09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ha bana ayıp olmadı yani

sen yabancı değilsinn ,

hani vardır ya bazı ailelerde sen yabancı değilsin deyip yerden yere vururlar gelin kızı öyle gibi olduu

aslında bu durumu şöyle yorumlamak istiyorum pek sevgili elmacığımız kızmazsa , elmiye ayıp olmaz

hergün ayıplı ayıplı diye kuduruyon kızzz azcık rahat dur
senin çocukluğuna inicem ama korkuyorum

Sorma , hiç sallamıyo beni

bende aynı ,akraba ilişkimlerde kuvvetli değildir ziyaretleri sevmem zaten hala daha zorlanıyorum ama alışcaaz m ecbur

hergün ayıplı ayıplı diye kuduruyon kızzz azcık rahat dur
senin çocukluğuna inicem ama korkuyorum

çocukluğumda annemler böyle muhbabet eder bizide ya bakkala ekmek almaya yada bahçeye oyun oynamaya gönderirlerdi
o günlerden uhde kaldı içimde çok büyük tramva çooooooookkkkkk

Atarlı anıma denk gelirsen görürsün

aman aman almayayım bblimi fln da silmişim ay badeyi de sildim kesin hemen bakim

edit badeyle ipek de gümlemiş allahımmmm bade yüklü kesin küser

Son düzenleme:
çocukluğumda annemler böyle muhbabet eder bizide ya bakkala ekmek almaya yada bahçeye oyun oynamaya gönderirlerdi
o günlerden uhde kaldı içimde çok büyük tramva çooooooookkkkkk

oturup dinleseydin daha beter olurdun
senle uğraşamam sapık karı,çişim geldi ben eve gidiyom

Son düzenleme:

ben de öyleyim odamdayım bütün akşam hiçte sıkılmıyorum. biz uzun süredir birlikteyiz nişanlımla evlilikte ikili yaşama alışmak zor olmaz inşallah. akşamları gider odaya kapanırmışım

evin çok güzelmiş güle güle oturun mutfağın çok ferah ve temiz gözüküyor ben de mutfağımı açık renk istedim alt dolaplar capucino üst dolaplar krem
teşekkürler mekan küçük olunca açık renk daha ferah olur düşüncesinden yola çıkarak böyle oldu bizde de alt kapaklar açık kahve gibi.

ben de öyleyim odamdayım bütün akşam hiçte sıkılmıyorum. biz uzun süredir birlikteyiz nişanlımla evlilikte ikili yaşama alışmak zor olmaz inşallah. akşamları gider odaya kapanırmışım

Kaç yıl birlikte olursan ol evlilik başka, aynı evi paylaşmak başkaymış bence
Öyle hamburgerci de buluşmamıza benzemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…