genetik çeşitlilik sonucu böylesin zibidi hani baskın genler çekinikler filanama gercektende benzemiyorum ki
çirkinlik güzellik değil bence
babam ve annem esmer benim tüylerim bile sapsarı
inanmam bilimum yerdekilerin resmini çek koy buraya
genetik çeşitlilik sonucu böylesin zibidi hani baskın genler çekinikler filan
bilumum yerler derken bilemedim ben şimdi :44:
Kirpik kol kılı göbek kılı :44:
genetik çeşitlilik sonucu böylesin zibidi hani baskın genler çekinikler filan
Aman koptum bir şey oldu da burada. Muhabbeti yakalayamadım sabitte değilsiniz galiba. Hele piyonun konusuna çok Fransız kaldım. Bir kuzen bir kuaför bir de kendi. 3 kişilik bir üçgen de o kadar biliyorum yani günceli. Pes bana.
Eki Görüntüle 734897 babam ve agam
Eki Görüntüle 734896 buda annem ve babam
evet ben besleme lamiayım
Eki Görüntüle 734897 babam ve agam
Eki Görüntüle 734896 buda annem ve babam
evet ben besleme lamiayım
olsun be canım içimde kalmasın en azından diye dedim ben. ama o zman bildiğimi söyleyeyim yüz vermeyeyim birdhada konuşmayayım. ama kaşamı beklemem lazım bunun için bakalım ne diyecek beyfendi çok merak ediyorum...ben olsam hiç buluşmam ne gerek var
zaten adam öyle biriyse haddini bileceğini pek sanmıyorum ben
yani kim biilir kuzeninden başka kaç kız var
senin bir tokadınla adammı olacakki aksine kız bana asıldı yüz vermedim havalarına girecek böyle tipleri tanırım
Hoop size resim ekledim
benzemiyom dimi kimseye
besleme gibiyim dimi
hem fikiriz dimi
nerende varsa işte
katiiieeee........... 97 de canım
olsun be canım içimde kalmasın en azından diye dedim ben. Ama o zman bildiğimi söyleyeyim yüz vermeyeyim birdhada konuşmayayım. Ama kaşamı beklemem lazım bunun için bakalım ne diyecek beyfendi çok merak ediyorum...
Yok kız ne beslemesi tam trakya çingenesisin bence
mallığıma yanayımpıyon bulusmaya gıt ama kuzenınle bulasacgı saatte gıt :)
ya bız sana dedık kuaforden adam olmaz dıye dımı
ok kızlar tavsiyelerini alıyorum. ama akşamki durumu merak ediyorum bakalım ne diyecek..piyonist ben olsam o adamla hiç buluşup öye haddini filan bildirmeye kalkmam adam belli kuzene de yazıyormuş daha bi sürü de yazdıkları vardır senin iki çift lafınla da ders almaz haa bu kız bana ne dedi diye şapkasını öne alıp düşünmez kaldığı yerden devam eder. Madem kuaföre olarak çalışmasını beğeniyorsun biraz daha resmi olursun olur biter.
o da doğruya
Zaten henüz bişey başlamamış ki
Aldatıldım mı diceksin ? Ne diyeceksin
Bence de muhatap olma, telefonlarına cevap verme
Gerek olunca git saçını yaptır, çık. Eskisi gibi
piyonıst bende kızlara katılıyorum böyle erkekler had bıldırmekten falan anlamazlar hiç uğraşma
Aman koptum bir şey oldu da burada. Muhabbeti yakalayamadım… sabitte değilsiniz galiba. Hele piyonun konusuna çok Fransız kaldım. Bir kuzen bir kuaför bir de kendi. 3 kişilik bir üçgen de o kadar biliyorum yani günceli. Pes bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?