09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

acaba buranın psikoloji gibi bi bölümü varmı, bu sıkıntıları yazsam ne olduğunu bulabilirler mi,

okb de tam uymuyo sanki yada benim okuduklarım hastalığı fazla ilerleyenlerdedir belki

Var demişlerdi, burcu oraya açtım diyodu eski konumu

Var demişlerdi, burcu oraya açtım diyodu eski konumu

abla yaa alemsinn , susuyorum zaten artık konuşuyo konuşuyo sonra susuyo sonra da hiçbişi olmamış gibi hayatımıza devam ediyoruz, o unutuyo galiba ama ben unutmuyorum

evet varmış çek oraya bakıyorum şimdi

abla yaa alemsinn , susuyorum zaten artık konuşuyo konuşuyo sonra susuyo sonra da hiçbişi olmamış gibi hayatımıza devam ediyoruz, o unutuyo galiba ama ben unutmuyorum

Bende unutmam

Benim yemeğe çıkmam lazım
Sonra da başkası çıkacak
3 e kadar izin mi almış doktora mı ne gidiyomuş
Görüşürüz

şimdi şunu söyleyim ki erkekler unutur değil unutmayanlar küsenler trip yapanlar var.

eger unutuyor ise iyileşme potansiyelii çok yüksek bu adamın.1-2 yıl sonra bu hallerini mumla ararsın.

sana gelince unutmayı dene ya da deneme zaten bir süre sonra umursamayacaksın ve bilinçsiz olarak takmamaya unutmaya başlayacaksın.neticede o senin kocan eltin değil çok yenisiniz ondan yaşadıklarınız. ben şimdi çok büyük bir mesela olmadığı sürece olayları büyütmüyorum.haksızlığa iftiraya ugramayayım samimi olsun büyütmüyorum.lustralli dönemin çok etkisi oldu.bir de ben gün boyu kaç defa kocasına sarılan kedi gibi koynuna sokulan bir karıyım bir şekilde olaylar büyümüyor onu sevdiğimi sanırım hissediyor uzatmıyor unutuyor.

İnşallah zamanla oturur düzene , yeniliğin verdiği sıkıntılarda var tabi,

adamı düzene sokayım derken beni hasta etçekk,

Yıllardır duyarım “her sabah kalkınca suyla karıştırıp elma sirkesi iç bak nasıl zayıflıyorsun” diyenleri. Bu rivayetin doğru olduğunu artık doktorlarda kabul etti. Elma sirkesi sadece zayıflatmakla kalmıyor, kasları güçlendiriyor, sindirim sistemini düzenliyor, grip ve soğuk algınlığına yakalanmanızı önlüyor.
Elma sirkesi nasıl içilmeli?
Elma sirkesinin sizi zayıflatmasını istiyorsanız, yapmanız gereken şey çok basit, 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı balı, 1 bardak ılık suyun içine dökün ve karıştırın. Bu karışımı her gün sabahları aç karnına için.

içelim güzelleşelim

ayyy zayıflamak bu kadar kolay mı ki? ben yaparım bunu ne var ki bunda

ayyy zayıflamak bu kadar kolay mı ki? ben yaparım bunu ne var ki bunda

sen zayıfsın gibi hatırlıyorum ben sanki,

gün içinde birazda dikkat edilirse fayda sağlar tabi, ben duymuştum sirkeyi de balla karıştırılınca tatlı tatlı içimi daha kolay olur belki,

ama yine de içebilir miyim bilmiyorum sabah aç karnına :26:

bala gerek yok ben balsız susuz içerim

yok zayıf değilim

şu an 63,5

boy 162-165 felan

pööfff yaptığım yanlış hesaplamalar sonucunda param bitmiş

selam kızlar iş başvurusundan gelıyorum galiba alındım :26::26::26:ama belli değil :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…