acaba buranın psikoloji gibi bi bölümü varmı, bu sıkıntıları yazsam ne olduğunu bulabilirler mi,
okb de tam uymuyo sanki yada benim okuduklarım hastalığı fazla ilerleyenlerdedir belki
canım hiç takma konuşsun dursun, sen takmaz rahat olursan sorun olmaz.it ürür kervan yürür gibi mesela
ben bakıyorum adam bıdı bıdı konuşuyor sinirli beni de sinirlendirecek hoş onun sinirli halini de seviyorum ce çekici buluyorum en olmadık yerlerine dokunuyorumtamam hallolur diyorum.anladın sen oniiiii
Var demişlerdi, burcu oraya açtım diyodu eski konumu
abla yaa alemsinn , susuyorum zaten artık konuşuyo konuşuyo sonra susuyo sonra da hiçbişi olmamış gibi hayatımıza devam ediyoruz, o unutuyo galiba ama ben unutmuyorum
evet varmış çek oraya bakıyorum şimdi
abla yaa alemsinn , susuyorum zaten artık konuşuyo konuşuyo sonra susuyo sonra da hiçbişi olmamış gibi hayatımıza devam ediyoruz, o unutuyo galiba ama ben unutmuyorum
evet varmış çek oraya bakıyorum şimdi
şimdi şunu söyleyim ki erkekler unutur değil unutmayanlar küsenler trip yapanlar var.
eger unutuyor ise iyileşme potansiyelii çok yüksek bu adamın.1-2 yıl sonra bu hallerini mumla ararsın.
sana gelince unutmayı dene ya da deneme zaten bir süre sonra umursamayacaksın ve bilinçsiz olarak takmamaya unutmaya başlayacaksın.neticede o senin kocan eltin değilçok yenisiniz ondan yaşadıklarınız. ben şimdi çok büyük bir mesela olmadığı sürece olayları büyütmüyorum.haksızlığa iftiraya ugramayayım samimi olsun büyütmüyorum.lustralli dönemin çok etkisi oldu.bir de ben gün boyu kaç defa kocasına sarılan kedi gibi koynuna sokulan bir karıyım bir şekilde olaylar büyümüyor onu sevdiğimi sanırım hissediyor uzatmıyor unutuyor.
İnşallah zamanla oturur düzene , yeniliğin verdiği sıkıntılarda var tabi,
adamı düzene sokayım derken beni hasta etçekk,
Yıllardır duyarım her sabah kalkınca suyla karıştırıp elma sirkesi iç bak nasıl zayıflıyorsun diyenleri. Bu rivayetin doğru olduğunu artık doktorlarda kabul etti. Elma sirkesi sadece zayıflatmakla kalmıyor, kasları güçlendiriyor, sindirim sistemini düzenliyor, grip ve soğuk algınlığına yakalanmanızı önlüyor.
Elma sirkesi nasıl içilmeli?
Elma sirkesinin sizi zayıflatmasını istiyorsanız, yapmanız gereken şey çok basit, 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı balı, 1 bardak ılık suyun içine dökün ve karıştırın. Bu karışımı her gün sabahları aç karnına için.
içelim güzelleşelim
ayyy zayıflamak bu kadar kolay mı ki? ben yaparım bunu ne var ki bunda
sen zayıfsın gibi hatırlıyorum ben sanki,
gün içinde birazda dikkat edilirse fayda sağlar tabi, ben duymuştum sirkeyi de balla karıştırılınca tatlı tatlı içimi daha kolay olur belki,
ama yine de içebilir miyim bilmiyorum sabah aç karnına :26:
sen zayıfsın gibi hatırlıyorum ben sanki,
gün içinde birazda dikkat edilirse fayda sağlar tabi, ben duymuştum sirkeyi de balla karıştırılınca tatlı tatlı içimi daha kolay olur belki,
ama yine de içebilir miyim bilmiyorum sabah aç karnına :26:
pööfff yaptığım yanlış hesaplamalar sonucunda param bitmiş
yok zayıf değilim
şu an 63,5
boy 162-165 felan
selam kızlariş başvurusundan gelıyorum galiba alındım :26::26::26:ama belli değil :18:
pööfff yaptığım yanlış hesaplamalar sonucunda param bitmiş
selam katieem hoşgeldin
hayırlısı olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?