biz bu yıl anneler gününde hediye almadık haliyle babalara da hak geçmesin diye babalara da hediye almadık.tanıştığıma memnun oldum sirkecan
quarta erteledim derken işlerim vardı telefonla kutladık eve gidip hediye verme olayını bugün yada yarın hallediciiz, zaten kp sevmez öyle şeyleri ameikan icadı bunlar diyo hep, gelcez hafta içi dedim aramanda yeter dediisağolsun
evetsirkencubin
albümünde mercimekli köfte varrrrrrrrrr
evetbebek bekleyenler bi süre bakmasın demem lazımdı sanırım
biz bu yıl anneler gününde hediye almadık haliyle babalara da hak geçmesin diye babalara da hediye almadık.
nerden bilsin kadından kıl bir tipte yok ama
kılmış demekki
beni videodan çok yorumlar kopartıyor neler yazmışlar neler yorumlara
o kadar alanda 1 milyon kişi olabilmesi için m2 ye düşen insan sayısı 17 olmalıymış
neyse çok konuşup grileri giymeyim mapusanede şişlerler filan
o zaman tamamdır rahatladımanneme yaptırırım ayol onun şahının yapıldığı yerdeyim ben oyşş bi hoş oldum şimdi fakat
iyi etmişsiniz biz 2 yıldır hep alıyoruz bu yıl onlar da ısarla masraf etmeyin dediler bizim de işimize geldibizim ilkti o yüzden iki tarafıda atlamayalım dedikk , bundan sonra hak getirekp in dediği gibi amerikan icadı bunlar sevgililer günü hariç tabi
kızlar ben geldim. sabah başladığım kitabı bitirdim. şimdi ayşe kulin-sevdalinka ya başlayacağım. fakat başım ağırdı. 350 sf lık kitap okudum şu saate kadar.
sizde ne var ne yok?
maşşallah piyom maşallah
ben çok tembelim tamam evde vakit yokta istede sabahtan beri yorgun gözlerle nete bakıyorum bdv okuyorum halbuki 200. sf da bi kitabım var okusam ne güzel olur
sevdalinka bendede var bundan sorada ona başlarım biterse
saol canım. ben fazla ara bırakmayı sevmiyorum zaten olaydan kopuyorum sonra başım kalabalık olduğu için
bdv yi boşver yaaa kitaba bak sen
asyalım şu anda yerinde ben olsam hamilelik doğum bebek bakımı kitaplarından başımı kaldırmazdım ayrıca söyliyimm. benki karar verdim diye gidip çocuk kitapları aldım heleki hamiş olsam ohoooo neler okurdum neler.
yokki kimse
haklısın canım ya bdv yi okuyup canımı sıkacağıma acilen kitaplarımı bitirsem daha iyibebk kitaplarına gelince sanki sıkıcı olacak gibime geliyor :26::26::26::26::26:
muhabbet var dediniz koştuk geldikk
Eee ne bu sessizlik
Bizim buralar olaylı kızlar
4 te yürüyüş sebebiyle eşimin binasındaki bayanlara çıkabilirsiniz demişler
Bende bizim müdüre çıtlattım ama tık yok
Bana da çık deseler ya bende bayanım
aynı firmaya bağlı değil misiniz?
bir de niye bayanlar olaylar erkekleri etkilemiyormuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?