- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
inşallah canım gelicem ne zaman bilemiyorum hiç..işyerinde durumlar hep karışık,bi türlü gidemedim..gelirsem mutlaka görüşürüz ama..
ayyy valla bilemiyorum gofret ya,,bi kadın olarak ilgi alaka bile beklemem suç oldu,hep erkeklerden bekliyomuşuz,biz neden ilgi göstermiyomuşuz..
ayyy anlatsam roman olur yaa....
özeleştiri ama sonuç sıfır..ben böyleyim diyip kesitirp atıyor..hep ben suçluyum her zaman..
valla ben bir ciddi konuşma daha yapmalıyım olmayacak böyle..evet çocuğum var,aile olmak güzel ama kadın olarak insna olarak mutlu değilim o ne oalcak?? çocuk babasıyla aynı evde büyüsün diye ,kendini feda etmeli mi insan?? en can alıcı nokta da bu işte..
inşallah canım gelicem ne zaman bilemiyorum hiç..işyerinde durumlar hep karışık,bi türlü gidemedim..gelirsem mutlaka görüşürüz ama..
ayyy valla bilemiyorum gofret ya,,bi kadın olarak ilgi alaka bile beklemem suç oldu,hep erkeklerden bekliyomuşuz,biz neden ilgi göstermiyomuşuz..
ayyy anlatsam roman olur yaa....
özeleştiri ama sonuç sıfır..ben böyleyim diyip kesitirp atıyor..hep ben suçluyum her zaman..
valla ben bir ciddi konuşma daha yapmalıyım olmayacak böyle..evet çocuğum var,aile olmak güzel ama kadın olarak insna olarak mutlu değilim o ne oalcak?? çocuk babasıyla aynı evde büyüsün diye ,kendini feda etmeli mi insan?? en can alıcı nokta da bu işte..
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:hepimiz bazen ümitsizliği düşüyoruz ama sürekli mutsuzsan konuşmanda yarar var
ya dünya güzeli iyiside olsan öküzün biri gelip bunların hepsini unutturabiliyor.
evliliğim ilk yılındaki halimi göresen sana ne oldu bu kız çökmüş derdin.
Geçen bayadır görmediğim eski bir arkadaşımla karşılaştım, evlendiğim zamanki halimi seni tanıyamadım neydi o halin
yeni kendine gelmişsin üzülme diye söylemedim diyor, hoş söyelemeselerde ben ne hale geldiğimi biliyordum yaa.
Şimdi bazı şeylere alıştım, ve hiç kimse için kendimi üzmeye değmeyeceğini anladım.
Dünyaya tek geldik tek gideceğiz canım, evlat aile olmak ana baba çok güzel şeyler tabiki
ama biz hepsinin dışında bireyleriz, ilgiye şımartılmaya ruhumuzun ihtiyacı var.
Kaldıki şımarık şımarık ağzı açık ayran delisi gibi tiplerde değiliz.
Minicik beklentilerimizde olmayacaksa ne için kimin için diye sorguluyoruz işte.
ya dünya güzeli iyiside olsan öküzün biri gelip bunların hepsini unutturabiliyor.
evliliğim ilk yılındaki halimi göresen sana ne oldu bu kız çökmüş derdin.
Geçen bayadır görmediğim eski bir arkadaşımla karşılaştım, evlendiğim zamanki halimi seni tanıyamadım neydi o halin
yeni kendine gelmişsin üzülme diye söylemedim diyor, hoş söyelemeselerde ben ne hale geldiğimi biliyordum yaa.
Şimdi bazı şeylere alıştım, ve hiç kimse için kendimi üzmeye değmeyeceğini anladım.
Dünyaya tek geldik tek gideceğiz canım, evlat aile olmak ana baba çok güzel şeyler tabiki
ama biz hepsinin dışında bireyleriz, ilgiye şımartılmaya ruhumuzun ihtiyacı var.
Kaldıki şımarık şımarık ağzı açık ayran delisi gibi tiplerde değiliz.
Minicik beklentilerimizde olmayacaksa ne için kimin için diye sorguluyoruz işte.
bu duruma karşıyım ben , bilmiyorum çocuğumu inş kucağıma alınca durum nasıl değişir düşünelerim farklı ı olur bilmiyorum ama tamm çocuğumun psikolojisi önemli ama bi raddeye kadar kendimi ikinci plana atarım ama tam anlamıyla atamam gibime geliyo, tüm ömrümü gençliğimi mutsuzlukla geçirmek zor gibi insan bi yere kadar dayanır ,
bu duruma karşıyım ben , bilmiyorum çocuğumu inş kucağıma alınca durum nasıl değişir düşünelerim farklı ı olur bilmiyorum ama tamm çocuğumun psikolojisi önemli ama bi raddeye kadar kendimi ikinci plana atarım ama tam anlamıyla atamam gibime geliyo, tüm ömrümü gençliğimi mutsuzlukla geçirmek zor gibi insan bi yere kadar dayanır ,
ne güzel anlatmışsın tatlım ya...
ama mesela diyo ki her erkek böyledir...değildir kardeşim,istanbulda ankarada ark. görüyorum..adamlar öyle ilglenyorlar kii hatunlarla..yumuşak konuşmalar,alttan almalar...ses yükseltme yok bişey yok..
