09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

nefes alsın yeter mi bide güzel koksun de be ıyk

aynen sende umursamıyormuş gibi konuş gidişat doğru

pıyoncan sen bu adamla evlensende boyle olacak

kızım kuaforden hayırmı gelır ya oyle dıyım sana o senı oylesıne elde tutacak :S

bızım ev 140 metre kare balkonlar harıc
ne sız sorun ne ben soylıyım salonu yerde egılerek sılerken omrum gecıyor :)60 metre akre

lennn büyük ev demeyin bana olan var olmayan var..döt gibi bir evde oturuyorum..
az önce biri yazmış kendi gazınla boğulursun hakikaten o kadar yanii

bızım ev 140 metre kare balkonlar harıc
ne sız sorun ne ben soylıyım salonu yerde egılerek sılerken omrum gecıyor :)60 metre akre

fallenin ev 200 m2 ymişşş, benim salon 23 m2 neyseki yoksaq yarısını bugün kalan yarısını yarın silerdimm

büyük ev zor ya alışmadığımdan belki güzellikleride vardır tabi alışana güzell

yavvv görüşme olmamış yaa ondan da şüphelenmek lazım ama zaman bulamamış olabilir diğerlerinden?

iş bir ilerlesin en iyisi bir yolunu bulup telefonunu takip etmek lazım şifresini alıp kiminle ne kadar konuşmuş felan

lennn büyük ev demeyin bana olan var olmayan var..döt gibi bir evde oturuyorum..
az önce biri yazmış kendi gazınla boğulursun hakikaten o kadar yanii

kaç m2 kii,

annemlerin ev 95 m2 gibi bişiydi tabi biz 3 kişi olduğumuzdan bide o eve alıştığımdan küçük gibi gelmiyodu

yani bu kuaförlerin de 3-5 tane sevgilileri oluyor desem ne olur
valla doğru. zaten ben kuaförlerden pek hazetmem işn aslı. karı gibi olurlar sinir olurum. bu gittiğim hiçbi zaman negatif bişi yapmadı söylemedi. aksine çok güzel muhabbetler kurdu. bu nedenledirki gözümde dğeer başka. ama görüşmediğimiz 2 günde çokta farklı olmadığını anladım aslında. saçmalıyor, oyalıyormu napıyor kendince, sanki görüşmeyi konuşmayı ben istedim. ama dediğim gibi tamam yakışıklı, beğeniyorum falan ama görüşmezsemde bişey kaybetmem. paŞŞA gönlü bilir. şeyimden aşşaa kasımpaşaaa. saçımdan
canım mantık yerinde merak etme sen. ben yokmuş gibi gösterip onunkini sınıyorum

Son düzenleme:

aferin kızz öyle ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…