başka il gerçekten çok güzel. yılda 1 kere 3 gün görüyorum o kadar.o da elimde olsa hiç gitmeyeceğim. ramazan bayramında bir şey çıksa da gitmesem diyorum mesela
başka il gerçekten çok güzel. yılda 1 kere 3 gün görüyorum o kadar.o da elimde olsa hiç gitmeyeceğim. ramazan bayramında bir şey çıksa da gitmesem diyorum mesela
senın kocada baya gelenekselmiş
altından dantelden onaneyaa
hey Maşşalh bende senin gibiyim bizim içimiz geçmiş sanırsam ,doğru söylüyosun gereksiz merak işte
bu arada kv ye söyledim ben kalırım refakatçi yanında diye oda kardeşlerimden ses gelmezse sana söylerim ama sana da kyamıyorum çalışıyosun uykuya çok düşkünsün yine de sağol haber veririm dedi artık benden günah gitti
yahuu ne kocalar varmış bee :)))
benmkide altın takmalık değil yatırımlık diye düşünenlerden hepsini altın hesabı yaptı,
neyseki alyansıma el koymadı o parmağımda: ))))))))))))))))))))
yok kız annesi evde bahsediyo oda ordan duyuyo yoksa ne bilsin , eve gün acayip bi kavga ettik düğüne giderken tüm altınlarımı takçakmışım (bi set bi künye ) bakkala giderken bile taktırcak elbisemde zaten taşlı tuşşlu gösterişli bi küpe yeterli laf anlatana kadar canım çıktı baktım anlamıyo avazım çıktığı kadar bağırdım yeter artık üstüne vazife olmayan şeylere karışma diye düğün öncesi yedik birbirimizi artık iyice dolum kadının dırdırcısına alıştıkta erkeğin dırdırı hiç çekilmiyo
şanslısın ipek ben başka eve gıtsem 3 senede bır gelirim başka ilde olsam 10 senede bır
hemde ne rahatlık İpek :) bizde bayramda gideceğiz kısmetse, geçen yazda ilk kez bayramda gitmiştim,,
bütün 1 yılın acısı 1 haftada çıkıyor zaten
hemde ne rahatlık İpek :) bizde bayramda gideceğiz kısmetse, geçen yazda ilk kez bayramda gitmiştim,,
bütün 1 yılın acısı 1 haftada çıkıyor zaten
Geçmiyo
Pazar görüşceğimizi biliyolardı
Cumartesi de size geliyorum diye aradı geçiyomuş yine bilmem nerden diye
Yarın görüşcez bi dur işten geldik dinlenelim dmi
Eşim müsait dğeiliz dedi
Hep böyle bu ama bazen müsait değilizden bile anlamıyolar ki
40 kere müsait değilim dese biri bana
Ben daha onun tarafına bakmam herhalde
Ama herkesin 'yüz'ü farklı işte
Boşver bi kere demişsin, artık unutmuş gibi yaporalı olma
benımki bi alyansını tak der doğumdaçıkardım şimdi aklıma estıkçe takıyorum
okadar altınla gezmek tehlikeli 5 lıra için bıleneler yapıyolar de sen ona
biraz duygu sömürüsü yap vazgeçsin bu huyundan
İnsan söyle cevap vermek istiyo bu gibi durumlarda; yarın görüşcez la zaten
İnsan söyle cevap vermek istiyo bu gibi durumlarda; yarın görüşcez la zaten
valla öyle demeyin Allah dağına göre kar veriyor. bir anlatsam var ya aboooooo dersiniz... yani görmüyorum ama ziyadesiyle yetiyor.
oğlunun evını kendı evı sanıyor
aslında haber vermek bıle ona fazla geliyor olabılır
neymiş yok san caklarmışş onu rencide ediyomuşum ,
akşamı düğüne gittik düğün sahibi de acayip zengin çok güzel bi yerde oldu düğün yemekli içkili salon falan i,zmirin ortasında asortik bi yerde
düğün sahibinin kv si ve kaynanasına bi baktım birinin üstünde de takısı yoktu çünkü elbisesi de gayet şıktı takıya müsait değildi diğerinde de ufacık taş bi kolye bak dedim eşime insanlar yakışanı biliyo adamlarda para b.k gibi ama takmamışlar neden öyle uygun görmüşler sende dedim bidaha sakın işime karışma özür dilerim diyo
benım sandığımda yok hepsi dolapta duruyor dantellerı bıkaçyıl önce kaldırdım sadece vıtrınde kaldı
çalışıyor olsam şu daha sade olan örtülerden alıcam dantel gerçekten demode
100den fazla örtum vardı 50 tanesını dağıttım ki kapalı değilim
70tanede havlu onlarında bı 30 tanesı ılk zaman yemek adetı yuzunden dağıldı hafifledi ev bıraz
hee bıde patik vardı bı okadar gerçekten luzumsuz hiç kullanmıyorum
benim adamı da bıraksam evi burhan altıntopun evine döndürcek, benide makbule ye benzetçek her an her dk altınlarımı takayım istiyo sanki çok varmış gibi
bilmiyorum ki akıllı olduğundan mı elmiş. annem biraz aritokrat bir aileden geliyor. her şeyi hazır almışlar sanırım. annemin reçel falan da yaptığını doğru düzgün hatırlamam. aksine ben de çok meraklıyım bunlara. hatta geçen gün çilek reçeli yaptım. annem bir şey sordu onla ilgili. dedim sence nasıl olur sen daha iyi bilirsin. babam da : yok bilmez hiç yapmadı ki dedi
gerçekten de oraya adım atmak mayına basmak gibi artıkınnn.. son bandan sonra hiç girmedim.
Ben eşime dedim sen 40 kere uyardın anlaşılmıyo nedense
Bak ben 1 kere derim, o da son çat kapı gelme girişimleri olur haberin olsun
ayy ben sevmem zaten pek altını geçen bayramda da taktım setimi ben yeni gelinim diye bağırıyodum resmen 2 dirhem bi çekircek :))
bu bayrammm bulur çekirdeği dirhemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?