09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

başka il gerçekten çok güzel. yılda 1 kere 3 gün görüyorum o kadar.o da elimde olsa hiç gitmeyeceğim. ramazan bayramında bir şey çıksa da gitmesem diyorum mesela

şanslısın ipek ben başka eve gıtsem 3 senede bır gelirim başka ilde olsam 10 senede bır

başka il gerçekten çok güzel. yılda 1 kere 3 gün görüyorum o kadar.o da elimde olsa hiç gitmeyeceğim. ramazan bayramında bir şey çıksa da gitmesem diyorum mesela

hemde ne rahatlık İpek :) bizde bayramda gideceğiz kısmetse, geçen yazda ilk kez bayramda gitmiştim,,
bütün 1 yılın acısı 1 haftada çıkıyor zaten

senın kocada baya gelenekselmiş

altından dantelden onaneyaa

yok kız annesi evde bahsediyo oda ordan duyuyo yoksa ne bilsin , eve gün acayip bi kavga ettik düğüne giderken tüm altınlarımı takçakmışım (bi set bi künye ) bakkala giderken bile taktırcak elbisemde zaten taşlı tuşşlu gösterişli bi küpe yeterli laf anlatana kadar canım çıktı baktım anlamıyo avazım çıktığı kadar bağırdım yeter artık üstüne vazife olmayan şeylere karışma diye düğün öncesi yedik birbirimizi artık iyice dolum kadının dırdırcısına alıştıkta erkeğin dırdırı hiç çekilmiyo

40 kere müsait değilim dese biri bana
Ben daha onun tarafına bakmam herhalde
Ama herkesin 'yüz'ü farklı işte

Boşver bi kere demişsin, artık unutmuş gibi yap oralı olma

yahuu ne kocalar varmış bee :)))

benmkide altın takmalık değil yatırımlık diye düşünenlerden hepsini altın hesabı yaptı,
neyseki alyansıma el koymadı o parmağımda: ))))))))))))))))))))

ayy ben sevmem zaten pek altını geçen bayramda da taktım setimi ben yeni gelinim diye bağırıyodum resmen 2 dirhem bi çekircek :))

bu bayrammm bulur çekirdeği dirhemi

benımki bi alyansını tak der doğumdaçıkardım şimdi aklıma estıkçe takıyorum

okadar altınla gezmek tehlikeli 5 lıra için bıleneler yapıyolar de sen ona

biraz duygu sömürüsü yap vazgeçsin bu huyundan

şanslısın ipek ben başka eve gıtsem 3 senede bır gelirim başka ilde olsam 10 senede bır

hemde ne rahatlık İpek :) bizde bayramda gideceğiz kısmetse, geçen yazda ilk kez bayramda gitmiştim,,

valla öyle demeyin Allah dağına göre kar veriyor. bir anlatsam var ya aboooooo dersiniz... yani görmüyorum ama ziyadesiyle yetiyor.

ben dedim zaten eşime bayramda 3 gün kalırım. ısrar ederlerse bana demeden sen halledersin. yatamıyorum ben yün döşekte falan. bir de sayılı gün zaten zor geçiyor zaman ya.

İnsan söyle cevap vermek istiyo bu gibi durumlarda; yarın görüşcez la zaten

40 kere müsait değilim dese biri bana
Ben daha onun tarafına bakmam herhalde
Ama herkesin 'yüz'ü farklı işte

Boşver bi kere demişsin, artık unutmuş gibi yap oralı olma

oğlunun evını kendı evı sanıyor

aslında haber vermek bıle ona fazla geliyor olabılır

neymiş yok san caklarmışş onu rencide ediyomuşum ,

akşamı düğüne gittik düğün sahibi de acayip zengin çok güzel bi yerde oldu düğün yemekli içkili salon falan i,zmirin ortasında asortik bi yerde

düğün sahibinin kv si ve kaynanasına bi baktım birinin üstünde de takısı yoktu çünkü elbisesi de gayet şıktı takıya müsait değildi diğerinde de ufacık taş bi kolye bak dedim eşime insanlar yakışanı biliyo adamlarda para b.k gibi ama takmamışlar neden öyle uygun görmüşler sende dedim bidaha sakın işime karışma özür dilerim diyo

İnsan söyle cevap vermek istiyo bu gibi durumlarda; yarın görüşcez la zaten

vallahii içinden geliyo insanın bana yapılsa ben diyebilirim yani ağzımdan çıkanı kulağım duymaz bazen ,

tabi kızgın bi ses tonuyla değile yumuşakça lafını söylerim sanırsam çok boğulursam ama onlarda dedirtmesin yahu

Altın olayına bende ayar oluyorum alyansımı bile beyaz aldım ben
Sevmiyorum altını
Sevsem kurdelaya sarar boynuma asardım beşi bi yerdeleri
Yatırım yapalım diye ev için bozdurmazdım, kiraya giderdim yeter ki onlar boynumda olsun derdim

artık kola bılezık dızmek demode oldu

ayrıca bılmesınler nekadar ne var

düşünce yalnış ama ılk yıllar hep sorulur ben kaçkere gerı döndum altın takmaya eşim demez bişide kv.de takda gel dıye yollardı geri zamanla geçecek

Benim ceyizimden 3 kıza ceyiz cıkardı Analar tahtını yaparmış işte bahtını değil

benim adamı da bıraksam evi burhan altıntopun evine döndürcek, benide makbule ye benzetçek her an her dk altınlarımı takayım istiyo sanki çok varmış gibi

Ayy bizim tv ünitesi öleydi işte bi de sübhaneke boncugu gibi dizmişti herseyi yanyana

Sana bişi sölim mi, annen en güzelini yapmış, hic hırpalamamış kendini. O yüzden dedim akıllı kadın diye :)

gerçekten de oraya adım atmak mayına basmak gibi artıkınnn.. son bandan sonra hiç girmedim.

Ben de arada hırsımı cıkarıp gidiyorum

Ben eşime dedim sen 40 kere uyardın anlaşılmıyo nedense
Bak ben 1 kere derim, o da son çat kapı gelme girişimleri olur haberin olsun

De yaa, insan evinde ayaklarını uzatıp oturamıcak mı allah askına

Kızlar sabır-uyarı, sabır-uyarı
1,5 yıldır bi naneye yaramadı
Ben bi daha olursa kapıya dayanmışlarsa, açıcam
Ne vardı ? dicem
Hiii biz geldik diye gülüşürler biliyorum, alınmazlar yani o derece rahatlar
İşten geldim, başım ağrıyo, dinlenicem, size iyi gezmeler dicem kapatıcam kapıyı

Damarıma basılırsa yaparım valla yeter

ayy ben sevmem zaten pek altını geçen bayramda da taktım setimi ben yeni gelinim diye bağırıyodum resmen 2 dirhem bi çekircek :))

bu bayrammm bulur çekirdeği dirhemi

Benim setim fln da yok zaten satılırken değer kaybı olur diye almadılar, :))))
Kimse bişey tak ayda takma diyemez yaniii :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…