09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bi de Ous fazla tepkisiz
Biri bana bi haksızlık yapılsa ben tüm binayı ayağa kaldırırım
Ous bekler, fark etsinler, buna desinler ki Ouscum sen tatile çıkmadın ne zaman çıkacaksın vs.

ağlamayan çocuğa mem vermezler die öğretmedinmi sen ona. eğitim şeklinde yanlışlar görüyorum. çakallarla dansta vardıya bankacı kocasına sallıyordu memişlerini. onun gibi bişiler göstersene. tatile çıkalım tatilede çıkalım die

Sovr bende eşime dedim ki sende OKB olabilir mi
( Fazla takıntılı ya )
O ne dedi
Okuttum belirtilerini filan
Nerdeyse tüm özellikleri var bende dedi

biraz önce alaçatıda pansiyon baktım 40 tl diyo eylül ayı için kendi plajı falan da varmış, oda kahvaltı sadece ama düşünülebilir bence

Son düzenleme:
Sovr bende eşime dedim ki sende OKB olabilir mi
( Fazla takıntılı ya )
O ne dedi
Okuttum belirtilerini filan
Nerdeyse tüm özellikleri var bende dedi

anlatsana azcık çeki

benim adamı da biliyosun , bide artık sabrım iyice taşıyor sınırları zorluyor sürekli bi açığımı arayıp yüze vurma derdinde , bunaldım iyice ,

belki benimkide öyledir , takıntıları hayattan soğutucak artık

Sıkılıyorum ben
Nasıl bu kadar tepkisizsin
Tek tatil konusunda değil her konuda hakkını aramalı kendini ifade etmelisin diyorum ama karakter başka bişey işte
Millet nerden bilcek X personel izin kullandı mı, stresli mi, karısı tatile çıkmak istiyo mu

çatlak ya nerden geldi aklınaa

OKB belirtileri yaz bi okut Ous'a
Ben şüpheleniyodum fazla takıntılı ya, senin ki de öyle hani
Dedim sende bu var mı o ne dedi okuttum
Kendi de şok oldu , çoğu var bende dedi nerden buldun dedi
Ben zaten senden şüpheleniyodum dedim

Bu direk bana yapmasa da kafasında kurar bişeyi, fazla takıntılı
Titizlik, temizlik, muhalefet o biçim yani

yakın yerler neresi çekirge ? :)
bana da fikir olsun ousu yeni bir tatile ikna edebilirsem

Bozcada Amasra aklımdan geçiyor benim şöyle 2 - 3 gün pansiyon tatili :)

ee çift maaş olunca öyle gezer tozar paraları yersiniz :))

aaaa size benim için önemli olan bi haberi vermeyi untuuummm. merak edenlerr ??

Mesela dedi ki titizlik vs. yi biliyosun ama saymak ta var bende
Saymak ne dedim ne sayıyosun ? ( Keçilerimi dicek sandım şaşkındım )
Kapının camı kare kare olur ya 6 bölme hani, onu sayıyomuş bi de ünitenin kare iki çekmecesi ile koltuğun deri kol kısmında iki kare yeri

Dedim ne alaka kapı 6 bölmeli bitti
Diğeri çekmece diğeri koltuk kolu
Bilmem ben tüm kareleri sayıyorum mesela yolda da öyleyim dedi

Bende dedim zaten ben seni boşuna Galip Derviş'e benzetmiyorum

Bende size sorcaktım
Kışın Bolu olabilir de yazın bilmiyorum
Tekirdağ olur mu ? anısı da var

Tekirdağın denizi hiç güzel değil yeniçiflik e gitmiştim daha önce berbat ötesi yosunlu idi, yazlıkçıların bölgesi hep

Erikliye gitmedim giden herkes tam dinlenme yeri diyor, pansiyon ve yazlık evler varmış,
Avşanın denizi çok güzel fiyatlarıda uygundu biz pansiyonda kalmıştık heryer denize yürüme mesafesi zaten
Tek sorun kalabalık olması plajın

ee çift maaş olunca öyle gezer tozar paraları yersiniz :))

dimi abla :)

Kendi maaşımla gezince göze batar, kp in maaşıyla gezsem benden iyisi olmaz
Şöyle karpuz gibi yatan bir gelin olamadım yaa kıymetim bilinirdi belkim :)))))))))

Vazgeçtim o zaman
Başka önerebileceğin bişey olursa aklında olsun, ben burdayım

Balıkesir tarafları olabilir, Altınoluk, Akçay ayvalık herkes memnun
Çanakkale düşünürsen, Asoss Gökçeada bozcaada olabilir

Otelden ziyade butik otel ve pansiyon olduğu için fiyatlar daha makul çekirgecim,,
ekonomik tatil düşünüyorsanız aklında olsun ulaşımda çok sorun değil buralara

bizim evle evsahibinin kardeşi ilgileniyor. bende kardeşi aradım kapalıydı tel evsahibini aradım. dedimki tek kalıyorum kirayı ödemekte zorlanıyorum bu nedenle sözleşmem bitince başka eve taşınmayı düşünüyorum. ben kirada indirim yapar diye düşünmüştüm. tamam haber verdiğiniz için tşkler demezmi. apışıp kaldım. perşembe oldu bu olay.

dün kardeşi gelmiş almanyadan o aradı ablamı aramışsınız dedi dedim evet böle böle. kaç paraya çıkacaksınız dedi. dedim 750 gibi biyer tutarm fazla geliyor burası. dediki 850 ye düşelim biz sizden memnunuz çıkmayın. bende düşüneyim bikaç güne haber veririm dedim.

aradan 20 dk geçti bidaha aradı 800e düşelim buda son teklifim olur çünkü bahçelievlerinde bi rayici var dedi. ben şokum tabiiki. yarın haber vericem dedim aramadım daha öğlen arayacağım ama çok iyi bence. aidatla 830 ödiycem.

5 ay kalmıştı sözleşme bitimine 500tl kar demek mutlu oldum yaşasınnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…