zuuahahahahahaaa çok yaratıcı yaaaaaaaaaa böyle bir fırlama isterde vermezmiyim
1 değil, 2 değil ,3 değil, 4 değil, 5 değil, 6 değil, 7 kere veririm(bal reklamı gibi oldu)
hemde nasılll ikiz olsun bi kere de çıksın aradan bida bida aynı strese girmezsn, benim halamla amcam ikiz, belki benimde ikizim olurmu kii
benim pimpirikli koca kafayı yer
öyle bişiler de duymuştum sağ kasık ağrırsa bişi, sol ağrırsa bişi oluyomuş
anam ben ne çok gereksiz bilgiyle doldurmuşum kafamı görende 5 tane doğurdum sanır
onyüzbinmilyon baloncukkk yuttum diye reklamlara çıkarsın sonrabuda gazoz reklamıı
10 doğurmuş osman anası derler bizim burda
fallen günaydın gofret sanada günaydın demedim sanki gunaydın
ay ne güzell. bizim ailede hiç yok. ama benm 1 kız bi erkek olursa süper olur ikiz olsun ama tek seferde pırtlasın oh miss. hayat bana güzel olur. sonra 1 tane daha yaprım belki.
2yi yaptımya 3.yü düşünüyom. Allah gözümü doyursun (doyursun yerine doğursun yazım önce töbe töbee)
ya ben bunu çok çok çok beğendim almak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
Nevzat Bebe Mevlüt Seti Kutulu 7`li Ekru 6 Ay Ekru - e-bebek.com
hapı yutmayayımda baloncuk yutayım ben.
ay iğrençti. tamam kabul. gelmeyin üstüme
bugün doğurmakla kafayı bozduk sanırım , sbaah ilk işimiz nickin gebişliğini görmek olunca konuda hcg hotmonundan gidiyo
3 ü de yapar erken emekli olur keyif yaaprsın kıızzz,, bi damadı hallet de gerisi gelir :123::124::119:
salı günleri seni iyi görmüyorum bensuçu salıya attım bile sen masumsun
ay evet. bugünlerde pek bi doğurasım var zaten. kocayı bulayım gözünün yaşına bakmadan yapıştırcam çocuğuu.
damat aranıyorrr!!!
hayat fani, ölüm fani, bi çocuk yapsak beraber nolur yaniiii
buda benim slogan
hapı yutmayayımda baloncuk yutayım ben.
ay iğrençti. tamam kabul. gelmeyin üstüme
KIZLAR akıl verin bana yaa oteller manyak pahalı yawwwww
KIZLAR akıl verin bana yaa oteller manyak pahalı yawwwww
ivit baya pahalı bizde bişi yapamıcaz bu sene sanırsma , belki ayarlayabilirsim ünv. misafirhaneleri falan oluyo ya onalrda 2-3 gün kalmayı düşünüyorum otel aşırıya kaçıcak bu borçlarda , sen nereye gitmeyi planlıyorsun
Selam kızlar
Güzel dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim.
Dün akşam test ile öğrendim, yarına randevu aldım bir de doktora gitcem dua edin olur mu sonuçlar güzel olsun :26:
Selam kızlar
Güzel dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim.
Dün akşam test ile öğrendim, yarına randevu aldım bir de doktora gitcem dua edin olur mu sonuçlar güzel olsun :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?