninmki de büyücek elbette

hayırlısını dilemekten başka yapıcak bişiyim yok , burçları ne eşlerinizin , benimkinin sıkıntıları anlatsam yuhh bundan kavgamı edilir bu kadar şikayet mi edilir dersiniz ama inanın aynı şeyleri her gün onlarca kez yaşayınca sabır kalmıyor,

başak burcumu aman aman

elmiiimmm , güzel haberlerini aldımm,

Allahım sağlıkla kucağına almayı daim etsin bebişini,

mutluluğunuz da daim olsun çok sevindim

o konuda çok haklısın ama ben çocuğu için herşeye katlanan fedakar kadın modunda sokmak istemiyorum kendimi...kendimce birşeyler yapmaya mutlu olmaya çalışıyorum..
yoksa ben istesem de olmamam öyle zaten..oğlum için bir pedagoglar görüşmüştüm..dedi ki öncelikle sizin ruh sağlığınız yerinde olmalı yoksa çocuğunuz sağlklı olamaz ki dedi. bu yüzden elimden geldiğince sınrılarımı zorluyorum.

sovr öyle gelgitler yaşıyporum ki bir gün içim içime sığmıyor,kocamlar aile olmak ne büyük mutluluk diyorum,iama öyle birşeyler oluyor ki saçma sapan ,hepsi yıkılıp gidiyor..bu durumdaysak o mutlu geçirilen günler içn..
ama şunu biliyorum ki,her tartışma her kavga aşktan bir parça götürüyor,ne zaman biterse o zaman ikimiz de vazgeçeceğiz sanırım..

bir de kabul etmiyor terapiye falan gitmeyi,beraber gidelim deidm ,kesinlikle olmaz diyor.

Son düzenleme:
Kim hamile laaaa neler olmus burda ayyy neler kacirmisim pek mutlu oldun kisa bisiler deyiverin catlarim

ahahahaha beni unuttunuz mu yazmış deli ya ahahahah

Kanka son sipirminleri kendime kadar ayırmıştım onlarla hamile kaldım inanılır gibi değil dimi

ben inanıyorum ki Allah dağına göre kar variyor.
Mesela benim sorunumu anlattığım arkadaşım, ya nasıl katlanıyorsun bu durumlara diyor
onun yaşadığı sıkıntılarada ben aynı tepkiyi verebiliyorum.
aynı senin gibi bende utanıyorum, kendi kendime düşünürken bile nasıl bunlar benim başıma gelir diyorum
belkide imtihanım bu benim

Tamam narin nazik adamlarda yok değil, bizede böylesi denk gelmiş
güçlü sağlam hatunlar olduğumuz için demekki :)
hadi polyanna olalım birazda.

inan gofret de ben de çok iyi anlıyorıuz seni,bizim öküzler aynı tornadan çıkma..:)
başak mı sevmem ben ikizleirm çünkü
benimki yay...

elmiiimmm , güzel haberlerini aldımm,

Allahım sağlıkla kucağına almayı daim etsin bebişini,

mutluluğunuz da daim olsun çok sevindim

Kızına kanka getiriyorum Allah razı olsun cnm arkadaşımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…