OKB belirtileri yaz bi okut Ous'a
Ben şüpheleniyodum fazla takıntılı ya, senin ki de öyle hani
Dedim sende bu var mı o ne dedi okuttum
Kendi de şok oldu , çoğu var bende dedi nerden buldun dedi
Ben zaten senden şüpheleniyodum dedim
Bu direk bana yapmasa da kafasında kurar bişeyi, fazla takıntılı
Titizlik, temizlik, muhalefet o biçim yani
bizim evle evsahibinin kardeşi ilgileniyor. bende kardeşi aradım kapalıydı tel evsahibini aradım. dedimki tek kalıyorum kirayı ödemekte zorlamıyorum bu nedenle sözleşmem bitince başka eve talınmayı düşünüyorum. ben kirada indirim yapar diye düşünmüştüm. tamam haber verdiğiniz için tşkler demezmi. apışıp kaldım. perşembe oldu bu olay.
dün kardeşi gelmiş almanyadan o araı ablamı aramışsınız dedi dedim evet böle böle. kaç paraya çıkacaksınız dedi. dedim 750 gibi biyer tutarm fazla geliyor burası. dediki 850 ye düşelim biz sizden memnunuz çıkmayın. bende düşüneyim bikaç güne haber veririm dedim.
aradan 20 dk geçti bidaha aradı 800e düşelim buda son teklifim olur çünkü bahçelievlerinde bi rayici var dedi. ben şokum tabiiki. yarın haber vericem dedim aramadım daha öğlen arayacağım ama çok iyi bence. aidatla 830 ödiycem.
5 ay kalmıştı sözleşme bitimine 500tl kar demek mutlu oldum yaşasınnnnnn
sebatiye abla sizin oralar nasıl bilmem ama tek maaşlılar benden çok geziyor valla etrafımda
sebatiye abla sizin oralar nasıl bilmem ama tek maaşlılar benden çok geziyor valla etrafımda
Balıkesir tarafları olabilir, Altınoluk, Akçay ayvalık herkes memnun
Çanakkale düşünürsen, Asoss Gökçeada bozcaada olabilir
Otelden ziyade butik otel ve pansiyon olduğu için fiyatlar daha makul çekirgecim,,
ekonomik tatil düşünüyorsanız aklında olsun ulaşımda çok sorun değil buralara
benimki de işine geleni takar
bunun bir tedavisi bile yoktur heralde
onların vakti çok bbilimcim tabii gezerler
bizim kafada milyonlarca düşünce, iş stresi koşturmaca dermanmı kalıyor gezmeye,
Birde para kazanmayan daha güzel keyifle harcıyor zorluğunu bilmediği için.
Mesela dedi ki titizlik vs. yi biliyosun ama saymak ta var bende
Saymak ne dedim ne sayıyosun ? ( Keçilerimi dicek sandımşaşkındım )
Kapının camı kare kare olur ya 6 bölme hani, onu sayıyomuş bi de ünitenin kare iki çekmecesi ile koltuğun deri kol kısmında iki kare yeri
Dedim ne alaka kapı 6 bölmeli bitti
Diğeri çekmece diğeri koltuk kolu
Bilmem ben tüm kareleri sayıyorum mesela yolda da öyleyim dedi
Bende dedim zaten ben seni boşuna Galip Derviş'e benzetmiyorum
onların vakti çok bbilimcim tabii gezerler
bizim kafada milyonlarca düşünce, iş stresi koşturmaca dermanmı kalıyor gezmeye,
Birde para kazanmayan daha güzel keyifle harcıyor zorluğunu bilmediği için.
benimkinde sayma varmı bilmiyorum ama mesela tv ünitesi ile koltuğun arası kaç santim, sehpayla masanın arası kaç santim , tv ünitesindeki süsler arasında ne kadar mesafe var hepsini bilir birini oynatsam anında farkeder ve kalkar düzeltir,
kendi yaptığı düşündüğü herşey güzel, benimkiler gereksiz saçma çocukça ama sonunda benim düşünceme gelir yıllardır hep aynı şey dediğimi yapmaz sonra keşke yapsaydım der ama hiç akıllanmadı
Bilmiyorum ama sen hakkından gelirsin onun
senin ev arkadaşın yokmuydu sanki piyon ?
Benimki de öyle metreyle geziyodu hele ilk zamanlar
Gözüne batıyomuş öyle durmazsa
bilmiyorum lustrali ben kullandığıma göre o benim üstemden gelmiş gibi
canım var ama o misafirim. zaten bi yatağı ve eşyaları var ve bikaç ay sonra gidecek. zaten kirayı ve faturalarıda ben ödüyorum ondan herhangi bişey almıyorumki. zor durumdaydı ve 15 yıllık arkadaşım ben davet ettim evimede.
sizin saydığınız her şey bende de var.ne yapcaz şimdi?
Şaban, elti, kayınvalide vs. sen bunları çok takıyosun
Erkekler öyle değil, zaten erkeklere karışan eden yok.
Ben hiç bacanağıyla rakip olanı görmedim mesela ama eltiler hep rekabet içinde.
Evet bu yıl biraz daha ekonomik bişeyler düşünüyorum
Hem belki 2 tatil yaparız
Biraz aralıklarla, sene de bir tatil yetmiyo bana . İlle de şehir dışı olması da şart değil 2 günlük bi yerlere de kaçsak iyi geliyo
Teşekkür edeirm gofretcim , tarih belli olursa ona göre bakıcam bu dediklerine
Bilmiyorum ama sen hakkından gelirsin onun
benim exim vardı tüh tüh. sürekli bişey yapınca bak ben kadar iyiyim dimi enişten hiç yapmıyor diyordu. annemlerede anne x'de yapayım dedimi düşünüyomu sizi böyle diyordu bi iyilik yapınca.
saol canım. bende aynı durumda olsam odaaynısını yapardı. lise ve üniversite arkadaşım zaten. inşallah herşey yoluna girer onunda hayatında. ablası yüzünden zor zamanlar yaşıyor...maşallah piyoncan ne diyim iyi kızsın vesselam
Piyonist bence de iyi bi indirim olmuş
Taşınmak ta kolay değil ki
Nakliyeydi depozitti vs.
benimkinde sayma varmı bilmiyorum ama mesela tv ünitesi ile koltuğun arası kaç santim, sehpayla masanın arası kaç santim , tv ünitesindeki süsler arasında ne kadar mesafe var hepsini bilir birini oynatsam anında farkeder ve kalkar düzeltir,
kendi yaptığı düşündüğü herşey güzel, benimkiler gereksiz saçma çocukça ama sonunda benim düşünceme gelir yıllardır hep aynı şey dediğimi yapmaz sonra keşke yapsaydım der ama hiç akıllanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?