- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
Selam kızlar
Güzel dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim.
Dün akşam test ile öğrendim, yarına randevu aldım bir de doktora gitcem dua edin olur mu sonuçlar güzel olsun :26:
KIZLAR akıl verin bana yaa oteller manyak pahalı yawwwww
ivit baya pahalı bizde bişi yapamıcaz bu sene sanırsma , belki ayarlayabilirsim ünv. misafirhaneleri falan oluyo ya onalrda 2-3 gün kalmayı düşünüyorum otel aşırıya kaçıcak bu borçlarda , sen nereye gitmeyi planlıyorsun
inşallah canım amininşallah nickcan güzel sonuçları alırsınn , bebişini sağlıkla kucağına alırsın
sağol canım, benim adetler 1 hafta sarkar. Nerdeyse 1 haftadır bekliyorum sürekli gelecek gibi ağrıyordu ama gelmiyordu.tekrar hayırlı olsun
adetin kaç gün geçti nick ?
canımmmmmmm allah tamamına erdirsin inşallahhhhh çok sevindimmmm çiçemmmm
hangi bölgelere bakıyorsun fallancım ?
Hacı senin nereye yolculuk ?
Ucuz bir yerler bulursam İst. yakın Ağustos da da 2 - 3 günlük bi tatil istiyor ruh halim :)
inşallah canım amin
sağol canım, benim adetler 1 hafta sarkar. Nerdeyse 1 haftadır bekliyorum sürekli gelecek gibi ağrıyordu ama gelmiyordu.
amin canım sağol
nick sadece adetin gecikti demi başka bi belirtin oldu mu
ben çok istediğim içim çocuk muhabbetleri yapılınca imrenerek bakıyorum. nick hayırlı olsun kuzum. ama beni üzen muhabbetler bunlar. kusura bakmayın canlar ben çıkıyorum. size bol muhabbetler
ben çok istediğim içim çocuk muhabbetleri yapılınca imrenerek bakıyorum. nick hayırlı olsun kuzum. ama beni üzen muhabbetler bunlar. kusura bakmayın canlar ben çıkıyorum. size bol muhabbetler
gofretto ramazan öncesi istiyodum ama çok pahalı her yer , ramazan sonrsı bişiler yapıcaz artık belki evlilik yıldönümümüze denk getirirsiz eylüle falan hem daha ucuz olur kuşadası yada çeşme olur heralde yakın yerleree gidicem antalya marmaris bizi aşar bu sene , seneye saklıyorum artık heveslerimi bu sene geçiştiricem birazcık bakalım
ruh halime kalırsa her ay 2-3 günlük tatil fena olmazda ruh halimi sallayan kimama bunaldım cidden , hiçbiyere gitmesem bile 1 haftalık izin alıp evde dinlenmek istiyorum
Adet gecikmesi değildi dikkatimi çeken, adetimin günü belli olmaz keyfi olana kadar gecikir benim.
Ancak 20 günden fazladır göğüslerim şiş, normalde adete yakın olurdu. Erken adet olcam sandım bu yüzden, o zamandan beri ara ara sancım oluyordu, ha diyordum şimdi başladı, ama yok gelmedi. 3 gündür midem kazınıyor, göğüs uçlarımın rengi koyulaştı.
Bir de dün ağzımın tadının değiştiğini farkettim.
ben çok istediğim içim çocuk muhabbetleri yapılınca imrenerek bakıyorum. Nick hayırlı olsun kuzum. Ama beni üzen muhabbetler bunlar. Kusura bakmayın canlar ben çıkıyorum. Size bol muhabbetler
Tünaydın
Ben çok yoğunum
Millet izinde
Ooo nick hamileymiş maşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Çeşme yi bende çok istiyorum ama beni aşar yol fln baya masraflı olur
Bu sene tatil yaptım, bütçeyi zorlayarak yakın bir yerlere 2 - 3 gün daha gitmek istiyorum
Tabi bu düşüncemi bey ile henüz paylaşmadım, içimde de patlayabilir :)
hoşgeldin çeek ,
bende yoğunum ara ara geliyorum
arkadaş izinde işleri bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?