09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

günaydın kızlar. kitap okumak zor iş vesselam şaka şaka çok zevkli.
ayşe kulin-sevdalinka yı hepinize öneririm şu anki zamanımızı okuyor gibiyim. sırpları hırvat,arnavut ve diğerlerinde ayıran, yalancı, içten pazarlıkçı bir başbakan Miloseviç bilin bakalım bana kimi hatırlatıyor???

bilemedim şimdi çok zor bir soru oldu sanırım kırmızı başlıklı kızdaki badem bıyıklı kurt
gunaydın ayrıcana

başım agrıo yaaaa hiç keyfim yok

bir aspirin çözer bunu

Son düzenleme:

ş.siz tarak salihi olabilirmi

sevdalinka güzeldir evet
bende de iskender var hala elimde sürünüyor.

bilemedim şimdi çok zor bir soru oldu sanırım kırmızı başlıklı kızdaki badem bıyıklı kurt
gunaydın ayrıcana
eveeetttt bildin ama bilciin elbet. senin adın bilim bi kerem

ş.siz tarak salihi olabilirmi
salih kimkineee

sevdalinka güzeldir evet
evet çok beğendim ayle kulin in ilk kitabı okuduğum. adı aylini okudummu emin değilim çünkü türk yazarları pek beğenmiyorum açıkçası. aşk desen yok tarih desen yok.. sevdalinka o açıdan çok iyiymiş hem tarih hem aşk.. kitapta bişeyler anlatmalı be kardeşimm

gunaydın nasılsınız ?

selamınaleyküm gençler

Günaydın ancak ayılıyorum
Siz erkencisiniz
günaydın
sevdalinka güzeldir evet
elimdekini bitireyim sıra ona gelecek
günaydın kızlar
hayırlı işler bol güneşler

günaydın kızlar,,,,,,,,,,,,,,

günyadın kızlar

çek, gofretto, durdruun dünyayı size de günaydınnlarr

bol akzançlı bir gün olsun.. benim ex durmak bilmeden mesajlar mailler atıyoya bugünki maili:
Ne kadan teşhirci oldum canım bende

Umarım maillerimi de engellememişsindir,

Sana canım da diyemiyorum adınla da hitap etmek istemiyorum, bu yüzden sadece; Selam,

Seni hiç unutamıyorum, her an aklımdasın, boğazımda bir düğüm gibisin. Yaptığımız herşey hep aklımda, geçtiğimiz yollar, yediğimiz yemekler, izlediğimiz filmler, diziler vs vs vs Bazen evde seninle oturuyor gibiyim yemin ederim, içim daralıyor, boğazım düğümleniyor, gözlerim doluyor. Çok seviyorum seni. Hiç unutamıyorum, hep seni arıyorum, herşeyden çok seni seviyorum, seni özlüyorum. Aylar geçti ama halen alışamadım, halen aklım hep sende, gözlerinde... Çok özlüyorum seni, boşluğun halen çok derin. Sürekli içime atıyorum birşey de yapamıyorum, sadece bil istedim bunları... Seni çok seviyorum...

günaydın piyoşş
bunları yazan adam nasıl boşanmaya ikna oldu way bee hala aşık sana

Piyonşst tüm çakallar seni buluyo galiba
Bu mailde bana pek samimi gelmedi, tavlama derdinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…