Nadiren var demek ki böylesi de
Ama ben karşı tarafın senin ex i düşünüp bana bunu dedi, bunu giydi, bana özendi
Aman bende misilleme yapayım bende ona şöyle laf sokayım onunkinin daha güzelini alayım diye düşündüğünü sanmıyorum
ana ciddimisin ?
bizim ousda evi 1 ay süpürmesen şurda toz var demez süpürge sesinden nefret eder :)
Yemek yemeyi sever sadece :))))
Piyonist bence de iyi bi indirim olmuş
Taşınmak ta kolay değil ki
Nakliyeydi depozitti vs.
Durum vahim
Ama sadece simetriden bahsetmiyorum ben
Yolda orda burda gördüklerini sayarak geziyo musun
Olmayan birşeyi bile aklında kurup ona inanıyo musun
kız çekirge sen böyle biriyle nasıl evlendin adam kaçık
kız çekirge sen böyle biriyle nasıl evlendin adam kaçık
Bende bilmiyorum valla
İyi yönleri de çoktur ama hani garip değil mi bunlar ?
Benim de bi ablam fazla pimpiriklidir de eşim ondan da betermiş
Yaa nelerle uğraşıyoruz duy
Fazla pimpirikli olduğunu biliyordum da son zamanlar daha çok fark ettim sanki
Şüphelerimi kendisine de gösterdiğimde hepsi bende var dedi kendi de şok oldu
Bizimki de yemek yemeyi sever, hatta kendi de yapar ama işte fazla takıntılı
Bazen bişeyi doğrayışıma bile müdahale etmeye çalışır
Kaynanadan betersin derim
amann bee adam neye takarsa taksın yeter ki sen adama takma :102: :102:
ana ciddimisin ?
bizim ousda evi 1 ay süpürmesen şurda toz var demez süpürge sesinden nefret eder :)
Yemek yemeyi sever sadece :))))
Ev temizliği dışındaki her konuda maşallah çok takıntılıdır, kapris bile yapar günlerce :)
Bu kadar dağınık ve temizlikten bi haber olmasıda beni ne kadar uğraştırıyor bir bilsen çekirge
Ortası yok bu ousların.
yaa gofretto duyda şükret :)
ben normalde pozitif bir insanımdır , ama insansa pozitriflik kalmıyor ben genelde hayatımdan ne kadar yakınımda olsa negatiflik veren insanı çıkartırım ama konu ous olunca kolay değil tabi
hani tek sıkıtnı evdeki titizliği düzeni olsa idare edersin falan ama sadece kendi yaptığını aldığını mükemmel görmeis, sürekli açığımı yakalamaya çalışmayı , açığı buluncada beynimi yemesi huzurunu kaçırıyor insanın ,
geçen dışarı çıkıcaz yemek hazırlıyorum apar topar , karpuz kesebilir misin dedim lavabonun önündede domates kabukları var , bi başladı domates kabuklarına laf saymaya bir çığlıkla bi kovdum mutfaktn , git dedim senden gelcek hayır Allahtan gelsinn
Senin ki titizlik konusunda daha betermiş
İlk evlendiğimiz zamanlar benimki de öyleydi
Bir cinnet herşeyi çözdü
İşten eve gelmişiz, metrobüsten yeni çıkmışım zaten halim kalmamış
İçeri girmemizle bu koltuğun burası leke olmuş dedi
Eee dedim ?
Silmek lazım bilmem ne..
Dedim bak birlikte eve adım attık, nerden nasıl geldiğimizi görüyosun, koltuğun sırası mı
Bi dur bi nefes alalım mutfağa girelim, koltuk sonra da silinir
Ha çok mu gözüne batıyo, sende de iki tane el var otur sil
İşten yorgun argın gelmişken koltuk filan silemem ben, dır dır da çekemem
Artık dizginliyo kendini, duramıyosa da kendi yapıyo
Cidden ben işten gelince direk kapıda yemek yer misin bile dense kızardım anneme
Bi soluk alalım nedir bu
bende sen gibiyim , pis bi insan değilim ama yani o koltuğu yemekten sonra silmeyi daha uygun görürüm mesela açlık ve yorgunlukla koltuktaki leke 1 saat daha bekleyebilir ama ous sayesinde temizlikten de soğudum
yaa gofretto duyda şükret :)
ben normalde pozitif bir insanımdır , ama insansa pozitriflik kalmıyor ben genelde hayatımdan ne kadar yakınımda olsa negatiflik veren insanı çıkartırım ama konu ous olunca kolay değil tabi
hani tek sıkıtnı evdeki titizliği düzeni olsa idare edersin falan ama sadece kendi yaptığını aldığını mükemmel görmeis, sürekli açığımı yakalamaya çalışmayı , açığı buluncada beynimi yemesi huzurunu kaçırıyor insanın ,
geçen dışarı çıkıcaz yemek hazırlıyorum apar topar , karpuz kesebilir misin dedim lavabonun önündede domates kabukları var , bi başladı domates kabuklarına laf saymaya bir çığlıkla bi kovdum mutfaktn , git dedim senden gelcek hayır Allahtan gelsinn
herkesin derdi kendine büyük sovr :)
Hepimizin bam teli var ve o insanları kendimize çekiyoruz aslında..
Evlilik idaresi cidden zor iş
Senin Ous ne iş yapıyodu hacı ?
Hakkını yemeyeyim
Çok güzel yemek yapar
Onun için davetiye beklemez, seviyomuş yemek yapmayı
Kendi hazırlar genelde
Zaten bişey doğrayınca bile muhalefet oluyo ya, bırakıyorum kendi doğrasın madem
evet bıdı bıdı yapınca bende buyur ellerinden öper diyorum kendi yapıyo, geçen tüm evin camlarını ona sildirdiğim gibi, neymiş ben savsaklıyomuşum zaten neyi doğru yapıyom ki onun gözünde
evet bıdı bıdı yapınca bende buyur ellerinden öper diyorum kendi yapıyo, geçen tüm evin camlarını ona sildirdiğim gibi, neymiş ben savsaklıyomuşum zaten neyi doğru yapıyom ki onun gözünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?