iyiyiz sizzz
gunaydın bbilim ben dün sanırım 10 saat filan uyudum sağlam dinlenmişim sen nasılsın?
hiç bir fikrim yok :26:
selamınaleyküm gençler
bende iyiyim çok şükür
her zamanki gibi uykum var benim 10 saat falan uyumadım gece eşim geç geldi işten onu bekledim biraz uyku tutmadı neyseki geldi ama
VEEEEEE aleykümselammmm panpaaa
nereye takılmış enişteeeeee
işi vardı canım şehir dışındaydı yoldaydı yani
günaydın kızlar. kitap okumak zor iş vesselamşaka şaka çok zevkli.
ayşe kulin-sevdalinka yı hepinize öneririm şu anki zamanımızı okuyor gibiyim. sırpları hırvat,arnavut ve diğerlerinde ayıran, yalancı, içten pazarlıkçı bir başbakan Miloseviç bilin bakalım bana kimi hatırlatıyor???
başım agrıo yaaaa hiç keyfim yok
günaydın kızlar. kitap okumak zor iş vesselamşaka şaka çok zevkli.
ayşe kulin-sevdalinka yı hepinize öneririm şu anki zamanımızı okuyor gibiyim. sırpları hırvat,arnavut ve diğerlerinde ayıran, yalancı, içten pazarlıkçı bir başbakan Miloseviç bilin bakalım bana kimi hatırlatıyor???
sevdalinka güzeldir evetgünaydın kızlar. kitap okumak zor iş vesselamşaka şaka çok zevkli.
bilemedim şimdi çok zor bir soru oldusanırım kırmızı başlıklı kızdaki badem bıyıklı kurt
gunaydın ayrıcana
bir aspirin çözer bunu
ş.siz tarak salihi olabilirmi
eveeetttt bildin ama bilciin elbet. senin adın bilim bi kerembilemedim şimdi çok zor bir soru oldusanırım kırmızı başlıklı kızdaki badem bıyıklı kurt
gunaydın ayrıcana
salih kimkineee
ş.siz tarak salihi olabilirmi
evet çok beğendim ayle kulin in ilk kitabı okuduğum. adı aylini okudummu emin değilim çünküsevdalinka güzeldir evet
bende de iskender var hala elimde sürünüyor.
gunaydın nasılsınız ?
selamınaleyküm gençler
günaydınGünaydın ancak ayılıyorum
Siz erkencisiniz
elimdekini bitireyim sıra ona geleceksevdalinka güzeldir evet
bende de iskender var hala elimde sürünüyor.
günaydın kızlar
hayırlı işler bol güneşler
günaydın kızlar,,,,,,,,,,,,,,
günaydın kızlar
hayırlı işler bol güneşler
günaydın kızlar,,,,,,,,,,,,,,
çek, gofretto, durdruun dünyayı size de günaydınnlarr
bol akzançlı bir gün olsun.. benim ex durmak bilmeden mesajlar mailler atıyoya bugünki maili:
Ne kadan teşhirci oldum canım bende
Umarım maillerimi de engellememişsindir,
Sana canım da diyemiyorum adınla da hitap etmek istemiyorum, bu yüzden sadece; Selam,
Seni hiç unutamıyorum, her an aklımdasın, boğazımda bir düğüm gibisin. Yaptığımız herşey hep aklımda, geçtiğimiz yollar, yediğimiz yemekler, izlediğimiz filmler, diziler vs vs vs Bazen evde seninle oturuyor gibiyim yemin ederim, içim daralıyor, boğazım düğümleniyor, gözlerim doluyor. Çok seviyorum seni. Hiç unutamıyorum, hep seni arıyorum, herşeyden çok seni seviyorum, seni özlüyorum. Aylar geçti ama halen alışamadım, halen aklım hep sende, gözlerinde... Çok özlüyorum seni, boşluğun halen çok derin. Sürekli içime atıyorum birşey de yapamıyorum, sadece bil istedim bunları... Seni çok seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?