09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

piyonıst bende kızlara katılıyorum böyle erkekler had bıldırmekten falan anlamazlar hiç uğraşma

Aman koptum bir şey oldu da burada. Muhabbeti yakalayamadım… sabitte değilsiniz galiba. Hele piyonun konusuna çok Fransız kaldım. Bir kuzen bir kuaför bir de kendi. 3 kişilik bir üçgen de o kadar biliyorum yani günceli. Pes bana.

Daha kim olsaydı ?
Kuaför hem piyoniste hem kuzenine yazılıyomuş işte, kuzen olduklarından habersiz.

Cute bi yarışmaya katılmış, babalar günüyle ilgili

Zibidi resim paylaştı, ailemden kimseye benzemiyorum besleme miyim ben diye

Öyle işte

olsun be canım içimde kalmasın en azından diye dedim ben. ama o zman bildiğimi söyleyeyim yüz vermeyeyim birdhada konuşmayayım. ama kaşamı beklemem lazım bunun için bakalım ne diyecek beyfendi çok merak ediyorum...
Hoop size resim ekledim
benzemiyom dimi kimseye
besleme gibiyim dimi
hem fikiriz dimi

yok kız ne beslemesi tam trakya çingenesisin bence

cokta güzel oynarım
kapı gıcırtısına

dedem hep der biz seni cingenelerden aldık zaten

benımde içimden resım paylaşmak geldi şimdi

buda bızım çekirgeyle geçen kurban bayramında çekindiğimiz resım

pıyon bulusmaya gıt ama kuzenınle bulasacgı saatte gıt :)
ya bız sana dedık kuaforden adam olmaz dıye dımı
mallığıma yanayım
ok kızlar tavsiyelerini alıyorum. ama akşamki durumu merak ediyorum bakalım ne diyecek..

Zaten henüz bişey başlamamış ki
Aldatıldım mı diceksin ? Ne diyeceksin
Bence de muhatap olma, telefonlarına cevap verme
Gerek olunca git saçını yaptır, çık. Eskisi gibi
o da doğruya
piyonıst bende kızlara katılıyorum böyle erkekler had bıldırmekten falan anlamazlar hiç uğraşma

benim konunun açıklaması 1189. sf da canım.

kızlar tamam artık konuşmayacağım ama akşam arayıp ne diyecek onu dinlemem lazım kesinliklee. merak ediyorum çünküü yalan söylemebecerisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…