işte o minicik beklentinin olmaması delirtiyo beni, yaa çok para ,çok gezmek ,çok lüks isteyen insanalr değiliz
biraz anlayış,biraz hoşgörü, iki tatlı dil bunları da yapamıcaksan yaşamanın en anlamı var ne biçim adamsın diyorum bazen ,
bilmiyorum belki zamanla oturur mu bişiler ,
işte o minicik beklentinin olmaması delirtiyo beni, yaa çok para ,çok gezmek ,çok lüks isteyen insanalr değiliz
biraz anlayış,biraz hoşgörü, iki tatlı dil bunları da yapamıcaksan yaşamanın en anlamı var ne biçim adamsın diyorum bazen ,
bilmiyorum belki zamanla oturur mu bişiler ,
sovr ben de hep öyle düşünürdüm ama biraz daha açık anlatayım..
mesela evde devamlı kavga gürültü yok.oğlum babasıyla çok iyi anlaşıyor,ilgili de bir babadır genel olarak..
yani karı koca olarak yani çocuğu psikolojik olarak etkileceycek bi sıkıntımız yok..bu kişisel birşey...kadın erkek ilişkisi...
yani karı koca olarak mutlu değiliz ama oğlumuzu da düşünmek durumundayız..
bir de ben ayrılırsam burda kalmamın bir anlamı yok,hatırlarsanız geçmişte de beni en çok zora sokan durum buydu...yani gidersem nasıl olur?*
oy kimleri görüyorum kimlerrrrrrrrriiiiiiiiiiiiihoşbuldumm sorma bende öyleydim de bu sefer noldu bilmiyorum uyku pek tatlı geliyo çalıştığım günlere sayayım diyorum baalım belli olmaz gerçi sağım solum
öküzler her zaman öküz, hamile halimle yaptı yapçanı kanamam falan neden oldu incie çekirdeğini doldurmuycak şeyleri sorun yapıp strese sokmasından artık umrum değil kızınca en fazla hareket çekiyorum ben kudurcama o kudursun
öyle durumlarda kendi haline bırakmak en güzeli galiba çabalayıp kendini anlatmaya çalışınca aaa oda uğraşıyo demekki doğru anlamışım gibi anlam çıkartıyolar onlarında aybaşı dönemleri olduğuna inanmaya başladım ben artık
ne güzel elmiş çok seviniyorum senin adına
ne güzel evin işe yakın olması şahene bişey..görümcem konyada yalnız mesela,kimsesi yok aynı şehirde.süt iznini bölerek kullanıyor.sabah işe gidiyor,10 gibi gelip emziriyor,sonra öğeln tatilinde geliyo, 3 te bi daha geliyor sonra da mesai bitiyor zaten..sen de böyle yapabilrsin çok rahat olur,aklın da kalmaz hem..iyi bir bakıcı da bulursun eminim..
sen silkelersin kv yi cozutursa
ne yazık ki zamanla oturmuyor hatta senin sabrın kalmıyor bekleye bekleye...
o konuda çok haklısın ama ben çocuğu için herşeye katlanan fedakar kadın modunda sokmak istemiyorum kendimi...kendimce birşeyler yapmaya mutlu olmaya çalışıyorum..çocuk olmadan bu konu hakkında çok yorum yapmak istemiyorum
ama kendi annemi düşününce
insan kendi mutluluğu içinde birşeyler yapmalı mutlaka diye düşünüyorum
sırf çocukları için herşeye katlanmış bir kadın annem, sağlığından hayatından gençliğinden olmuş
şuan hiç birşeyden zevk almayan negatif düşünceli, migrenle boğuşan, ama başkalarının sorunlarını düşünmekten hayatı yaşayamayan bir kadın
kimin için bütün bunlar
değdimi, bence hayır.
keşke eli ekmek tutsaydı da ayrılsaydı, mutlu bir evde mutlu bir anne ile büyüseydik diyorum.
quarta sen kendi ayakları üzerinde duran güçlü bi insansın , tabi ki çocuğunun katkısı var aynı evde olmanızla ama illaki sizi bir arada tutan birşeyler daha vardır diye düşünüyorum ben yani içimden öyle geldi nedense,
destek falan alsanız kabul eder mi eşin , bazen aynı şeyler konuşulsada başkasının söylediği daha mantıklı gelir insana , denemedik demezsiniz en azından
Kim hamile laaaa neler olmus burda ayyy neler kacirmisim pek mutlu oldun kisa bisiler deyiverin catlarim
hoş buldum gofretim ıyı nasıl olsun işyeri tamamen kapandı net yoktu sonra bi ara kanama durumu falan oldu istirahat derken kendimi topladım rutine döndüm bebişde iyi kız olduğu kesinleşti
ayyy elmme çok sevindim ex le barıştı galiba dimi çok uzun tam okuyamadım ama 11 haftalık olmuş billeee elmm nerdesinn pampaa
sen napıyosun nası gidiyo millet nerdee
dediğin gibi herkes aynı değil çok yakın arkadaşlarıma tartışmamı anlatmaya utanıyorum bazen , o kadar narin davranıyolar ki birbirlerine, ben yaşadıüğım tartışmaya utanıyorum, benim sıkıntımın onda birini yaşasalar bir dk durmazlar ,
hayırlısını dilemekten başka yapıcak bişiyim yok , burçları ne eşlerinizin , benimkinin sıkıntıları anlatsam yuhh bundan kavgamı edilir bu kadar şikayet mi edilir dersiniz ama inanın aynı şeyleri her gün onlarca kez yaşayınca sabır kalmıyor,
başak burcumu aman aman
elmiiimmm , güzel haberlerini aldımm,
Allahım sağlıkla kucağına almayı daim etsin bebişini,
mutluluğunuz da daim olsun çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?