Ha bana ayıp olmadı yani
albümlerim bölümü çingene bohçası gibi biraz kalabalık fazlası butonuna tıklayınca gelir.
ya bi gidin be o kadar muhabbeti ayıplıya dökemey çalışıyorum kimse oralı olmuyor
zaten yarında cuma diye muhabbet etmezsiniz sonrada c.tesi burda kimse olmuyor pazar tatil
pazartesi giydim fesi salı sallanırr
eeeeeeee ne zaman yapcaz bi o muhabbetleri
Ha bana ayıp olmadı yani
sen yabancı değilsinn ,
hani vardır ya bazı ailelerde sen yabancı değilsin deyip yerden yere vururlar gelin kızı öyle gibi olduu
aslında bu durumu şöyle yorumlamak istiyorum pek sevgili elmacığımız kızmazsa , elmiye ayıp olmaz
Ben bi de tek olmaya alışmışım ( Ben işten geç gelip odasına kapanan tiplerdendim)
Kabullenemedim bi süre ikili hayatı, ailemden uzaklaşmayı, ev hanımlığını, ne bileyim şu düğüne akrabaya ziyarete bile ayar oluyordum
Evlendiğimi duyan şaşırıyo zaten hala
Ama alıştım sanki, eskisi kadar garipsemiyorum da bazen yalnız olmak hala hoşuma gider
Hani kimisi oraya gitme bunu yapma der ya eşine
Ben tam tersi git git derim, evde keyif yaparım kendi kendime
Ne ayıp olcak la sanayabancı mısın
hergün ayıplı ayıplı diye kuduruyon kızzz azcık rahat dur
senin çocukluğuna inicem ama korkuyorum
bende aynı ,akraba ilişkimlerde kuvvetli değildir ziyaretleri sevmem zaten hala daha zorlanıyorum ama alışcaaz m ecbur
Atarlı anıma denk gelirsen görürsün
aman aman almayayımbblimi fln da silmişim ay badeyi de sildim kesin hemen bakim
aman aman almayayımbblimi fln da silmişim ay badeyi de sildim kesin hemen bakim
edit badeyle ipek de gümlemiş allahımmmm bade yüklü kesin küser
çocukluğumda annemler böyle muhbabet eder bizide ya bakkala ekmek almaya yada bahçeye oyun oynamaya gönderirlerdi
o günlerden uhde kaldı içimde çok büyük tramva çooooooookkkkkk
Ben bi de tek olmaya alışmışım ( Ben işten geç gelip odasına kapanan tiplerdendim)
Kabullenemedim bi süre ikili hayatı, ailemden uzaklaşmayı, ev hanımlığını, ne bileyim şu düğüne akrabaya ziyarete bile ayar oluyordum
Evlendiğimi duyan şaşırıyo zaten hala
Ama alıştım sanki, eskisi kadar garipsemiyorum da bazen yalnız olmak hala hoşuma gider
Hani kimisi oraya gitme bunu yapma der ya eşine
Ben tam tersi git git derim, evde keyif yaparım kendi kendime
oturup dinleseydin daha beter olurdun
senle uğraşamam sapık karı,çişim geldi ben eve gidiyom
teşekkürler mekan küçük olunca açık renk daha ferah olur düşüncesinden yola çıkarak böyle oldu bizde de alt kapaklar açık kahve gibi.evin çok güzelmiş güle güle oturunmutfağın çok ferah ve temiz gözüküyor ben de mutfağımı açık renk istedim alt dolaplar capucino üst dolaplar krem
ben de öyleyim odamdayım bütün akşam hiçte sıkılmıyorum. biz uzun süredir birlikteyiz nişanlımla evlilikte ikili yaşama alışmak zor olmaz inşallah. akşamları gider odaya kapanırmışım
ekledim ben geri zaten bir gün sürmüş oldu arkadaşlığımız dün eklemiştik daha fark etmemen normal
Ne Bade yi mi sildin
Ruhuna fatiha
yandım sise takar o kesin beni
ahahahah cek söylemese görmicem bile, afedersin
yandım sise takar o kesin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?