09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ay yok kız. bunun böle dediğini duysa iyi yapsın desin der döner bi tarafını uyur takmaz bile. o kadr geniş adam
aslında hepimiz o genişlikte olsak herşey daha güllük gülistanlık olacak.

ana ciddimisin ?
bizim ousda evi 1 ay süpürmesen şurda toz var demez süpürge sesinden nefret eder :)
Yemek yemeyi sever sadece :))))

Yaa nelerle uğraşıyoruz duy
Fazla pimpirikli olduğunu biliyordum da son zamanlar daha çok fark ettim sanki
Şüphelerimi kendisine de gösterdiğimde hepsi bende var dedi kendi de şok oldu

Bizimki de yemek yemeyi sever, hatta kendi de yapar ama işte fazla takıntılı
Bazen bişeyi doğrayışıma bile müdahale etmeye çalışır
Kaynanadan betersin derim

kız çekirge sen böyle biriyle nasıl evlendin adam kaçık

Ev temizliği dışındaki her konuda maşallah çok takıntılıdır, kapris bile yapar günlerce :)
Bu kadar dağınık ve temizlikten bi haber olmasıda beni ne kadar uğraştırıyor bir bilsen çekirge
Ortası yok bu ousların.

ana ciddimisin ?
bizim ousda evi 1 ay süpürmesen şurda toz var demez süpürge sesinden nefret eder :)
Yemek yemeyi sever sadece :))))

yaa gofretto duyda şükret :)

ben normalde pozitif bir insanımdır , ama insansa pozitriflik kalmıyor ben genelde hayatımdan ne kadar yakınımda olsa negatiflik veren insanı çıkartırım ama konu ous olunca kolay değil tabi

hani tek sıkıtnı evdeki titizliği düzeni olsa idare edersin falan ama sadece kendi yaptığını aldığını mükemmel görmeis, sürekli açığımı yakalamaya çalışmayı , açığı buluncada beynimi yemesi huzurunu kaçırıyor insanın ,

geçen dışarı çıkıcaz yemek hazırlıyorum apar topar , karpuz kesebilir misin dedim lavabonun önündede domates kabukları var , bi başladı domates kabuklarına laf saymaya bir çığlıkla bi kovdum mutfaktn , git dedim senden gelcek hayır Allahtan gelsinn

Kapris bana aittir genelde de hak etmesin bana ne
Dağınıklık Ous'ta da var ama kendi kıyafetleridir, sabah giyicem der
Diğer konularda eşit mesafede mi diye bakar eşyalara, bi terlik yamuksa içi rahat etmez.

Evet ikisinin ortası en güzeli aslında ama..

Senin ki titizlik konusunda daha betermiş

İlk evlendiğimiz zamanlar benimki de öyleydi
Bir cinnet herşeyi çözdü

İşten eve gelmişiz, metrobüsten yeni çıkmışım zaten halim kalmamış
İçeri girmemizle bu koltuğun burası leke olmuş dedi
Eee dedim ?
Silmek lazım bilmem ne..
Dedim bak birlikte eve adım attık, nerden nasıl geldiğimizi görüyosun, koltuğun sırası mı
Bi dur bi nefes alalım mutfağa girelim, koltuk sonra da silinir
Ha çok mu gözüne batıyo, sende de iki tane el var otur sil
İşten yorgun argın gelmişken koltuk filan silemem ben, dır dır da çekemem

Artık dizginliyo kendini, duramıyosa da kendi yapıyo

Cidden ben işten gelince direk kapıda yemek yer misin bile dense kızardım anneme
Bi soluk alalım nedir bu

bende sen gibiyim , pis bi insan değilim ama yani o koltuğu yemekten sonra silmeyi daha uygun görürüm mesela açlık ve yorgunlukla koltuktaki leke 1 saat daha bekleyebilir ama ous sayesinde temizlikten de soğudum

bende sen gibiyim , pis bi insan değilim ama yani o koltuğu yemekten sonra silmeyi daha uygun görürüm mesela açlık ve yorgunlukla koltuktaki leke 1 saat daha bekleyebilir ama ous sayesinde temizlikten de soğudum

Mantıklı olan bu zaten
Ama onlar takıntılı işte

herkesin derdi kendine büyük sovr :)
Hepimizin bam teli var ve o insanları kendimize çekiyoruz aslında..
Evlilik idaresi cidden zor iş

Senin Ous ne iş yapıyodu hacı ?

Hakkını yemeyeyim
Çok güzel yemek yapar
Onun için davetiye beklemez, seviyomuş yemek yapmayı
Kendi hazırlar genelde

Zaten bişey doğrayınca bile muhalefet oluyo ya, bırakıyorum kendi doğrasın madem

herkesin derdi kendine büyük sovr :)
Hepimizin bam teli var ve o insanları kendimize çekiyoruz aslında..
Evlilik idaresi cidden zor iş

Senin Ous ne iş yapıyodu hacı ?

bi firmada çalışıyo kardeşş saha sorumlusu gibi bişi pek anlamıyom ben

Hakkını yemeyeyim
Çok güzel yemek yapar
Onun için davetiye beklemez, seviyomuş yemek yapmayı
Kendi hazırlar genelde

Zaten bişey doğrayınca bile muhalefet oluyo ya, bırakıyorum kendi doğrasın madem

evet bıdı bıdı yapınca bende buyur ellerinden öper diyorum kendi yapıyo, geçen tüm evin camlarını ona sildirdiğim gibi, neymiş ben savsaklıyomuşum zaten neyi doğru yapıyom ki onun gözünde

acaba buranın psikoloji gibi bi bölümü varmı, bu sıkıntıları yazsam ne olduğunu bulabilirler mi,

okb de tam uymuyo sanki yada benim okuduklarım hastalığı fazla ilerleyenlerdedir belki

evet bıdı bıdı yapınca bende buyur ellerinden öper diyorum kendi yapıyo, geçen tüm evin camlarını ona sildirdiğim gibi, neymiş ben savsaklıyomuşum zaten neyi doğru yapıyom ki onun gözünde

Bilmiyorum belki kızarım diye benim ki bişey demiyo
Ama yemeğe çok merakı var, bende ellemiyorum yapsın
İşime geliyo
Camları ben siliyorum, o sığmaz ordan o yüzden silemez korkuluk var sineklik var
Ama herşeyde fazla detaycı fazla pimpirikli

canım hiç takma konuşsun dursun, sen takmaz rahat olursan sorun olmaz.it ürür kervan yürür gibi mesela

ben bakıyorum adam bıdı bıdı konuşuyor sinirli beni de sinirlendirecek hoş onun sinirli halini de seviyorum ce çekici buluyorum en olmadık yerlerine dokunuyorum tamam hallolur diyorum.anladın sen oniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…