09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kız tek başıma nasıl alayım karı sandalye istedi her biri 60 tl altıyla çarp o kadar parayı tek başıma veremem kaynanaya

bilim
egeye yarın alısverıse cıkıcam
daha once 4 tane tshırt almıstım
sımdı 5 tane daha alayım dıyorum sort yok hep gecen seneden gıyıyor kacar tane almalı ya?
lcw veya sobeden alcam
orta yollu
sosyete pazarına gıtsem sokakta gıymek ıcınde alırımda kocam salmaz benı tekkk uzakk cunku

sen bılırsın bı yol goster ınt baktımda 300 tl alacak hesaplıyom valla cokmu

evet o nedenle yardımcı almıyorum bi kere denedım onun arkasından ben sıldım bır daha ben öyle paspasta kullanmam dizime ve elime kuvvet :)

ahaa aynısıyım kızım
pevrazları sıldıre sıldıre sılıyorum 140 metre kare evı :)
neyse halı nasıl sılınıyor?
barı sıleyım

kız tek başıma nasıl alayım karı sandalye istedi her biri 60 tl altıyla çarp o kadar parayı tek başıma veremem kaynanaya

deli manyak öyle demedim, tek başına masa sandalye alınır mı hiç
yani o tarz sipariş üzerine hediye almayı heleki topluca hadi annem şunu istedi
pamuk eller cebe olayı varya ondan hoşlanmıyorum,
gönlümden ne koparsa,tek başıma hoşuna gidecek şeyler bana daha şirin geliyor.
diğer türlüsü hediye gibi gelmiyor demek istedim.

bende medical bir fabrikada çalışıyorum

canım sobee wenicenin yeni adı lcwde günlük giymek için oldukça uygun
bende alıyorum ama çok para vermeye içim razı gelmiyor lcw ye çünkü malları 5-10 tlden fazla etmez o yüzden bi ara lcw internet mazasına dadanmıştım çok ucuz oluyordu geçen sene 3-4 tlye tişörtler 10tlye jeanler oluyordu zaten ondan fazlda etmez ürünleri
sobee daha iyi bence ben venice ürünlerinden daha memnundum lcw ye göre
birde bulunduğun ilde C&A varsa oraya bak orasıda baya uygun ve kaliteli diye biliyorum ankaraya gittiğimde almıştım 3-5 parça bişi çok beğendim ürünlerini
ama benim bulunduğum ilde o yok marka o yüzden şimdi alamıyorum

hangi dalda çalışıyo siizn fabrika ?

kalp deiğini kapatmaya yariyan ürünler üretiyoruz
tıpa gibi yani yakın zamanda baska projelerımızde olacak ama gene aynı ıs uzerıne stent gıbı degıl

ahaa aynısıyım kızım
barı sıleyım

önce halıyı süpürüyosun:)

arap sabunlu sıcak bir su yapıyosun,yumusak bir bez buluyosun ve halıyı süpürür gibi tek yöne doğru siliyosun pırıl pırıl sonra atıyosun balkona havalanıyo

kızlar ben banmı yedim acaba yazdıklarım çıkmıyormu yoksa ben körmü oldum yoksa siz beni kaalemi almıyorsunuz :26::26::26::26::26:

aynen banada hediye gibi gelmiyor bu şekilde olunca ama böyle istiyorlar napalım tarzları bu
sanki sipariş vermiş gibi
öyleki bak oğlumun doğum günü gelir kaynanam derki neye ihtiyacı varsa onu alalım söylede der bana bende alıştım artık söylerim gidin şurdan şunu şunu alın gelin derim

kızlar ben banmı yedim acaba yazdıklarım çıkmıyormu yoksa ben körmü oldum yoksa siz beni kaalemi almıyorsunuz :26::26::26::26::26:

kız sen kaç saattıir ortada yoktunki gülüm az önce gördüm diğer sayfada bişi yazmıştın sanki :44::44::44:
pardon canım ayıp ettiysem

kaynanalı muhabbetleirmi seviyon kaynanayı mı seviyon , eğer 2. şıksa blim gibi bazı sözlere maruz kalabilrisin

hahahaha bilime o sözleri ben söyledim Kaynanan iyiyse sen kötü gelinsin demiştim

Kaynanayı sevmiyorum Kaynanalı muhabbetleri seviyorum çekiştirmek için

aslında dun c a gırmısıtm ama kendım ıcın bakındım cıktım
oradakılerınde bana penyelerı cok kalın gıbı gelıyor kısın oradan alıyorumda yazın cocuk 3 yasını gecık hep yırtıyor batırıyor bırazda pahalı acıkcası
ınt almak dahamı makul acaba ya ben yarın cocugda alıp gıdıcektım herseyı her rengı gıymıyorda alırken gorsun sonra bana arıza cıkarsın ıstemıyorum
sobenın urunlerınınde renklerı cok guzel bence ama sankıb enım kısın aldıgım bır ıkı penye genısledı boyle

ahaa aynısıyım kızım
barı sıleyım

halın çok kirli ve büyükse hiç uğraşma yıkatmaya ver gitsin.
eğer illa silcem diyorsan,halı şampuanıyla kovanın içinde köpüklü su yap.
eline büyük bir sünger veya eski bir havlu parçası alıp köpüğü halıya yayıp sürttür
kirler çıkana kadar bu işlemi yap
sonra halı yıkama makinan varsa suyunu çektir biyere koy kurusun.
makinan yoksa direk balkona ser kurusun

önce halıyı süpürüyosun:)

arap sabunlu sıcak bir su yapıyosun,yumusak bir bez buluyosun ve halıyı süpürür gibi tek yöne doğru siliyosun pırıl pırıl sonra atıyosun balkona havalanıyo

arap sabunu dedıgın jel gıbı dımı
o suyla yapıyı tek sefer sılıcem oyle komuk fılan kalmasın kusum shagy halılarım
ay ben bu aksam benım adamların elıne vereyım bulasınlar her yerı ya ben ne yapcam ben balkon halılarımı yıkıcam elde onlar ıncecık zaten cocuk uyuyunca yıkanırda korıdor ve mutfak halım lekelenmıs sankıılımm bayrama kadar dursun(sankı el öpmeye gelecek bırı varda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…