teftiş kurulundayım canım ben. şubeleri, çalışanları denetleriz müşterilerle konuşmuyoruz. ama bankacıların bi kısmı accuk eksik tahtalı onu kabul ediyorum.
zibidi geçmiş olsun.
ben kaçar arkadaşım uyandı kahvaltı hazırlayayım< öptüm hepinizi. akşam girerim inş..
amigren hapım vardı ama bitmişti
uzun süredir tutmuyordu aslında
fakat bu hafta işte cok sinirlendim gergin bir haftaydı benim için aslında.
acile gidicem bir iğne yaptırıcam canım. birde hapımı yazdırayım gecer..
akşam birde düğün var gitmem gereken
ee zaten karından göremez ki canımcım.ben 7. haftada gitmiştim alttan bakmıştı.. neden alttan baktırmıyorsun ki canım? hiç görmüyor zaten altı
ee zaten karından göremez ki canımcım.ben 7. haftada gitmiştim alttan bakmıştı.. neden alttan baktırmıyorsun ki canım? hiç görmüyor zaten altı
herkese günaydın nasılsını arkadaşlar cumartesi çalışanlar burda mı?(
zibidi bir havlu peçete al. iki kat yap arasına uzunlamasına bolca karabiber dök. üstünü kapat. ve sonra bolca baya ıslanacak yani hatta eline alınca damlayacak o şekilde.. bu karışımı ağıyan yerine sar canım. kulak masajı da baya fayda eder..
zibidi bir havlu peçete al. iki kat yap arasına uzunlamasına bolca karabiber dök. üstünü kapat. ve sonra bolca baya ıslanacak yani hatta eline alınca damlayacak o şekilde.. bu karışımı ağıyan yerine sar canım. kulak masajı da baya fayda eder..
ben alttan bakınmanın sakıncalı olduğunu duydum kendimde baktırmadm 14 haftalık hamişim kesede yırtılma yapabiliyormuş kimsenin riske atmasını istemem
bunu da hiç duymamıştım. zaten kese diye bir şey yok ki milimetrik bir şey neyini yırtacak ki baya da yukarı da. o kadar çıkmıyor sanki yukarı alet ya. bir de riskli olsa neden yapsın ki doktorlar. ilk kez duydum ben.
canım benim ense ağrım daha çok olduğu için enseye bağlaması kolay. ama şakaklar olunca majyaj pamuğu arasına koyup bandanayla bağlayabilirsin. ama gözüne kaçmasın tabi yakar. kulak masajına netten bak istersen. kepçesini acıyana kadar ovala. faydasını yazarsın banailk kez duydum bunu
sonra gözümde acımaz dimi canım
zaten küçük olduğu için yırtılm ihtimali var sonuçta senin kendi kararın ben görünmeseydi yine de baktırmicaktm alttan
benim o işler çoktan bitti canım. kızım 3 yaşında bile. doğuracak arkadaşların da doktorları en doğru kararı verecektir eminim.
canım benim ense ağrım daha çok olduğu için enseye bağlaması kolay. ama şakaklar olunca majyaj pamuğu arasına koyup bandanayla bağlayabilirsin. ama gözüne kaçmasın tabi yakar. kulak masajına netten bak istersen. kepçesini acıyana kadar ovala. faydasını yazarsın bana
ya bişi dicem kızlar ya
bende böyle ucuz bulunca bişiyi alma güdüsü var özellikle oğluma
nasıl olsa lazım olur diye ki lazımda oluyor sonra zaten
önceden alıyorum kıyafetlerini mesela kışın kıyafetlerinin yarınsından çoğu hazır bulsam daha swet alcam ama piyasada yok malesef
şimdide gelecek yazın derdine düştüm ya
hasta değilim demi ben
:44::44::44::44:
şuanda kışı bende düşünüyorum canım
mesala ucuz mont bulayım hemen alıcam
ama tabi taaa gelecek yazı düşünmüyorum:44:
Sayın hatunlar
Elmi bugün hiç yazmamış dicektim, bugünün hafta sonu olduğu aklıma geldi.
Tebi bana her gün hafta sonu olduğundan bazen şeyedemiyom
Zaten topik can çekişiyor, belli hafta sonu olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?