kuzenimle yazıştık dün akşam dövme ile ilgili. oda salihleirn orda yaptırıyor. neyse. salih napıyo dedim elif çok beğenmiş(ev arkadaşım) fln ayarlarız belki. oda ona bakmaz bence dedi o daha süslü kızlardan hoşlanıyor dedi. yarın akşam görüşüsez sorarım dedi sevgilisi varmı diye. dedim siz görüşüyormusunuz yok konuşuyorduk ama ilk görüşücez dedi. aramış bu salih kuzenimi canım sıkkın bi kahve içelim dmeiş bu akşam için anlaşmışlar. bizim kuzen olduğumuzu bilmiyor tabiiki!!! bende dedim ben sana elif için soruyorum dedim ama aslında kendim için sordum dedim biz konuşuyoruz dedim. sanada böyle yapınca sinir oldum dedim. o ilk başta bilmiyorum aramızda bişi yok ama oladabilir tarzında konuşmuştu sonra ben söyleyince yok zaten biz arkadaşız fln demeye başladı. ben beklerdimki ondanda aaa ne ayıp falan diye hiç ayıplamadı kınamadı şaşırdım oda ayrı bir muamma.. neyse işte bende dedimkii; ben daha konuşmayacağım onunla söyleme sende bişey. odaok dedi.
bende salihi aradım dün akşam bu yine sevgili anlamında bildiğin yazıyorr.. yarın akşam buluşalım dedim yanı bu akşam kuzneimle buluşacağını bildiğim için. buda işim 9-9:30 gibi biter dedi. bende sorun değil benimde o zamn biter dedim. beni arayınca salih kuzenime soracağım buluştunuzmu diye bakalım son durum ne olacak. buluştuysada akşam görüşüp ağzının payını verip yanından ayrılacağım. tokat çokmu ekşınlı olur
ben de katılıyorum sana tam Türk filmi gibi olur
o değil de kuaförden de oldun şimdi saçların için kime gideceksin piyonist
ben zaten salihten çok kuzenime bozuldum. ben olsam saydırırdım adi bilmem ne gel şöyle yapalım bunu .öt edelim bırakalım.. benmi pisim insanlarmı anlayamadım
hoşbuldum bu sefer bende anlamadım gayet normal bı mesaj yuzunden 2 gun ceza aldım ısyanlardayım
yenı tatılden geldım bıde nasıl özlemıştım buraları hop mapısa düştüm
tatıle gıtmemi kıskandılar bence
hoşgeldiniz kızlar
kati mapustan çıkmışsın niye düştüydün sen ?
en son nihat doğan yazmıştın yada ben onu gördüm o yüzdenmi mapusa düştün yoksa ?
Aman mapus deme.. yani o kelimeyi alma bile ağzına hele Cuma Cuma bozma moralimi. Son girdiğim mapus ve bunalımlarım geliyor aklıma. Mayın döşeli bdv
bida yazıpta 2 gun ceza almıyayımnihat doğandan almadım gezı parkı konusunda yazdığmdan ceza alıncada kımseye ulaşıp derdını anlatamıyorsun çok sınır oldum
ay yemin ederim bu konuyu bende çok düşünüyorum. 5-6 yıldır ona gidiyorum. dün arkadaşıma diyorumki acaba çok sert çıkışmasammı ben onun işini çok beğeniyorum
arkadaşımda yürü git manyak diyo
tosbanın anası gelmiş. tatildeydin sanırım. nasıldı anlat bakalım. kurtlarını döktün geldin.
sorunda o ya kuzenime güvenmiyorum.. ama salih onunla buluşacağını söylemedi epey ağzını aradım akşam bugün ağzına burnuna çarpıcam bunları onunla buluşup bana söylemeyeceği için. ne karaktersiz basit bi adamsın diycem, maymun iştahlı Allah gözünü doyursun dycem. o ana bağlı aklıma ne gellirse. sonrada sen bublarıda haketmiyosun diyip tokadı basıp giderim:S
ınanamıyorum kuzenıne guvenıyormusun buarada
bence sende gıt onlarla otur
3'lü yaparsınız kahve ıcersınız hesabınıda beyfendıye bırak
Yabancı bi kız bile olsa, normal tepkisi öyle olmalıydı
Bu bi de senin kuzenin, bana mısın demiyo
Sen değil, kuzenin enterasan
Bu tip çocuklarda zaten böyle kızlar yüzünden rahatça yapıyo bu tarz ahlaksızlıkları
siyasal suç işte düşünce özgürlüğü istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
piyonist kuzenin davranışına ben de takıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?