09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Normalde bende pek ses etmem
Hele konu eş ailesi ve yeni girdiğim bi ortamsa yani
Ama bu durumda kimse sessiz kalamaz sanıyordum
Asyalı sende peygamber sabrı var herhalde

eşime dedim istersen doktora gidelim baksın,
yok ne gerek var,bazısınınki esnek oluyormuş diye anlatmaya başladı
kıyamam yaa ne şeker bir adam

ben çok üzüldüm hatta ağladım. gerçekten bu ilkti dedim. aldı başımı ellerinin arasına hayatım ben sana sonuna kadar güveniyorum dedi. ileriki zamnlarda da ben dedim üzülüyorum kendime konduramıyorum gidelim dr.a gidelim dedim, dediki bir erkek genişliğinden falan anlar zaten merak etme.
artık ne kadar çok yaptıysa yalnız dr.a gidelim deseydi onu gerçekten asla affetmezdim.. bitiş sebebi bile olabilirdi..

eee sonra neler oldu

ılerletelım bu +18 dıyorum

kayın validem çok nasıl diyim sözü açık değilde patavatsızdır beklenmedik anda bişey der koskoca yaşlı başlı kadınsın azcık allah adamı ol

o gece evi güya boşaltacaklardı
görümcelerim eltim kaynanam uzaktan gelen akrabalar hepsi evdeydi
sabah kahvaltı hazırlandı ben hiçbirinin yüzüne bakamıyorum görümcelerimin yeni yetme kızları bekar kaynım en çokta onlrdan utandım ve o gün pişman oldum önceki gece gelinliğimi atmadığıma

senin ex bu konuda taktir ettim kuzum... benim baya yoğun olmuştu kanamam 1 hafta boyuncada ara ara geldi.
nasıl kalınsa artık :)

benim bahsettiğim kuzenim varya,doğuluyla evlenen,17 yaşındaydı kuzucuğum erkek arkadaşı bile olmamıştı,
ondanda gelmemiş, kız demiş doktora gidelim adam yok demiş,sonra içine dert olmuş adi herifin 1 hafta sonra götürmüş kızı
bizimkide melek gibi saftır bunu bize yıllar sonra anlattı.

ahh canım ya anlatma artık lütfen gerçekten içim bi kötü oldu

Normalde bende pek ses etmem
Hele konu eş ailesi ve yeni girdiğim bi ortamsa yani
Ama bu durumda kimse sessiz kalamaz sanıyordum
Asyalı sende peygamber sabrı var herhalde

canım biraz sabır birazda hayretle alakalı gidişata ayak uydurmak zorunda kaldım
istediğim söylenemez

asyalı başa taç edilecek kadınsın. ben yapmazdım, yapamazdım.. yada o çarşafı yetmezdi ama o tepsiyi alır bi tarafına sokarım bak böyle geliyormuş derdim. o kadar sinirlendimki şu anda anlatmam mümkün değil..

evet bende şuanda çok kötüyüm bi gün eltime anlattım evim barkım vardı bari çok merak ediyosaydı tek başına oraya gelydi okadar milletin içinde kafayımı yedi bu kadın dedim aynısını onada yapmış

benimki de sivaslıydı ama pek oralı kültürü yok. Allahtan ki yok.

kız dert etmediyse sıkıntı yok canım ama ben kaldıramazdım böyle bişeyi.. belkide rahat olmak daha iiyidir..

Son düzenleme:

beni ağlatıpta şurdaki aksi herifi güldürmeyin ne olur

canım biraz sabır birazda hayretle alakalı gidişata ayak uydurmak zorunda kaldım
istediğim söylenemez

Hem yaşın küçükmüş hemde afallamışsın herhalde ama sakin birisin demek yine de

Bende 24 yaşındaydım işte
Oha filan oldum sinirimi eşimden çıkardım çünkü benim annem arasa ben gelme derdim bu tamam dedi

asyalı ben hem senin o anda küçük olmana hem de arada akrabalık ilişkisi olduğundan ailenin de ses edememesine eriyorum. Hadi sen bi şey diyemedin eşin de mi anne bize müsade diyemedi ya da o gece sırf anasının davranışından dolayı direnmedi. Bence bu durum büyük travma sebebi :26:...

o eski benden eser bırakmadılar sabrımı aldılar başka bi insan oldum bağıran çağıran oraya buraya bişeyler atan insanlardan nefret ederdim şimdilerde sinielenince inanırmısınız kendimi tokatlıyorum

Susup içine atmandan kaynaklı işte
Birikip patlamak daha beter
Tokatla ama kendini değil sana bunlara yapanları tokatla, tepkinle veya sözle

pis kadın,onun amacı utandırmak zaten
benimki de sivaslıydı ama pek oralı kültürü yok. Allahtan ki yok.

kız dert etmediyse sıkıntı yok canım ama ben kaldıramazdım böyle bişeyi.. belkide rahat olmak daha iiyidir..

benim kuzen rahat bir kız değil tam tersine çok utangaç ve sır küpü
ölse şikayet etmez,kimseye derdini anlatmaz,içine atar.
bide çok küçüktü cahillik işte

buda neki daha neler neler yaşattılar nasıl boşanmadık hala şaşıyorum ne sevgiymiş diyorum
zaten baban karşı glmişti bende çekinceliydim dedmi araya soktular hani kız kardeşinin oğlu ya oda babamı razı etti

ilk istemeye geldiğinde dirrek kızla oğlan anlaşıyolar demiş oğlanın parasını pulunu yedi demiş halbuki birkere bile buluşmamıştık ben dersaneye giderken peşime takılırdı

artık bu kadınlara yapılanlar bir son bulsun. anneler yani yine kadınlar oğullarına namusun oradan ibaret olmadığını anlatsın. yine bizlere bende çocuk yok sizlere :) iş düşüyor...

Biri bana böyle dese kusura bakma ama değil kızımı , kedimi bile vermem
Üstelik bunu diyen kardeşi, pes...

Ben de anlatayım biz evlendik ertesi akşam ousun ailesine yemeğe gittik ( olay hazır yemek olunca sazanlamasına atladık tabi bi de benim duyduğum bi efsane vardı gelin olunca evde 3 gün hiç bir işe elimi sürmemem gerekiyordu yoksa hangi işe elimi sürersem hiç o işim bitmezmiş) bir de düğünde takılan takıları bi poşete koyup bantlamışlardı ve onlarda kalmıştı yemekten sonra oturduk bi güzel takılarımı saydık sonra da aldık eve geldik iki gün sonra da zaten balayına çıkmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…