kızlar merhaba...
elmişe noldu ban yemiş yine
kızlar merhaba...
elmişe noldu ban yemiş yine
çekirgee özet için sağol koptum şuan :))))))))))))))
sirke sen kaç yıllık evliydin bide kaç yaşındaydın bide çocuğun yoktu dimi çalışıyomusun burcun ne , özel değilse memleket nire
Sirke vesikalık resminle beraber bunları mıhtara bildir en kısa sürede
sabıka kaydıda istiremm , yaa cuma cumartesi yoktum ya sorduysamda unutttum sanırsam , hatta ben sirkeyle tanışmadım bile,
bilgileri alayımda tanıştığıma memnun oldum diyimm
canım hoşbulduk,iyiyim çok şükür.sen nasılsın,tatile nereye gittiniz,ben de çok moddayım ya..15 temmzuda gidicem ben de..quartacım hoşgeldin nasılsın
ne zamandır yoktun özledik
canım hoşbulduk,iyiyim çok şükür.sen nasılsın,tatile nereye gittiniz,ben de çok moddayım ya..15 temmzuda gidicem ben de..
tatil güzel de dönüşü zor oluyo değil mi??
çekirge özetler süper
elmişi arar sorarım ben şimdi,ee ne de olsa telefonlaşrıyoruz artık,görüşücez ya yakında
sovr nası erteledin babalar gününü anlamadım onu?sen nasılsın canım?
piyoncum,niye kalayladın adamı?? aa sen rengini değiştircektin soruyodun bi ara,doğru mu hatırlıyorum??
biz babalarla beraber dün güzel bir yaylaya gittik,mis gibi kahvaltı ,temiz hava çarptı ben resmen,,orman ağaç hayvanlar süperdi..küçük bir lokanta vardı.. ohhh iyi geldi valla...küçük şehrin de bu avantajı güzel işte...
kusura bakma çekirge diğer arkadaşlarla tanışmıyoruz henüz,o yüzden biş yazamıcam..
sen naptın çekirge hafta sonu??
durdurundünyayı,hayırlı olsun şimdiden,ne güzel telaşlar diyeceğim ama pek güzel olmaz gün yaklaştıkça sinirler gerilir genelde::))
ben 2010 da evlendim 29 yaşındayım çalışıyorum çocuğum yok düşünmüyorum da bi süre. Yay burcuyum. Memleket de Ankara. Memnun oldum efendimsirke sen kaç yıllık evliydin bide kaç yaşındaydın bide çocuğun yoktu dimi çalışıyomusun burcun ne , özel değilse memleket nire
sovr ve quarta sizi ekleyim göbeğime kadar görün
Sirke vesikalık resminle beraber bunları mıhtara bildir en kısa sürede
evet dün gece tesadüfen izledik,
gülmekten öldüm
spiker kızın surat ifadesini gördünüz mü hemen mikrofonu çekti
1 milyon kişinin içinde bula bula o teyzeyi buldu gerçekten bravo
o kadar alanda 1 milyon kişi olabilmesi için m2 ye düşen insan sayısı 17 olmalıymışevet dün gece tesadüfen izledik,
gülmekten öldüm
spiker kızın surat ifadesini gördünüz mü hemen mikrofonu çekti
1 milyon kişinin içinde bula bula o teyzeyi buldu gerçekten bravo
canım hoşbulduk,iyiyim çok şükür.sen nasılsın,tatile nereye gittiniz,ben de çok moddayım ya..15 temmzuda gidicem ben de..
tatil güzel de dönüşü zor oluyo değil mi??
çekirge özetler süper
elmişi arar sorarım ben şimdi,ee ne de olsa telefonlaşrıyoruz artık,görüşücez ya yakında
sovr nası erteledin babalar gününü anlamadım onu?sen nasılsın canım?
piyoncum,niye kalayladın adamı?? aa sen rengini değiştircektin soruyodun bi ara,doğru mu hatırlıyorum??
biz babalarla beraber dün güzel bir yaylaya gittik,mis gibi kahvaltı ,temiz hava çarptı ben resmen,,orman ağaç hayvanlar süperdi..küçük bir lokanta vardı.. ohhh iyi geldi valla...küçük şehrin de bu avantajı güzel işte...
kusura bakma çekirge diğer arkadaşlarla tanışmıyoruz henüz,o yüzden biş yazamıcam..
sen naptın çekirge hafta sonu??
sovr ve quarta sizi ekleyim göbeğime kadar görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?