09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Biliyo musunuz ben onlara hala siz derim sen bile demem
Ona rağmen böyleler bi de samimi olsam evden hiç çıkmazlardı herhalde
Yüz başka şey ya Allah kimseyi ondan noksan eylemesin

yaa ne sandın.. benim kvalidem anneme demiş ki inşallah sen de oğlunu evledirip böyle evinde kalırsın. minnetsiz ekmek

kvdeler nasıl psıkolojı taşıyor anlamış değilim

erkek bebeğe hamılelık 18 ay suruyor dıycem ben 9ayda doğurdum yanı kızdan ne üstün yanı var anlamış değilim ozaman annende gelsin ona ana hep beraber yaşayın

yaşlanınca fıkırlerımnasıl olur bılmıyorum ama şimdiki hayalım eşimle yalnız kalmak

oğlumda haftada bır bıkaç saat gelse eşiyle yeter yanı çok görüşmek mesele değilki görüştüğünde ağıztadıyla bır arada olabılmek

inşallah yaşlanınca değişmem

Yok ya o kadar da yapma, acma kapıyı. sonra onları gördüğünde "biz size geldik evde yoktunuz" derse "yoo evdeydim ama o kadar yorgundum ki acmadım kapıyı, benim de bir cumartesim var". bu daha güzel

Benim setim fln da yok zaten satılırken değer kaybı olur diye almadılar, :))))
Kimse bişey tak ayda takma diyemez yaniii :))))

Ahahahahah bu da güzel, bana da nişanda bi b.k takmadılar ayrılırsak bende kalır diye

Benim setim fln da yok zaten satılırken değer kaybı olur diye almadılar, :))))
Kimse bişey tak ayda takma diyemez yaniii :))))

canım sızınkılerde pek düşünceliymiş 24 ayar alsalardı o değer kaybetmez fazla yatırım olarak kalırdı bunu düşünememişlermi

insanın sabrı taşarsa herşeyi yapabilri önce bi hep birlikteyen bi şekilde konusunu açıp sen söylesen çat kapı gelinmesini sevmem diye ,

ilk başlar benim kv sana bilmem kim gelmek istiyo demişti, çat kapıdan hiç hoşlanmam habersiz gelmesinler demiştim

bikaç kere de yemek getirmeye geldi ev dandini tabi son geldiğinde kıştı klimanın önünde masanın üzerinde çamaşır kurutuyorum donlarım falan üstünde apar topar toplamaya başladım ben yapancıyım bırak ben rahatsız olmam dedi bende direk ama ben rahatsız olurum dedim ve o son oldu bi daha 1 dk bile durucak olsa haberli geliyo

Yok ya o kadar da yapma, acma kapıyı. sonra onları gördüğünde "biz size geldik evde yoktunuz" derse "yoo evdeydim ama o kadar yorgundum ki acmadım kapıyı, benim de bir cumartesim var". bu daha güzel

Benim evim bahçe kat
Bi kere gelmişler ben yokmuşum pencerelerine baktık dediler , sonra telefonunu aradık
Yani evde olsam illa tv izleirm bi cam açar evi havalandırırım
Onu görürler, pencereye baktık diyen bi zihniyet bunlar zaten

Yoksa muhatap olmamak en güzeli ama perde bile açmayıp tv izlememem lazım

Oğullarına aşık anneler var, bitanesi de benim annem.

Dün kardeşim okuldan geldi, ilk defa takım giymiş (lisede) annemin öyle bir bakışı, öyle bir öpüşü vardı ki oğlunu, resmen aşk doluydu. Biz kızkardeşimle hergün defileye cıkar gibi giyiniyoruz bi kez öyle öpmedi

Allah gelinine sabır versin

Şaka gibi yaa, tam pencereden baakrken böööö yapıcan ahahahahahaha sonra da kapıcan tülü ahahahahahah

Gelin değilde ev arsa fln aldılar sanırım yatırımlıkkkk gördüler benii :)))))))))
Bana nişanda akrabalarımın taktığı takılar için, sizdemi bizdemi kalacak dedi görümcem,
kendisi altın kırıntısı takmadığı halde, ve nişan masraflarını benim ailem karşılağı halde
nasıl bir yüssüzlük varın siz düşünün:))))))))))))

Ama bu aç gözlüleri görünce anamın babamın huysuz abimin ve akrabalarımın kıymetini nasıl anladım gelin yüreğime sorun :)

kv.den örnek olmaya yakın bı kvde benımki olsa ınadına gelridi
yenı evliyken işten gelirdim kızını kızkardeşlerini toplar benle bırlıkte benım eve çıkarlardı

bı wcye gıtseydım barı 5 dk bakınıp çıkarlardı üstelik anahtar kapıda ben yokkende çıkıyorlar zaten benle çıkıp utandırmak istıyordı

hiç bırakmadılar bu huylarını annemlerle görüşüyordum ozamanlar onlara gıttımde gelirken bı bakıyordum benım evın ışıkları yanıyor kapıdan gırıyorum bı hışımla cümbür cemaat aşağıya ınıyorlar ne dıceksın bişi dıyemıyordum desem saygısız olucam

Güler misin ağlar mısın?

Yok komşu hatce teyzeye vermeyi planlıyorum diyeydin Evlenmek bu yüzden zor işte, aileler de evleniyo ele karışıyorsun

benim öyle olsa evime alışamazdım herhalde ne temizliği ne yemeği, eşim bişi dicek olsa benden çok annenler geliyo bi temizlik yemek yapsınlar da öyle gitsinler derdim o ev benim evim olmazdı yani sonu nereye varırsa varsın gıcık etmesnler bak oldum bile

konu evliliklere sülalere gelmiş

bitince haber edinde geyiğe geleyim

Şaka mı bu ya? Bu nasıl bir terbiyesizlik, söylesen kabahatli sen olursun bir de?

yada kafana huniyi takçan tükürcen kaççan

Bence de alnına isabet ettircen

zaten evı hiç kendımın gıbı hıssetmıyorum evım gezmelik muze

geçende akrabalar geldi ben aşada bulaşık yıkarken onları çıkarmış ama butun odalar dağınıktı sabahtan gelmişlerdı çocukla bakamadım

bu evı eşim yaptı zaten çocuk yştan ebrı çalışıyor yanı onların hazrına konmadık ama yınede evı asla ekndı evım gıbı hıssedemıyorum

mesela 15 gun sonra taıle gidicez anahtarı bıraksammı bırakmasammı bılemıyorum bıraksam evımde eşyası yok yanı evıme gırmesede olur bırakmasam surat asıp laf edıcek çok sınır bozucu ı durum

Olmaz ki keti taviz veriyorsun, tabi ki verme. Surat asarsa sen de surat asarak cevap verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…