09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benimki de işine geleni takar

bunun bir tedavisi bile yoktur heralde

senin ev arkadaşın yokmuydu sanki piyon ?

sebatiye abla sizin oralar nasıl bilmem ama tek maaşlılar benden çok geziyor valla etrafımda

onların vakti çok bbilimcim tabii gezerler
bizim kafada milyonlarca düşünce, iş stresi koşturmaca dermanmı kalıyor gezmeye,

Birde para kazanmayan daha güzel keyifle harcıyor zorluğunu bilmediği için.

Evet bu yıl biraz daha ekonomik bişeyler düşünüyorum
Hem belki 2 tatil yaparız
Biraz aralıklarla, sene de bir tatil yetmiyo bana . İlle de şehir dışı olması da şart değil 2 günlük bi yerlere de kaçsak iyi geliyo
Teşekkür edeirm gofretcim , tarih belli olursa ona göre bakıcam bu dediklerine

benimki de işine geleni takar

bunun bir tedavisi bile yoktur heralde

Bilmiyorum ama sen hakkından gelirsin onun

bizim kafada milyonlarca düşünce, iş stresi koşturmaca dermanmı kalıyor gezmeye,

evet zaman mesela istanbul yapalım diyoruz en az 3 gun lazım ki rahat olsun

benimkinde sayma varmı bilmiyorum ama mesela tv ünitesi ile koltuğun arası kaç santim, sehpayla masanın arası kaç santim , tv ünitesindeki süsler arasında ne kadar mesafe var hepsini bilir birini oynatsam anında farkeder ve kalkar düzeltir,

kendi yaptığı düşündüğü herşey güzel, benimkiler gereksiz saçma çocukça ama sonunda benim düşünceme gelir yıllardır hep aynı şey dediğimi yapmaz sonra keşke yapsaydım der ama hiç akıllanmadı

kafadaki düşünceler değilde bence en son dediğin gibi kolay harcanıyor para nasıl kazanıldığı bilinmediği için
ben harcarken 40 kere düşünürüm valla
geçen bir doğum gününe gittik ilk bebekleri 1 yaşına girdi hani dedikodu yapmak istemiyorum aslında herkeste herşeyin en iyisini hak ediyor ama birazda ayağını yorganına göre uzatmak gerek

af edersin evleri kira tek maaş çok çok zorlanıyorlar biliyorum daha önce konuşmuştuk bir dolu borçları var
hatta bir ara geçen yıl eve haciz gelcek diye eşyaları taşıdı evden o durumdalar yani
ama bir doğum günü yapmış şaşırıdm kaldım özel kurabiyeler yaptırılmış dışarsan çocuğa tam 3 tane araba alınmış biri akülü diğeri sallanan at bir diğeri bisiklet iyide bu çocuk daha 1 yaşına yeni bastı ne gerek var üçüne birden kullanacağı sadece sallanan at şimdi

ne biliym benmi tuhafın başkalarımı tuhaf

Benimki de öyle metreyle geziyodu hele ilk zamanlar
Gözüne batıyomuş öyle durmazsa

senin ev arkadaşın yokmuydu sanki piyon ?

canım var ama o misafirim. zaten bi yatağı ve eşyaları var ve bikaç ay sonra gidecek. zaten kirayı ve faturalarıda ben ödüyorum ondan herhangi bişey almıyorumki. zor durumdaydı ve 15 yıllık arkadaşım ben davet ettim evimede.

bilmiyorum lustrali ben kullandığıma göre o benim üstemden gelmiş gibi

Şaban, elti, kayınvalide vs. sen bunları çok takıyosun
Erkekler öyle değil, zaten erkeklere karışan eden yok.
Ben hiç bacanağıyla rakip olanı görmedim mesela ama eltiler hep rekabet içinde.

maşallah piyoncan ne diyim iyi kızsın vesselam

Piyonist bence de iyi bi indirim olmuş
Taşınmak ta kolay değil ki
Nakliyeydi depozitti vs.

sizin saydığınız her şey bende de var.ne yapcaz şimdi?

Durum vahim
Ama sadece simetriden bahsetmiyorum ben
Yolda orda burda gördüklerini sayarak geziyo musun
Olmayan birşeyi bile aklında kurup ona inanıyo musun

Şaban, elti, kayınvalide vs. sen bunları çok takıyosun
Erkekler öyle değil, zaten erkeklere karışan eden yok.
Ben hiç bacanağıyla rakip olanı görmedim mesela ama eltiler hep rekabet içinde.

benim exim vardı tüh tüh. sürekli bişey yapınca bak ben kadar iyiyim dimi enişten hiç yapmıyor diyordu. annemlerede anne x'de yapayım dedimi düşünüyomu sizi böyle diyordu bi iyilik yapınca.

Düşün çekirgecim,
Çanakkale taraflarını istiyorum bende imkan olursa 2 - 3 günlük pansiyonda fln kalırız temiz olsun yeter
tatilimizi yaptık otele gidemeyiz tekrardan.

benim exim vardı tüh tüh. sürekli bişey yapınca bak ben kadar iyiyim dimi enişten hiç yapmıyor diyordu. annemlerede anne x'de yapayım dedimi düşünüyomu sizi böyle diyordu bi iyilik yapınca.

Nadiren var demek ki böylesi de
Ama ben karşı tarafın senin ex i düşünüp bana bunu dedi, bunu giydi, bana özendi
Aman bende misilleme yapayım bende ona şöyle laf sokayım onunkinin daha güzelini alayım diye düşündüğünü sanmıyorum

maşallah piyoncan ne diyim iyi kızsın vesselam
saol canım. bende aynı durumda olsam odaaynısını yapardı. lise ve üniversite arkadaşım zaten. inşallah herşey yoluna girer onunda hayatında. ablası yüzünden zor zamanlar yaşıyor...
Piyonist bence de iyi bi indirim olmuş
Taşınmak ta kolay değil ki
Nakliyeydi depozitti vs.

aynen öyle canım. zaten onlarıda hesaba katarak bakacaktım taşınacağım eve edeceim masrafa değecekmi diye.. belki taşınmayabilirdim bile. ama iyi bir pazarlık oldu

ana ciddimisin ?
bizim ousda evi 1 ay süpürmesen şurda toz var demez süpürge sesinden nefret eder :)
Yemek yemeyi sever sadece :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…