09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kendimden bir tane buldum
ayda 1 cam sılıyorum dıye
suandada 2 hafatda 1
bızım sayfa kızları benı pipirikli ilan etti

beterın beterı var :)

haftada bir cam ve halı silmemi 3-5 ayda bir silersem öpüpte başıma koyuyorum hele kışın hayatta cam silmem ara sıra çerçeveler o kadar pismiyim acaba

kısın ayda bir ama yazın canım sıkıldıkca :)

banada pek insanmışsın gibi gelmedi androidmisin nesin
bu arada radoloji teknikerimisin gerçekten hangi cihaz çalışıyorsun ?

olabılır ev işini seviyorum yaa :)

bir dönem radyoloji hemşiresiydiim bu nick ordan kaldı şimdi acilciyim :) sende oralardansın sanırım

anladım canım ya ınsan cocuk gıbı oluyor beklıyor yanı
ama artık ıs ısten gecmıs
baska sehırdmeı oturuyor onlar

valla bende haftada bir temizlik yaparım cama halıya her zaman girmem , kendimi yıpratıyomuşum gibi gelir fazlası işyerinde yeterince yıpranıyorum zaten kk da emek harcıyorum

Süpürsem yeter nadiren silmişimdir halıyı 2 ya da 3 kez
Ev işine kendimi adamayı istemem konfora düşkün bir Boğayım ben zaten mizacıma ters

Ben gelene kadar kaynana muhabbeti bitmiş ya Öyle ev işi muhabbetini de pek sevmem, en iyisi kendime BDV'de ekşınlı bir konu bulayım

ben sağlıkta çalışıyorum ama sağlık personeli değilim
ama 8 yıldır bu sektördeyim ofis elemanıyım ben canım
ama eşimde sağlıkta çalışıyor oda medikal firmada cihazların hem satışı hem teknik servisine bakıyor
bide bizim firmanın bir tıp merkezi var

baskasının yaptıgı ısıde ben begenmem

bende medical bir fabrikada çalışıyorum

haftada bir cam ve halı silmemi 3-5 ayda bir silersem öpüpte başıma koyuyorum hele kışın hayatta cam silmem ara sıra çerçeveler o kadar pismiyim acaba

Ay bu kadar olur Sovr Bilemem ama sen pissen bende pisim diyebilirim

evet cihaz bozuldugunda ilk medıkalcıler aranıyor,bizim cihazlar güzeldi ama siemens marka taş gibiydi sonra ne yaptılar bilmiyorum

valla bende haftada bir temizlik yaparım cama halıya her zaman girmem , kendimi yıpratıyomuşum gibi gelir fazlası işyerinde yeterince yıpranıyorum zaten kk da emek harcıyorum

aynen valla
bide benim ev kirlenmiyorda ya
zaten yemeğide annemde yiyoz eve gelmem en erken 8,30-9 osaatten sonra oğlum uyuyo zaten bende çamaşırım falan varsa onları ayarlarım mutfakta kirlenmiyor yani
şimdi yaz geliyor işte camlar açık olunca sürekli dışardan toz gelecek onun dışında salonum falan hiç toz olmaz benim
bi yatak odası kirleniyo en çok niyeyse
bide oturum odası

bugun 9 ay olmus evlenelı
eger bebegımız duruyor olsaydı 1 ay sonra dogacaktı belkıde dogmustu ben 7-8 aylık pırtlatıyorumda

ayyy canım nolduki hiç haberim yok.

takıntılıyım ben canım,gunde 2 kez süpürge 2 kez silme haftada bir cam ve halı silme yapıyorum evde kaldıgım 20 gün boyunca :):) kii ben 10 gun 24 saat calısan bir insanım daha dogrusu insanmıyım ben :)

sen benim yanımda olsan yolarım seni, günde iki kez ev süpürülür mü ayol

iyi demişsin canım içinde tutmamak lazım bazen,ozaman karşı taraf susuyor.

ben öyle birleşip hediye almayı sevmiyorum ya ne bileyim,hoşuma gitmiyor.

Kızlar muhabbet çok güzel lakin bi süre yerimde olmayacağım
Beni özleyin anacım

evet cihaz bozuldugunda ilk medıkalcıler aranıyor,bizim cihazlar güzeldi ama siemens marka taş gibiydi sonra ne yaptılar bilmiyorum

en iyisi siemens ama en pahalısı aynı zamanda
benim eşim lab.cihazlarına bakıyor ama
bizim firmanınsa görüntüleme bölümleri var bazı hastanelerde

Ay bu kadar olur Sovr Bilemem ama sen pissen bende pisim diyebilirim

ee yağmur yağıyo cam silsem akşamına su lekesi olcak neden yıpratayım kendimi ki

hem akşam işten gelince yemek yapmak bulaşıkları kaldırmakta bir iş valla ben çalışmıyo olsamda yapamam o kadar,

mizacıma ters, üşengeçlik üzerin kurulmuş bi yaşam tarzım var bulaşık-çamaşır-yemek bunlar beni hayatta kalmamı sağlıyo gerisi de

olursa olur olmazsa çay demleriz misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…