09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

çok saçma bir teorem çünkü gebelik belli oldğuğunda zaten çocuğun cinsiyeti belli ki aslında ya babadan y kromozounu geldi yada x
y yi yok ederse kız olmazda olsa olsa top bir çocuk olur ilerde

ayrıca ben reglin 17.günü yumurtlamıştım datlım

günaydın hatuncuklarım
kahvemi içip ayılmaya çalışıyorum,
bi arkadaş izinde bu hafta yoğunum yine

günaydın canım ayıl tabiikisi. ama iş için kasma sonra gofret halleder der kasmazlar. söylen sürekli younum falan die. ama yapmadanda bırakma sonra meğerse bütün işi ... yapoıyormuş gofret biiremedi de demesinler iki ucu şeyli değnek arayı tutturmak lazım naısl olcaksa
bizim başkan izinde oh oh gazetelerini aldım yaydım masaya okuyorum. öncesinde makyaj yaptım masamda, sonra kahvaltı şimdide gazete gdimde bide kahve yapim tam olsun

tabi kişiden kişşiye değişiyodur bu yöntemler bilimselliği kanıtlanmamış sonuçta,

valla piyo bakalım ben istiyorum açıkçası da adamın tereddütleri var bahsetmiştim takıntılarından borçlar gözünde dağ oluyo resmen

ama o da istiyo 3-5 aya artık yelkenleri indirir sanırsam

tüm olasılıkları mahvettin, sayende yeni olasılık doğcak bakalım 17. günde yumurtlanan bebe ne oluyo

günaydın gofrettt

amaaan salla işi

hayat fani ölüm ani bikaç gün iş yapmasak nolur yani

Allahtan bişey çıkmazsa gitmen lazım hacı çook ayıp olur, yakınlık dereceniz buysa eğer..
Anneni fln al git derim.

daha saçma bişi söyliyim. yaptıktan snra iş bitince sağa dönünce kız, sola dönünce erkek oluyormuş ay bunu duyunca beni bi gülme aldııı. dedim amuda kalkınca noluyoo

Allahtan bişey çıkmazsa gitmen lazım hacı çook ayıp olur, yakınlık dereceniz buysa eğer..
Anneni fln al git derim.

tabi cnm tek de olsam gidicem sadece giderim 9:30 gibi biraz durur sonra takımı takar kaçarım, zaten benim içime sinmez , çok sevdiğim bi aile çünkü

daha saçma bişi söyliyim. yaptıktan snra iş bitince sağa dönünce kız, sola dönünce erkek oluyormuş ay bunu duyunca beni bi gülme aldııı. dedim amuda kalkınca noluyoo

yok artık yaaaa iyice saçmaladılar, bende bşi daha duıydum yapmadan önce menemen yersen kız makarna yersen oğlan oluyormuşş yok yok bu salak bi şakaydı tabii böyk

evet kuzum 2 ucu okklu değnek, ama içime sinmez benim yarım yamalak iş yapmak, 3 kuruş maaş da alsak hak edelim dimi :)

günaydın gofrettt

amaaan salla işi

hayat fani ölüm ani bikaç gün iş yapmasak nolur yani

Süperrr slogan, hayat fani ölüm ani harbyden hee :)

yok artık yaaaa iyice saçmaladılar, bende bşi daha duıydum yapmadan önce menemen yersen kız makarna yersen oğlan oluyormuşş yok yok bu salak bi şakaydı tabii böyk

yuh falan oldum zaten. iğrençsin kızım sennnnn
menemeni ne de çok severim diye düşündüm hemen ama ben ikisini birden yicem bi kız bi erkek olsun
ne kadanda zekiyimmm

evet kuzum 2 ucu okklu değnek, ama içime sinmez benim yarım yamalak iş yapmak, 3 kuruş maaş da alsak hak edelim dimi :)

Süperrr slogan, hayat fani ölüm ani harbyden hee :)

slogan süperde sen yine her yerde söylemesen daha iyi sonunu başka şekilde de bağlıyolar çünkü

şöyleyki; hayat fani ölüm ani bi kere versen nolur yani

inan senin dediğin daha az saşma geldi bana diğer daha saçma çünkü olmuşu değiştirmeye çalışıyor orda oysa senin dediğinde olacağa yön vermeye çalışıyor ilki tamamen saçma ama bu senin dediğin olasılık (inanmasamda)

ben oğlumsa sağdan yumurtlamıştım biliyordum yani o taraf kasığım ağrıdı ilk birde hapşurunca o taraf batıyordu yeni gebeyken

bunda sağdan yumurtladım onuda biliyorum aynı şeyleri sağ tarafta hissettim çünkü

haklısın gofretçim iş konusunda bende titizim. ama kendi işim konusunda sen şu anda 2 kişilik çalışacaksın neden kasasınkiii

yuh falan oldum zaten. iğrençsin kızım sennnnn
menemeni ne de çok severim diye düşündüm hemen ama ben ikisini birden yicem bi kız bi erkek olsun
ne kadanda zekiyimmm

hemde nasılll ikiz olsun bi kere de çıksın aradan bida bida aynı strese girmezsn, benim halamla amcam ikiz, belki benimde ikizim olurmu kii

benim pimpirikli koca kafayı yer

slogan süperde sen yine her yerde söylemesen daha iyi sonunu başka şekilde de bağlıyolar çünkü

zuuahahahahahaaa çok yaratıcı yaaaaaaaaaa böyle bir fırlama isterde vermezmiyim
1 değil, 2 değil ,3 değil, 4 değil, 5 değil, 6 değil, 7 kere veririm (bal reklamı gibi oldu)

öyle bişiler de duymuştum sağ kasık ağrırsa bişi, sol ağrırsa bişi oluyomuş

anam ben ne çok gereksiz bilgiyle doldurmuşum kafamı görende 5 tane doğurdum sanır

senin yumurtalık erozyona uğrayıp sağa kayma yapmıştır belkide

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…