09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ayşe Kulin in Umut ve Veda ikilisini de okumuştum hatta bi ara dizileştirilmişti ama tutmadı sanırım sonra kaldırdılar Adı Aylin ve Füreya da güzeldir bi de Gizli Anların yolcusu vardı ama o çok sapıktı

Barışmayı düşünürmüsün bu herifle ???

günaydın piyoşş
bunları yazan adam nasıl boşanmaya ikna oldu way bee hala aşık sana

gofret hoşgeldin panpa tatil nasıldı sendin demi fethiyeye giden ?

Piyonşst tüm çakallar seni buluyo galiba
Bu mailde bana pek samimi gelmedi, tavlama derdinde

:26::26::26::26::26::26:

tekrar değerlendirmeyi düşünmezmisin bu adamı ??

piyonist çok özel değilse merak ettim exle neden ayrıldınız? Ve boşandığınız halde adam neden hala yakanı bırakmıyor?

günaydın piyoşş
bunları yazan adam nasıl boşanmaya ikna oldu way bee hala aşık sana
ona herkes şaşırıyor zaten benden naısl boşandı diye. şimdi de evi basmıyor, takip etmiyor falanya herkes şoklarda...
çok şükür diyeyimde nazar değmesin. maşallah

Piyonşst tüm çakallar seni buluyo galiba
Bu mailde bana pek samimi gelmedi, tavlama derdinde
çekiyorum heralde ama ben samimiyetine inanıyorum açıkçası içinden gelmese yazmazdı.. sesli mesaj bırakıyo zaman zamanda, üzülüyorum..

piyon neden ayrıldığınızı bilmiyorum ama nedense bana samimi geldi üzüldüm açıkçası boşanmış bir insan yaşanmış tüm şeylere rağmen umutsuzca bunları yazıyorsa bence samimi

bi insanın hatalarını kabul etmeside bir erdem

peki maili görünce sen ne hissettin

çekiyorum heralde ama ben samimiyetine inanıyorum açıkçası içinden gelmese yazmazdı.. sesli mesaj bırakıyo zaman zamanda, üzülüyorum..

Sen daha iyi tanırsın tabi, daha iyi anlarsın
Zaten maille sesli mesaj bir olmaz, sesinden belli olur az çok

bunları duymak için ben de mi kocayı boşasam ne? canım çekti şimdi

Barışmayı düşünürmüsün bu herifle ???

gofret hoşgeldin panpa tatil nasıldı sendin demi fethiyeye giden ?

:26::26::26::26::26::26:

günaydın fallancım, hoşbuldum naberr
evet fethiyeyi feth ettim geldim :)
tatil güzeldi yaa şimdi iş sıkıcı geliyor ama alışmam lazım
güçlü kadın çalışan kadındır :)))))

Bana da samimi geldi tabi ki herkes yaşadığını bilir.
Ama etkilenmiyorsan bitirmişsin tamamen demektir.
Herşeyden önce hayırlısı piyonist,herşey kısmet.

içimden geçmedi de değil
ama yıllar önce sevgliyken ayrılmıştık 2 yıl boyunca hiç görüşmemştik
bana bir mektup yollamıştı
aynen bu şekilde pişmanlıklarla dolu bana onu hatırlattı
affetmiştim tekrardan başlayıp evlendik işte

Pişman mısın

tekrar değerlendirmeyi düşünmezmisin bu adamı ??
maalesef hayır. ona şans vermek bile hataydı
piyonist çok özel değilse merak ettim exle neden ayrıldınız? Ve boşandığınız halde adam neden hala yakanı bırakmıyor?
canım geçimsizlik diyeyim boşanma sebebi olarak. sabit bir nedeni yok. ama saçma kavgalar. iş arkadaşlarım hakkında ona bişey anlatırken ona neden bey demiyorsun. ya bikaç olay anlatsam ne saçma bunada kavga edilirmi dersin ama ediliyor işte. gerçekten tek sebebi geçimsizlik. onun herkesten çok bilmesi artistliği kimseye alttan almayışı başkalarına akrşıda hemen posta koyması falan..

canım hatalarını kabul ediyor ama yapmaktanda hala geri durmuyor. üzüldüm çok üzüldüm, üzülüyorum ben onu daha fazla özlüyorum belki ama artık onunla o kadar yıprandımki lanet olsun sevgisine diyorum. bu çaresizliği ben yokken yazması, çizmesi. mesajları, çiçekleri.. bir şeye sinirlenmeye görsün demediğini bırakmaz ağzına geleni söyler söver sayar.. artık yeter. benimde bi gururum, kaldıramadığım şeyler var. nerede durması gerektiğini bilmiyor. küçük dağları ben yarattım havasında. girsin şimdi o yarattığı dağlar bi tarafına.
bikaç şey geldi aklıma ve nefret ettim işte yeniden. bi insan çok sevdiği insandan nasıl bu kadar nefret eder. işte böyle. yaptıklarıyla.

eee ne oldu sonra yoksa boşandınız mı

Allah bozmasın canım evliliğini. bırak bu kadar güzel sözler söylemesin ama huzur versin. huzur bazen sessizliktir. ayrıca bu kadar övüp göklere çıkardıktan sonra yere düşüşün daha sert oluyor. 2 saat sonra mal, gerizekalı, boş konuşuyorsun, kafan basmıyor, karışma diyecekse varsın söylemesin..
Allahım iyiki bunları hatırlıyorumki bana yaptıklarını yani, bir hata daha yapmaktan geri duruyorum. Allahım bana uzak etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…