09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

nefes alsın yeter mi bide güzel koksun de be ıyk

aynen sende umursamıyormuş gibi konuş gidişat doğru

günaydın şekerim ,

doğru söylüyosun ilk atağın ondan gelmesi lazım en güzelini yapmışsııınnnn ,, ohh ne güzel ne yoğun bi hayat

ankaranın bağları da büklüm büklüm yolları hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sovr anam sen bize gel ben seni ablamın evine götürüm 230 m2 (fakat kabul ediyorum gereksiz bir büyüklük)

one yaww acaba benim düğün salonu kaç m2 di, salondan büyük olabilir

büyük ev diyince aklıma hep o evin temizliği nasıl olcak sorusu geliyo ve işin içinden çıkamıyorum yarısı çopev olur heralde öyle evim

olsa ,

60 m2 olsun yeter bee az esya nohut oda bakla sofa :)

Müdüre laf soktum sinirlerim bozuldu, bi hava alıp gelicem
ne didin hıı ne didinnn???????
tebrik ederim. ama aradığın kadro ne??
bir berber bir berbere bireberber gel beraber ......... espirisi yapılmışmıydı kıs yoksa yetiştimmi
yok anacım yapılmadı çünkü benimki berber değil kuaför
nefes alsın yeter mi bide güzel koksun de be ıyk

aynen sende umursamıyormuş gibi konuş gidişat doğru
ay evet kokulara hassasım ben. dün bi kız ter kokmuştu oyunda. böğ oldum. en yakın arkadaşıma dedim hatta ya bendende koku geliyomu doğru söyle. yok be senden buram buram parfüm kokusu geliyo diyo. benden o kokunun çıkması için 3 gün 3 gece halkoyunu ıynamam laızmmış

pek iyi olmuyor.sürekli temizlik gerektiriyor ama kaynanaya iyi hava oluyor hatta "ahh ahhhh kk nın evi 60 m2" diye dizlerine vuruyor

aslında haklısın temizliği zor oluyor mesela benim ev küçük ya temizliği zorlamıyor beni ama annemin evini temizlerken sinir oluyorum hele salon

ablamda kendi temizliyo bazen bazende kadın alıyor işte zaten bizim buralarda salon sadece misafire açılır canım o yüzden kirlenmiyorda fazla

beni beğeniyormusun peki

bızım ev 140 metre kare balkonlar harıc
ne sız sorun ne ben soylıyım salonu yerde egılerek sılerken omrum gecıyor :)60 metre akre

yani bu kuaförlerin de 3-5 tane sevgilileri oluyor desem ne olur

ama illaki olur dda denmez kii, piyoo mantığını dinlicekmiş zaten ilk önce gerçi daha görüşme başlamadan mantık uçtu gitti ama ,

bakalım ilk görüşme olsun kararını verir biscolata erkeğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…