09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benımde kadın dogum doktorum cok karızmatıktı ya hatta bu forumda kendısı :)
adama dogum sonrası benı öpün demeseydim keske

sen bunu bılıyosundur bu bacılar yenı ogrenıyor

:))))))))))))))))))))))))) amanın.ne çekmiştin sen

pıyon bence o adamı cevaplama ya oldu olacak senle +22:00 sonrası muhabbetlere gırecek aha demedı deme

dünde 12:30 gibi dönerim ararım seni dedi. bende ben yatarım birazdan yarın konuşuruz dedim zaten. o gözle bakmasa bile ben zaten artniyetli yaklaşıyorum canım elimde değil. bu sebepledir ki varsada niyeti başımdan savmasınıda bilirim. ama çok artniyetli görmedim. yoksa ağzına... yani ağzının payını veririm
bugünde aramadı da mesajda atmadı. zaten dün akşam karar verdim birdaha aramayacağım diye. ararsa konuşurum. görüşelim derse görüşürüm ama üzgünüm onun için yapabileceğim bişey yok. peşinden koşmamı beklemesin.

iletin onaa nasıl yazdıysam sanki ona yazıyorum

Tatlım vileda ordan oraya atıo kılı ama mikrofiber paspaslar şahaneeeeeeee

kuzum ben kendi dairemde yaşamıyorum

ama şu an yaşadığımev cennet gibi

1500 m² bahçe içinde yaşıyorum

babamda bahçevan...

meyve ağaçlarımız var çiçekler seralar...

temizlik kolay olsada ince ayrıntı vakit alır belki , hani aralara girmk sehpaları kaldırmak amaaan bendeki bahanelere bak

benden karı marı olmazmış da

Aslında bakma bende öyleyim de eşim pimpirikli
Senin ki de başak bilirsin

Bazayı kaldırıyo napim şimdi adma koca şeyi tutmuş ben bi vileda mı çekmeyeyim şimdi ( Yatak oda küçük mecbur kaldırınca siliniyo altı

aslında benim ev küçük değilde bacım oturma odam minnak bişi salak miyendiz büyüklükleri diğer odaya vermiş oturma odası 9,5 m2 olmuş

kendi evinimiz bbilim...bizim kira olunca kurtulma şansımız varr bu evdennn inşşşş

fallen gı tatile gelirim oraya 1500 m2 bahçe içinde bizde bi dötlük yer verirsiniz herhal çadır kurarız olmassa

Tatil yapamayanlar sana gelsin hafta sonu o zaman

ooff ne güzel
nerde yaşıyor5sun canım sen ?

cute doğum sonrası beni öpün derkennnn gözlerim faltaşı gibi açıldııı

aman aman bilmemmi çekirge geçen bizde ayrıntılı temizlik yaptık sonunda camlar kapılar perdeler iyi oldu ,

evin içine daha çok güneş giriyo artık

bi arkadşaım var oda yeni evli 2 aylık falan 2 haftada bir kadın tutuyor tüm genel temizliğini yaptırıyorr

ohh dedim valla ne güzelll

sıze sunu eklıyım bunu goren hayran oluyor :)

bu ayakkabılık ama ıc ayakkabılık

o ayakkabılıgın yanında bu anahtarlık asılı

ayrıca kırada oturdugumuz evımız yatak odası 7.5 metre kareydı bırde sımdıkı arada farkı sız cıkarın

dip no t: eskı evdekı perdeler 3 ayda yenılendı yenı eve tasınınca

selimiyeye gelicem bendeeeee

sen mi arıyuordun bir de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…