09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

biz bu yıl anneler gününde hediye almadık haliyle babalara da hak geçmesin diye babalara da hediye almadık.

nerden bilsin kadından kıl bir tipte yok ama
kılmış demekki
beni videodan çok yorumlar kopartıyor neler yazmışlar neler yorumlara

yorumları okumadım tatlım, gece ilk izleyen şanslı kişilerden biriydim sanırım
yorumlar bugün yapılmıştır,akşam eve gidince bakarım,burda video açmıyor bilgisayar.

o kadar alanda 1 milyon kişi olabilmesi için m2 ye düşen insan sayısı 17 olmalıymış

neyse çok konuşup grileri giymeyim mapusanede şişlerler filan

boşver canım o tarz konulara girmeyelim, şurda 2 muhabbet ediyoz.

kızlar ben geldim. sabah başladığım kitabı bitirdim. şimdi ayşe kulin-sevdalinka ya başlayacağım. fakat başım ağırdı. 350 sf lık kitap okudum şu saate kadar.

sizde ne var ne yok?

anneme yaptırırım ayol onun şahının yapıldığı yerdeyim ben oyşş bi hoş oldum şimdi fakat
o zaman tamamdır rahatladım
bizim ilkti o yüzden iki tarafıda atlamayalım dedikk , bundan sonra hak getire kp in dediği gibi amerikan icadı bunlar sevgililer günü hariç tabi
iyi etmişsiniz biz 2 yıldır hep alıyoruz bu yıl onlar da ısarla masraf etmeyin dediler bizim de işimize geldi

kızlar ben geldim. sabah başladığım kitabı bitirdim. şimdi ayşe kulin-sevdalinka ya başlayacağım. fakat başım ağırdı. 350 sf lık kitap okudum şu saate kadar.

sizde ne var ne yok?

maşşallah piyom maşallah
ben çok tembelim tamam evde vakit yokta istede sabahtan beri yorgun gözlerle nete bakıyorum bdv okuyorum halbuki 200. sf da bi kitabım var okusam ne güzel olur

sevdalinka bendede var bundan sorada ona başlarım biterse

saol canım. ben fazla ara bırakmayı sevmiyorum zaten olaydan kopuyorum sonra başım kalabalık olduğu için
bdv yi boşver yaaa kitaba bak sen

asyalım şu anda yerinde ben olsam hamilelik doğum bebek bakımı kitaplarından başımı kaldırmazdım ayrıca söyliyimm. benki karar verdim diye gidip çocuk kitapları aldım heleki hamiş olsam ohoooo neler okurdum neler.

saol canım. ben fazla ara bırakmayı sevmiyorum zaten olaydan kopuyorum sonra başım kalabalık olduğu için
bdv yi boşver yaaa kitaba bak sen

haklısın canım ya bdv yi okuyup canımı sıkacağıma acilen kitaplarımı bitirsem daha iyibebk kitaplarına gelince sanki sıkıcı olacak gibime geliyor :26::26::26::26::26:

haklısın canım ya bdv yi okuyup canımı sıkacağıma acilen kitaplarımı bitirsem daha iyibebk kitaplarına gelince sanki sıkıcı olacak gibime geliyor :26::26::26::26::26:

düşünme öyle canım alışırsın. mesela şimdiden hamilelik kitapları al.aylara öre yapman gerekenler, yapmaman gerekenler, dikkat etmen gereken konularda fikir sahibi olursun. sonra bebek kitaplarıyla bebeğine gün gün ay ay neler öğretmen gerektiğini öğrenirsin. bence bilinçli olmak çok önemli. tabiiki okumadan yapılmıyor mu bal gibide yapılıyor ama ben yinede okuyarak yapmak isterdim..

Eee ne bu sessizlik
Bizim buralar olaylı kızlar
4 te yürüyüş sebebiyle eşimin binasındaki bayanlara çıkabilirsiniz demişler
Bende bizim müdüre çıtlattım ama tık yok
Bana da çık deseler ya bende bayanım

aynı firmaya bağlı değil misiniz?
bir de niye bayanlar olaylar erkekleri etkilemiyormuymuş

aynı firmaya bağlı değil misiniz?
bir de niye bayanlar olaylar erkekleri etkilemiyormuymuş

Bende anlamadım ama madem işime geliyo, bize de densin isterdim
Aynı firma ama binalar farklı ve dolayısıyla yöneticiler farklı
Bizimki sallamıyo nedense

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…