cıks anlamıyor
bana rahat batıyor sanırsam. yada kitaba döncem ban aıyorum
Aynen :13:
Piyonist anarşik topiclere gidiyo, ben bi baktım kaçtım. Sonum Elmayra'ya benzemesin diye
tamam tamam bende yazmiycam daha bitti tıpp
kızzzzzzz gofrettom geldin demek.bak ablan da 1 haftadır senin yolunu gözlüyor
Aynen :13:
Piyonist anarşik topiclere gidiyo, ben bi baktım kaçtım. Sonum Elmayra'ya benzemesin diye
Ondan sonracıma
Fallen lazer epilasyon düşünüyomuş
Sirke yaptırmış, memnunmuş
İpek te muallakta vaktim yok diyo ama isteyen bulur vakit bence, o henüz karar verememiştir
anarşik şeylerden korkarım :18:
ben bilmem beyim bilir
öyle konular cızzz :18:
özetçi başı, bende yazmıştım okumadın mı
bende 2 seans yaptırdım azalttı memnun kaldım
Ondan sonracıma
Fallen lazer epilasyon düşünüyomuş
Sirke yaptırmış, memnunmuş
İpek te muallakta vaktim yok diyo ama isteyen bulur vakit bence, o henüz karar verememiştir
bende geldim abla burdayım, kürkcü dükkanında :))))))))
Bugün bi sessizlik var sanki
Konu açın bari de millet gelsin, yoksa anarşik topiclere olan meraklarından banlanacaklar
1 ban 1 kitap kampanyası başlatalım
zaman ayırmak lazım çekirge. bir de geçen konuşmuştuk ya ilk seanstan önce 1,5 ay falan hiç almaman lazım. evliyken bence çok itici olur böyle bir manzara.
mantıklı. Muneye yada diğer admine iletelim. banı yiyene kitap söylesinler özetini getirene banı erken kaldırsınlar
evet ya bir şey konuşalım.. ama ne..
hemen açıklık getireyim kıl köklerinin lazerden 28 gün önce zarar görmemiş olması gerekiyor o dönemde jiletle kısaltabiliyorsun.
kaynana elti görümce :))))))))))))))
mantıklı. Muneye yada diğer admine iletelim. banı yiyene kitap söylesinler özetini getirene banı erken kaldırsınlar
nolmaz nolamaz. kitap okumayı sevmeyen hatta ömrü hayatında tam 1 kitap dahi bitiremeyen bir topluma çin işkencesi olur.
kaynana elti görümce :))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?