belki gönlünden geçtiğinden belki de içine doğuyo az kalmış bakalım belli oluurr ,
bdv de okudum biraz önce doğrumudur bilmem limon y kromozomunu azaltıyomuş yani hamilelik belli olduğundan itibaren bol bol limon yenirse kız olma ihtimali daha çok oluyormuş, bana pek mantıklı gelmese de yazanın bi bildiği vardır belki diye düşündümm,
birde biri bi yerden duymuş sonra da kendi bebklerin de de aynı şeyi görmüş, mesela regl den sonra ilk 5 günde hamile kalındıysa kız oluyomuş 7-11 günlerde kalındıysa erkek oluyomuşş, bu da gerçekçiliği tartışılır tabi ama
günaydın hatuncuklarım
kahvemi içip ayılmaya çalışıyorum,
bi arkadaş izinde bu hafta yoğunum yine
çok saçma bir teorem çünkü gebelik belli oldğuğunda zaten çocuğun cinsiyeti belli ki aslında ya babadan y kromozounu geldi yada x
y yi yok ederse kız olmazda olsa olsa top bir çocuk olur ilerde
ayrıca ben reglin 17.günü yumurtlamıştım datlım
benim tanıdığım biri hatta ilk patronum 2003 yılından hatta nikah şahidimde oydu eşiyle kınama da düğüne de geldiler, takısını da takmam lazım , eşime gitmicem desem sallamaz da benim içime sinmiyo çok emeği var üstümde bakalım yapçam bişiler
çok saçma bir teorem çünkü gebelik belli oldğuğunda zaten çocuğun cinsiyeti belli ki aslında ya babadan y kromozounu geldi yada x
y yi yok ederse kız olmazda olsa olsa top bir çocuk olur ilerde
ayrıca ben reglin 17.günü yumurtlamıştım datlım
Allahtan bişey çıkmazsa gitmen lazım hacı çook ayıp olur, yakınlık dereceniz buysa eğer..
Anneni fln al git derim.
Allahtan bişey çıkmazsa gitmen lazım hacı çook ayıp olur, yakınlık dereceniz buysa eğer..
Anneni fln al git derim.
daha saçma bişi söyliyim. yaptıktan snra iş bitince sağa dönünce kız, sola dönünce erkek oluyormuş ay bunu duyunca beni bi gülme aldııı. dedim amuda kalkınca noluyoo
günaydın canım ayıl tabiikisi. ama iş için kasma sonra gofret halleder der kasmazlar. söylen sürekli younum falan die. ama yapmadanda bırakma sonra meğerse bütün işi ... yapoıyormuş gofret biiremedi de demesinler iki ucu şeyli değnek arayı tutturmak lazım naısl olcaksa
bizim başkan izinde oh oh gazetelerini aldım yaydım masaya okuyorum. öncesinde makyaj yaptım masamda, sonra kahvaltı şimdide gazetegdimde bide kahve yapim tam olsun
günaydın gofrettt
amaaan salla işi
hayat fani ölüm ani bikaç gün iş yapmasak nolur yani
yok artık yaaaa iyice saçmaladılar, bende bşi daha duıydum yapmadan önce menemen yersen kız makarna yersen oğlan oluyormuşşyok yok bu salak bi şakaydı tabii böyk
evet kuzum 2 ucu okklu değnek, ama içime sinmez benim yarım yamalak iş yapmak, 3 kuruş maaş da alsak hak edelim dimi :)
Süperrr slogan, hayat fani ölüm ani harbyden hee :)
daha saçma bişi söyliyim. yaptıktan snra iş bitince sağa dönünce kız, sola dönünce erkek oluyormuş ay bunu duyunca beni bi gülme aldııı. dedim amuda kalkınca noluyoo
yuh falan oldum zaten. iğrençsin kızım sennnnn
menemeni ne de çok severim diye düşündüm hemenama ben ikisini birden yicem bi kız bi erkek olsun
ne kadanda zekiyimmm
slogan süperde sen yine her yerde söylemesen daha iyi sonunu başka şekilde de bağlıyolar çünkü
şöyleyki; hayat fani ölüm ani bi kere versen nolur yani
inan senin dediğin daha az saşma geldi bana diğer daha saçma çünkü olmuşu değiştirmeye çalışıyor orda oysa senin dediğinde olacağa yön vermeye çalışıyor ilki tamamen saçma ama bu senin dediğin olasılık (inanmasamda)
ben oğlumsa sağdan yumurtlamıştım biliyordum yani o taraf kasığım ağrıdı ilk birde hapşurunca o taraf batıyordu yeni gebeyken
bunda sağdan yumurtladım onuda biliyorum aynı şeyleri sağ tarafta hissettim çünkü
slogan süperde sen yine her yerde söylemesen daha iyi sonunu başka şekilde de bağlıyolar çünkü
şöyleyki; hayat fani ölüm ani bi kere versen nolur yani
inan senin dediğin daha az saşma geldi bana diğer daha saçma çünkü olmuşu değiştirmeye çalışıyor orda oysa senin dediğinde olacağa yön vermeye çalışıyor ilki tamamen saçma ama bu senin dediğin olasılık (inanmasamda)
ben oğlumsa sağdan yumurtlamıştım biliyordum yani o taraf kasığım ağrıdı ilk birde hapşurunca o taraf batıyordu yeni gebeyken
bunda sağdan yumurtladım onuda biliyorum aynı şeyleri sağ tarafta hissettim çünkü
yok artık yaaaa iyice saçmaladılar, bende bşi daha duıydum yapmadan önce menemen yersen kız makarna yersen oğlan oluyormuşşyok yok bu salak bi şakaydı tabii böyk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?