- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
kendimden bir tane buldum
ayda 1 cam sılıyorum dıye
suandada 2 hafatda 1
bızım sayfa kızları benı pipirikli ilan etti
haftada bir cam ve halı silmemi 3-5 ayda bir silersem öpüpte başıma koyuyorum hele kışın hayatta cam silmem ara sıra çerçeveler o kadarpismiyim acaba
banada pek insanmışsın gibi gelmedi androidmisin nesin
bu arada radoloji teknikerimisin gerçekten hangi cihaz çalışıyorsun ?
herkese aynılar yeme içme bol kendi kültürlerine göre yemekleride yöresel genelde cute
benim zoruma giden ben gelinleriyim ilkez gittim evlerine
değer görmek özel olduğumu hisstemek istedim
bunu göremedim onlarda
benim ailem çok güzel ağırladı özel bohçalar hazırladı v.s.
gelin olduğunu hissetmek istiyor insan özellkle ilk evlendiği dönemlerde
ben halı hiç silmiyorum valla en son 3 yıl önce silmiştim herhal ya temizliğe kadın geldiğinde siler yada yıkmaya gönderirim
zaten çürük biriyim cam duvar veya halı silsem üstüne 1 hafta kalkamam muhtemelen kaslarım çok kötü benim sürekli omuz ve sırt ağrısı çekerim zaten
kız bide çalışıyoruz işide biz yapacaksan niye çalışalım ki
haftalık temizlik kafi bana benim için gerisini yapamam
valla bende haftada bir temizlik yaparım cama halıya her zaman girmem , kendimi yıpratıyomuşum gibi gelir fazlası işyerinde yeterince yıpranıyorum zaten kk da emek harcıyorum
ben sağlıkta çalışıyorum ama sağlık personeli değilimbeterın beterı var :)
kısın ayda bir ama yazın canım sıkıldıkca :)
olabılır ev işini seviyorum yaa :)
bir dönem radyoloji hemşiresiydiim bu nick ordan kaldı şimdi acilciyim :) sende oralardansın sanırım
Süpürsem yeternadiren silmişimdir halıyı 2 ya da 3 kez
Ev işine kendimi adamayı istememkonfora düşkün bir Boğayım ben zaten mizacıma ters
ben sağlıkta çalışıyorum ama sağlık personeli değilim
ama 8 yıldır bu sektördeyim ofis elemanıyım ben canım
ama eşimde sağlıkta çalışıyor oda medikal firmada cihazların hem satışı hem teknik servisine bakıyor
bide bizim firmanın bir tıp merkezi var
Ben gelene kadar kaynana muhabbeti bitmiş yaÖyle ev işi muhabbetini de pek sevmem, en iyisi kendime BDV'de ekşınlı bir konu bulayım
haftada bir cam ve halı silmemi 3-5 ayda bir silersem öpüpte başıma koyuyorum hele kışın hayatta cam silmem ara sıra çerçeveler o kadarpismiyim acaba
ben sağlıkta çalışıyorum ama sağlık personeli değilim
ama 8 yıldır bu sektördeyim ofis elemanıyım ben canım
ama eşimde sağlıkta çalışıyor oda medikal firmada cihazların hem satışı hem teknik servisine bakıyor
bide bizim firmanın bir tıp merkezi var
valla bende haftada bir temizlik yaparım cama halıya her zaman girmem , kendimi yıpratıyomuşum gibi gelir fazlası işyerinde yeterince yıpranıyorum zaten kk da emek harcıyorum
bugun 9 ay olmus evlenelı
eger bebegımız duruyor olsaydı 1 ay sonra dogacaktı belkıde dogmustu ben 7-8 aylık pırtlatıyorumda
takıntılıyım ben canım,gunde 2 kez süpürge 2 kez silme haftada bir cam ve halı silme yapıyorum evde kaldıgım 20 gün boyunca :):) kii ben 10 gun 24 saat calısan bir insanım daha dogrusu insanmıyım ben :)
bi kere dayanamayıp demiştim daha 2-3 aylık evliyim zaten alışma sürecim aynı isteklerini söyleyince oğlunun bakımıyla ilgili , çocuk değil salak değil yerse yer yemezse yemez hasta olursada kendi bilir acısını kendi çekçek benimde işim gücüm var sabah 7 de çıkıp akşam 7 de eve giriyorum kendimle mi uğraşayım onunlamı diye makinalı tüfek misali sonra tabi haklısın falan demişti de unuttu yine bi ayara gerekiyo
direk böyle demezde ima ederdi yani
artık ondan beri şöyle yapıyorum arıyorum görümcemi diyorumki annenin neye ihtiyacı var oda dur sorayım diyo soruyo sonra bana dönüyor gidip onu alıyorum bende
bu anneler gününde mesela aradım dedim çaycı alacam geçen sene ihtiyacım var diyodu dedim görümceme sonra annesine sormuş annesi demişki gerek yok benim çaydanlığım çok
ben kendime inox baharat takımı alayım siz bana parasını verirsiniz demiş
ama daha alamadı sanırım
geçen yılda görümcemle birleşip 6 tane sandayle aldık mutfak masasına
evet cihaz bozuldugunda ilk medıkalcıler aranıyor,bizim cihazlar güzeldi ama siemens marka taş gibiydi sonra ne yaptılar bilmiyorum
Ay bu kadar olur SovrBilemem ama sen pissen bende pisim diyebilirim
evimin işimin kadını cocuklarım olursada anaları olma yolunda ilerliyorum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?