09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bilmiyorum sobee olduğundan beri bir kez ürün aldım onuda daha giydirmedim gelecek kışa inş.
evet lcw nin penyeleri daha ince haklısın
şuan 7,90 na tişörtler falan var sanırım
benimki hastalık gibi bişi canım ya ucuz buldummu alırım oğluma önümüzdeki kışın eşyaları hazır nerdeyse yani oğlumun şuan seneye yaz için alıyorum alacaklarımı
bide benim oğlanın beğenmeme takıntısı yoktur ne alırsam giyer kız rengi olmadığı sürece

kanzın net mağazısa bazen çok uygun oluyor bu arada cutemom
kidycity.com bakıyorsun tişörtler 5-10 tl arası bazen

cok kırlı degıl kocam gecen hafat cop atarken bır kac yerıne su damlamıs mutfaga ve korıdora ama halılarımda beyaz benım ıcındemurdum veya grılıkler var azcıkın neyıme guvenıyosam

cok kırlı degıl kocam gecen hafat cop atarken bır kac yerıne su damlamıs mutfaga ve korıdora ama halılarımda beyaz benım ıcındemurdum veya grılıkler var azcıkın neyıme guvenıyosam

anneme halılarımı beyaz ve krem alcam diyorum
g.tüne güveniyorsan al diyo

Güveniyoum temprayım ben diyorum git başımdan terlik yemek kafana diyor
ezikmiyim nan ben 27 yaşındayım hala terlikle beni tehtit ediyor

yok cnm radyoya yazdım o bu sayfada değilmiydi
o sayfa için sola dön 5 adım git sonra sağa bir kapı açılıyor hah düm düz yürü orda
Bblim bende cok uzun sene sağlık sektöründeydim
halkla ilişkiler ve reklam yöneticisi olarak çalıştım..

Sonra yoruldum
bende yoruldum datlım hemde sıkıldım doğursam çıkıcam bahanem olacak
yada evin kredi bitince çıkcam onada daha 2 yıl var offf

sadece damlayan yerleri sil bence,başına iş alma canım öyle 10 dakikada bitmiyor ve yorucu
yazın yıkatırsın senden kıymetlimi

ani gelio canım bilmiyorum
çok kötüyüüm

geçmiş olsun canım ya.

ağla rahatla ama yardımda al..
Nasıl kolumuz ağrınca dr. Ye gidiyorz
ruhumuzda acıyabilir
yaralı olabilir

Saatlerce ağlıyorum bazen 1 hafta götürüyo beni...
Kızımı alıp tatile itmek istiyorum herkesden herşey uzak canım
destek almayıda artık düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…