09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

:S
ınanamıyorum kuzenıne guvenıyormusun buarada
bence sende gıt onlarla otur
3'lü yaparsınız kahve ıcersınız hesabınıda beyfendıye bırak

ben de katılıyorum sana tam Türk filmi gibi olur
o değil de kuaförden de oldun şimdi saçların için kime gideceksin piyonist

ay yemin ederim bu konuyu bende çok düşünüyorum. 5-6 yıldır ona gidiyorum. dün arkadaşıma diyorumki acaba çok sert çıkışmasammı ben onun işini çok beğeniyorum
arkadaşımda yürü git manyak diyo

ben zaten salihten çok kuzenime bozuldum. ben olsam saydırırdım adi bilmem ne gel şöyle yapalım bunu .öt edelim bırakalım.. benmi pisim insanlarmı anlayamadım

Yabancı bi kız bile olsa, normal tepkisi öyle olmalıydı
Bu bi de senin kuzenin, bana mısın demiyo
Sen değil, kuzenin enterasan
Bu tip çocuklarda zaten böyle kızlar yüzünden rahatça yapıyo bu tarz ahlaksızlıkları

en son nihat doğan yazmıştın yada ben onu gördüm o yüzdenmi mapusa düştün yoksa ?

hoşgeldiniz kızlar
kati mapustan çıkmışsın niye düştüydün sen ?

Aman mapus deme.. yani o kelimeyi alma bile ağzına hele Cuma Cuma bozma moralimi. Son girdiğim mapus ve bunalımlarım geliyor aklıma. Mayın döşeli bdv…

en son nihat doğan yazmıştın yada ben onu gördüm o yüzdenmi mapusa düştün yoksa ?

bida yazıpta 2 gun ceza almıyayım nihat doğandan almadım gezı parkı konusunda yazdığmdan ceza alıncada kımseye ulaşıp derdını anlatamıyorsun çok sınır oldum

bence aşırı tepki verirsen ondan hoşlandığını çok belli edersin.
hiç bir şey yokmuş gibi davran (kuaförden olmak istemiyorsan tabi ) direk kes iletişimini zaten görüşmediniz bile. çok üzerine gelirse yüzüne vurursun. ama illa tokadı patlatmak istiyorsan akşam buluşunca vur yüzüne.

tosbanın anası gelmiş. tatildeydin sanırım. nasıldı anlat bakalım. kurtlarını döktün geldin.

canım oğlan benı delirtti odada yerınde durmuyo herşeyı karıştırıyoo valla okadar çok yoruldumkı eve gelince tatıl olmuş oldu

havuza gırmek istemedı sonra alıştı çıkmk istemedı denızden korktu hiç gırmedık denıze çok fenaydı uyudukça eğlendık işte azıcık bu arada tatıle gıdınce tam 4 kılo verdım oğlanla uğraşmaktan

:S
ınanamıyorum kuzenıne guvenıyormusun buarada
bence sende gıt onlarla otur
3'lü yaparsınız kahve ıcersınız hesabınıda beyfendıye bırak
sorunda o ya kuzenime güvenmiyorum.. ama salih onunla buluşacağını söylemedi epey ağzını aradım akşam bugün ağzına burnuna çarpıcam bunları onunla buluşup bana söylemeyeceği için. ne karaktersiz basit bi adamsın diycem, maymun iştahlı Allah gözünü doyursun dycem. o ana bağlı aklıma ne gellirse. sonrada sen bublarıda haketmiyosun diyip tokadı basıp giderim

kesinlikle!!! arkadaşım onunda bu duyarsızlığına çok şaşırdı. ne kadar ilginç normalde çok harbi bi kız bi erkek için bu kadar düşebileceğini tahmin etmezdim dedi. dedim ben ederdim.. zaten ben aslında söylemeyip ağzından laf almaya devam edecektim arkadaşım dedi söyle siz kuzensiniz diye. biliyodum onun tepkisiz kalacağını. keşke söylemeseymişim....

Cute sizin pozun aynısında bi poz daha var ama yatağa oyuncak top ta koymuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…