09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben makarnayı genelde evde yemek yapmaya üşendiğimde yada aklıma yapçak bişi gelmediğinde yaptığımdan 1 yıl boyunca makarna

yapmamış insan çok marifetli bir bayandr gözümde ondan yani
konuya hemen netlik getireyim marifetli değilimdir
benim ailem burda ousun anannesiyle de aynı sitede oturuyoruz bizi yemeğe çağırdıkça gittik
daha biraz da eve koyduklarında itiraz etmedik. Olay hazırcılıktan ibaret.

hee olay marifetli olmaktan değil çakal olmaktan geçiyor yanii

bende sık sık gitmeyi sevmesemde ailelere gittiğimde yemek hazırlanmış sofra kurulmuş oluyor ya hoşuma gitmeye başladı,

ilk zamanlar evimde yapçam yicem çaya gideriz diyen ben şimdi direk yemeğe oturuyorum valla, bide çalışıyorum diye bulaşığı da

elletmiyolar 2 evde de ailelerde prensesim kendi evimde köle izaura

Son düzenleme:

Kayınvaliden yemek yapıyo mu ki

bazen makarna oluyo, bazen bulgur pilavı, bazen çorba yani 3 ünden biri oluyo iştee ,karnım doyuyoo ayy kendimi dedikoducu kötü gelin gibi hissettimmm , bilmiyo öyle görmüş demekkiii anlamadım

Sende bi salata yap bari yanına

bazen makarna oluyo, bazen bulgur pilavı, bazen çorba yani 3 ünden biri oluyo iştee ,karnım doyuyoo ayy kendimi dedikoducu kötü gelin gibi hissettimmm , bilmiyo öyle görmüş demekkiii anlamadım

Aslında şanslısın
Ous'un pek beklentisi olmaz
Makarnanın yanına salata yapsın seni hamarat ilan eder

aynen öyle, bilmediğinden beklentiyede girmiyo , haftanın bikaç günü yemek yapamamam ona normal geliyoo,

amaan bende ilk zamanlar özeniyodum hep bi akşam öncesinden yapıyodum artık sallmıyom olursa olur olmazsa acıkınca kafam

dominosa gider yapıyooz

Bende eskiden öyleydim
Baktım çok ta önemi yok
Artık bende sallamıyorum
Oh be rahatladım

gofret hoşgelidn,

nasıldı tatilll , bizler amelespor olarak çalışmaya devam

hoşbuldum canım
valla güzeldi, iyi geldi
Daha güzellerini siz yapın inşallah :)

sizler naptınız önemli bir gelişme havadis oldumu buralarda ben yokken :)

hoşbuldum canım
valla güzeldi, iyi geldi
Daha güzellerini siz yapın inşallah :)

sizler naptınız önemli bir gelişme havadis oldumu buralarda ben yokken :)

iyi bizde aynı bıraktığın gibi işte,

valla sanırsam olmadı olduysada aklımada kalmadı , çekirge hepsini hatırlar anlatır olduysa da ben sabah yediğimi bile unuttuumm ,

zor gelmiştir şimdi işe gelmek sabah kalkmak

Güncel özet aşağıdaki gibi kızlar

ay sorma hacı yaa
sendrom yaşıyorum şuan
neyse yarına normale dönerim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…