09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Aynen :13:

Piyonist anarşik topiclere gidiyo, ben bi baktım kaçtım. Sonum Elmayra'ya benzemesin diye

anarşik şeylerden korkarım :18:
ben bilmem beyim bilir
öyle konular cızzz :18:

Ondan sonracıma
Fallen lazer epilasyon düşünüyomuş
Sirke yaptırmış, memnunmuş
İpek te muallakta vaktim yok diyo ama isteyen bulur vakit bence, o henüz karar verememiştir

özetçi başı, bende yazmıştım okumadın mı
bende 2 seans yaptırdım azalttı memnun kaldım

anarşik şeylerden korkarım :18:
ben bilmem beyim bilir
öyle konular cızzz :18:

özetçi başı, bende yazmıştım okumadın mı
bende 2 seans yaptırdım azalttı memnun kaldım

Ben bi işe yaramayacağını bildiğim için yazmam
Minik parmaklarıma yazık
Burası iyi işte havadan sudan geyik yapıyoruz, mesaim doluyo

Ha pardon sen o sırada vardın değil mi
Herkese özet geçince karışıyo arada

Ondan sonracıma
Fallen lazer epilasyon düşünüyomuş
Sirke yaptırmış, memnunmuş
İpek te muallakta vaktim yok diyo ama isteyen bulur vakit bence, o henüz karar verememiştir

zaman ayırmak lazım çekirge. bir de geçen konuşmuştuk ya ilk seanstan önce 1,5 ay falan hiç almaman lazım. evliyken bence çok itici olur böyle bir manzara.

Bugün bi sessizlik var sanki
Konu açın bari de millet gelsin, yoksa anarşik topiclere olan meraklarından banlanacaklar

elmiş sen merak etme bu konuşamadıklarının acısını çıkarıcaz birlikte çatır çatır. hiç susmadan konuşcaz canım hele bir gel

zaman ayırmak lazım çekirge. bir de geçen konuşmuştuk ya ilk seanstan önce 1,5 ay falan hiç almaman lazım. evliyken bence çok itici olur böyle bir manzara.

hemen açıklık getireyim kıl köklerinin lazerden 28 gün önce zarar görmemiş olması gerekiyor o dönemde jiletle kısaltabiliyorsun.

Elmayra'ya mesaj atılmıyo
Atılsa okuyabiliyodu cevap yazamasa bile
Üzgünüz ceza aldınız diyo ya editörler, o mesajı okuyosun çünkü

mantıklı. Muneye yada diğer admine iletelim. banı yiyene kitap söylesinler özetini getirene banı erken kaldırsınlar

nolmaz nolamaz. kitap okumayı sevmeyen hatta ömrü hayatında tam 1 kitap dahi bitiremeyen bir topluma çin işkencesi olur.

hemen açıklık getireyim kıl köklerinin lazerden 28 gün önce zarar görmemiş olması gerekiyor o dönemde jiletle kısaltabiliyorsun.

epilasyondan 1 gün önce jiletle alalırsın diye biliyorum. yani benim kardeşim yaptırdı o şekilde oldu. ama bekar olduğu için çok sorun olmadı kıl tüy olayı

mantıklı. Muneye yada diğer admine iletelim. banı yiyene kitap söylesinler özetini getirene banı erken kaldırsınlar

nolmaz nolamaz. kitap okumayı sevmeyen hatta ömrü hayatında tam 1 kitap dahi bitiremeyen bir topluma çin işkencesi olur.

çok iyi fikir hemen iletelim
fikir annesi benim sakın üstüne yatmayın dava açarım size
kitap okumayı sevmeyenlerde ömür boyu banlı kalırlar nihahhahaa

kaynana elti görümce :))))))))))))))

görümce yok ama elti var. ayy bu da ayrı sıkıcı demi konu olarak. böyle afaganlar geliyor insana. aslında hepimiz el kızıyız ve kapılarımız ayrı kardeşlerle evliyiz ama kutuplar tutmuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…