09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sirke sen kaç yıllık evliydin bide kaç yaşındaydın bide çocuğun yoktu dimi çalışıyomusun burcun ne , özel değilse memleket nire

Sirke vesikalık resminle beraber bunları mıhtara bildir en kısa sürede

sabıka kaydıda istiremm , yaa cuma cumartesi yoktum ya sorduysamda unutttum sanırsam , hatta ben sirkeyle tanışmadım bile,

bilgileri alayımda tanıştığıma memnun oldum diyimm

sabıka kaydıda istiremm , yaa cuma cumartesi yoktum ya sorduysamda unutttum sanırsam , hatta ben sirkeyle tanışmadım bile,

bilgileri alayımda tanıştığıma memnun oldum diyimm

Tamam iyi ettin
Badezuzumun pampası olduğunu söyliyim de , sen kayıt işlemlerini hızlandır mıhtar emmi

quartacım hoşgeldin nasılsın
ne zamandır yoktun özledik
canım hoşbulduk,iyiyim çok şükür.sen nasılsın,tatile nereye gittiniz,ben de çok moddayım ya..15 temmzuda gidicem ben de..
tatil güzel de dönüşü zor oluyo değil mi??

çekirge özetler süper
elmişi arar sorarım ben şimdi,ee ne de olsa telefonlaşrıyoruz artık,görüşücez ya yakında
sovr nası erteledin babalar gününü anlamadım onu?sen nasılsın canım?
piyoncum,niye kalayladın adamı?? aa sen rengini değiştircektin soruyodun bi ara,doğru mu hatırlıyorum??

biz babalarla beraber dün güzel bir yaylaya gittik,mis gibi kahvaltı ,temiz hava çarptı ben resmen,,orman ağaç hayvanlar süperdi..küçük bir lokanta vardı.. ohhh iyi geldi valla...küçük şehrin de bu avantajı güzel işte...

kusura bakma çekirge diğer arkadaşlarla tanışmıyoruz henüz,o yüzden biş yazamıcam..

sen naptın çekirge hafta sonu??

durdurundünyayı,hayırlı olsun şimdiden,ne güzel telaşlar diyeceğim ama pek güzel olmaz gün yaklaştıkça sinirler gerilir genelde::))

Tamam Elmayraya selamımı söyle, Sezercik gibi bakıyo alttan gri gri ciğerimi dağlıyo
Bugün babalar günü yapcakmış Sovr , dayatmaları sevmez zaten
Sen bayapı geride kalmışsın. Kuaför derken sıradan bi kuaför değil kalayladığı. Çapkın bi kauför hem piyoniste hem bilmeden piyonistin kuzenine yazılmış ta adam. Aldı ağzının payını sonunda

Ne güzel geçmiş sizin

Ne kusuru efenim esta piti piti

Benim kayınpeder çalışıyodu, annem de evde yok dedeme refakat ediyo. Bi babamın dükkana uğradık babalar günü kutladık sonra çıktık gezdik.

Bir pazartesiyle daha baş başayız işte ne olsun

Ben bi yemeğe gidip bişeyler yiyip içeyim
Ağzım kurudu özet geçe geçe

Görüşmek üzere

durdurundünyayı,hayırlı olsun şimdiden,ne güzel telaşlar diyeceğim ama pek güzel olmaz gün yaklaştıkça sinirler gerilir genelde::))

teşekkür ederim quarta, evet geriliyorum bazen ama güzel telaşlar tabi ki, biraz gergin biraz heyecanlı idare ediyorum

sirke sen kaç yıllık evliydin bide kaç yaşındaydın bide çocuğun yoktu dimi çalışıyomusun burcun ne , özel değilse memleket nire
ben 2010 da evlendim 29 yaşındayım çalışıyorum çocuğum yok düşünmüyorum da bi süre. Yay burcuyum. Memleket de Ankara. Memnun oldum efendim

evet dün gece tesadüfen izledik,
gülmekten öldüm
spiker kızın surat ifadesini gördünüz mü hemen mikrofonu çekti
1 milyon kişinin içinde bula bula o teyzeyi buldu gerçekten bravo

nerden bilsin kadından kıl bir tipte yok ama
kılmış demekki
beni videodan çok yorumlar kopartıyor neler yazmışlar neler yorumlara

evet dün gece tesadüfen izledik,
gülmekten öldüm
spiker kızın surat ifadesini gördünüz mü hemen mikrofonu çekti
1 milyon kişinin içinde bula bula o teyzeyi buldu gerçekten bravo
o kadar alanda 1 milyon kişi olabilmesi için m2 ye düşen insan sayısı 17 olmalıymış

neyse çok konuşup grileri giymeyim mapusanede şişlerler filan

ohh ne iyi yapmışsınız yaylada güzeldir.
fethiye ölüdenize gittim, vücut yoruluyor haklısın canım tatil sinyali veriyor :)

tanıştığıma memnun oldum sirkecan

quarta erteledim derken işlerim vardı telefonla kutladık eve gidip hediye verme olayını bugün yada yarın hallediciiz, zaten kp sevmez öyle şeyleri ameikan icadı bunlar diyo hep, gelcez hafta içi dedim aramanda yeter dedii sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…