09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

görürşüz
ben anca p.tesi sabah gelirim evimdeyken buralara uğramıyorum fazla
pc bana düşmez zaten evde

zibidi bir havlu peçete al. iki kat yap arasına uzunlamasına bolca karabiber dök. üstünü kapat. ve sonra bolca baya ıslanacak yani hatta eline alınca damlayacak o şekilde.. bu karışımı ağıyan yerine sar canım. kulak masajı da baya fayda eder..

ee zaten karından göremez ki canımcım.ben 7. haftada gitmiştim alttan bakmıştı.. neden alttan baktırmıyorsun ki canım? hiç görmüyor zaten altı

ben alttan bakınmanın sakıncalı olduğunu duydum kendimde baktırmadm 14 haftalık hamişim kesede yırtılma yapabiliyormuş kimsenin riske atmasını istemem

herkese günaydın nasılsını arkadaşlar cumartesi çalışanlar burda mı?(

ee zaten karından göremez ki canımcım.ben 7. haftada gitmiştim alttan bakmıştı.. neden alttan baktırmıyorsun ki canım? hiç görmüyor zaten altı

doktorum hiç demedi alttan bakayımmı diye
ama ben bu defa gittimde yolk sac falan görünsün diye baktırmayı düşünüyorum kendide kabul ederse
yani altaan bakmaya çekinneceğini sanmyıorum bende çekinmem zaten daha önce defalarca altımı gördü adam
yabancı değilim proba

karabiber gözünü yakmasın
yakmazmı yani

ilk kez duydum bunu
sonra gözümde acımaz dimi canım

ben alttan bakınmanın sakıncalı olduğunu duydum kendimde baktırmadm 14 haftalık hamişim kesede yırtılma yapabiliyormuş kimsenin riske atmasını istemem

bunu da hiç duymamıştım. zaten kese diye bir şey yok ki milimetrik bir şey neyini yırtacak ki baya da yukarı da. o kadar çıkmıyor sanki yukarı alet ya. bir de riskli olsa neden yapsın ki doktorlar. ilk kez duydum ben.

zaten küçük olduğu için yırtılm ihtimali var sonuçta senin kendi kararın ben görünmeseydi yine de baktırmicaktm alttan

ilk kez duydum bunu
sonra gözümde acımaz dimi canım
canım benim ense ağrım daha çok olduğu için enseye bağlaması kolay. ama şakaklar olunca majyaj pamuğu arasına koyup bandanayla bağlayabilirsin. ama gözüne kaçmasın tabi yakar. kulak masajına netten bak istersen. kepçesini acıyana kadar ovala. faydasını yazarsın bana

zaten küçük olduğu için yırtılm ihtimali var sonuçta senin kendi kararın ben görünmeseydi yine de baktırmicaktm alttan

benim o işler çoktan bitti canım. kızım 3 yaşında bile. doğuracak arkadaşların da doktorları en doğru kararı verecektir eminim.

ya bişi dicem kızlar ya
bende böyle ucuz bulunca bişiyi alma güdüsü var özellikle oğluma
nasıl olsa lazım olur diye ki lazımda oluyor sonra zaten
önceden alıyorum kıyafetlerini mesela kışın kıyafetlerinin yarınsından çoğu hazır bulsam daha swet alcam ama piyasada yok malesef

şimdide gelecek yazın derdine düştüm ya
hasta değilim demi ben
:44::44::44::44:

hemen araştıyorum cnm
tsk ederim

şuanda kışı bende düşünüyorum canım
mesala ucuz mont bulayım hemen alıcam
ama tabi taaa gelecek yazı düşünmüyorum:44:

şuanda kışı bende düşünüyorum canım
mesala ucuz mont bulayım hemen alıcam
ama tabi taaa gelecek yazı düşünmüyorum:44:

ben hep böyleyim balım ya
şimdi gelecak yaza bişisi yok diye geçen 4 tane tişört aldım
ayaklarımızda 29 no
evde bi tane 30 no ayakkbımız var hazır ama uygun bulursam
30 no bi tane daha alırım spor ayakkabı

Sayın hatunlar

Elmi bugün hiç yazmamış dicektim, bugünün hafta sonu olduğu aklıma geldi.
Tebi bana her gün hafta sonu olduğundan bazen şeyedemiyom

Zaten topik can çekişiyor, belli hafta sonu olduğu

Sayın hatunlar

Elmi bugün hiç yazmamış dicektim, bugünün hafta sonu olduğu aklıma geldi.
Tebi bana her gün hafta sonu olduğundan bazen şeyedemiyom

Zaten topik can çekişiyor, belli hafta sonu olduğu

Daha kendime gelemedim Dün gece tomalıdaydık, o kadar güzeldi kiiiiiiii halay cektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…