09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Merhaba arkadaşlar
Aranızda üniversite sınavına girmiş olup tercih yapacak olan var mı?
Ya da direk şöyle sorayım aranızda hemşiree var mııı? :26:

sanmıyorum arkadaşım , burda hep kıtırlar var sınavlara da giremiyecek kadar üşengeçler ,

yazmışsın zaten kuzum. peki neden ayrılmışlar?
bu şabanın ailesinin yanında ev tutmaları tesadüfmüymüş sebatiye ablanın?

Oh ne güzel, çık tabi tatile sefan olsun
Darısı başımıza

çek yaa herkes sana soruyo resmn özetçibaşı oldun

elmiden bi özet dinleyen ona bida sormuyoo

O milletin kafasını karıştırıyo da ondan

yazmışsın zaten kuzum. peki neden ayrılmışlar?
bu şabanın ailesinin yanında ev tutmaları tesadüfmüymüş sebatiye ablanın?

Onla olmazdı diyo
Evlilik adamı değildi nasıl evlendi şaşırdım ama
Ben 10 yıl önce o 2 yıl önce evlendim
Benim kızım oldu adını Vildan koymaıdm, o hemencik koydu
Demek unutmamış diyo

Tesadüf mü bilmem ama fazlasıyla aklını meşgul ediyo
Arabası burda mı ? Geldi mi Şaban
Karısı ne takmış ? Bende o setin aynından alıyım filan

Bi de Şaban'ın annesi var ki
Onla hala görüşüyomuş Sebatiye abla
Gelini çekiştiriyolarmış

Son düzenleme:
ben tercih yapıcam canım hemşirelik düşünüyodum ama sanırım puanım yetmicek sen hangi üniversitede düşünüyosun?

Benimde puanım yetmeyecek devletlere malesef :2: Ben özelleri düşünüyorum canım istanbul bilim ü, haliç, acıbadem biraz zor gibi 20 bin var aramda ama orayıda yazacağım mecburen

sanmıyorum arkadaşım , burda hep kıtırlar var sınavlara da giremiyecek kadar üşengeçler ,

Peki teşekkür ederim

aa çok üzüldüm bak şimdi. neyse hayırlısı olsun. keşke onunlada görüşmelerini asgariye indirse etkilenmese konuşmalardan falan. sebatiye ablanın 1 kızı vardı dimi?

aa çok üzüldüm bak şimdi. neyse hayırlısı olsun. keşke onunlada görüşmelerini asgariye indirse etkilenmese konuşmalardan falan. sebatiye ablanın 1 kızı vardı dimi?

Evet bizde öyle dedik
Ama çok seviyomuş, melek gibi kadınmış
Bence gelinini sevmediğinden Sebatiye ablaya da gaz verip duruyo, melek filan değil

Evet kızı var ama adını Vildan koymadı

Hikayesini burdan anlarsın Piyonist
Ben eskiden BDV de görmüştüm konusunu
O zaman bile Türkçe meal geçiyomuşum Sebatiye ablaya kimse bişey anlamamıştı da

Çeeek yarıldım sabah sabah yaaa nostaljide olsa konu :))) Allah iyiliğini versin emiii

Seboş abla ve tercümanı çek :) konular bitmezz :)

Evet bizde öyle dedik
Ama çok seviyomuş, melek gibi kadınmış
Bence gelinini sevmediğinden Sebatiye ablaya da gaz verip duruyo, melek filan değil

Evet kızı var ama adını Vildan koymadı

çok soruyorum ama şimdiki kocasını çok seviyo dimi sebatiye abla?
bence bu kaynana kafasını karıştırıyor. belki iyi niyetle dost olarak gördüğünden söylüyor ama yinede hiç doğru değil yaptığı. ayrıca böyle kişiler çok kötü. sebatiye abla evlense o adamla demekki sebatiye ablayıda çekiştirecekti başka kişilere. hiçmi farkında değil sebatiye ablayı ne kadar üzdüğünün.. çok yazık..

o kadının ağzından şabanın karısı hakk laf almak hoşuna gidiyo sanırsam( o kadının ne suçu varsa) ya da belkide şabanın annesi olduğu için konuşmak hoşune gidiyo

orasını bilemeyiz

bilimcim günaydınnn...

benimde giresunlu bi oğusum vardı. ilk aşkımdı o. ailesi çok karşıydı ama biliyordum.çünkü onlar kapalı mutasıp bi aleydi ben açık saçık özgür gezgin tip. yengesinde dedikodunun Allahı vardı töbe töbe. sürekli eşinin kardeşini bana kötülerdi. sen fındık toplamaya gelemezsin bizimle çok zor yapamazsın fln derdi. babası iyiydi ama annesi, görümce, yenge fenaydı. zaten baş edemezdimde. kınamada geldi heralde evlendiğimden emin olmak içindir arkamdanda adak neyim kesmiştir kurtulduk die

o kadının ağzından şabanın karısı hakk laf almak hoşuna gidiyo sanırsam( o kadının ne suçu varsa) ya da belkide şabanın annesi olduğu için konuşmak hoşune gidiyo

orasını bilemeyiz

bencede keşke gitmese sebatiye ablaya neki. aynı şeklde kendi eşinde olsa (Allah korusun) eski sevgilisinin gelip laf alması doğrumu. çok ayıp çokk

EX kaynanan kına gecenemi geldi piyoş

bu arada bizde o ousla 1.5 yıl çıktık. ankarada okuyordu ben gidiyordum o geliyordu gizli gizli eşyaları emanete bırakıp benimle buluşuyordu eve akşam gidiyordu. otogara gidiyorum diyip benmle buluşup öyle gidiyordu fln. çok güzel günlerimiz oldu ama saçma bişi yüzünden ayrıldık. bide pek güvenilmezdi gözleri fıldır fıldırdı birde 2 arkadaşı vardı biri pi. sürekli kız peşinde flnbunuda yoldan çıkartıyordu.. ilk zamnlar çok üzüldüm ama snra alıştım. ilk onu sevmiştim ama ben aşık olmuştum ona. çok değiştirdi olgunlaştırdı beni. liseden beri peşimdeydi üni 1 de konuşmaya çıkmaya başlamıştık. ben bilerek otobüsten erken yada geç iniyordum aynı yoldan yürümemek için oda nerde inerse insin yolunu değiştirip karşıma çıkıyordu. ekilerde kaldı o günler. az güzellikler yapmadı bana hey gidi heyyy. dgünümde bana sürpriz yapmıştı gelip. hırka almıştı, kolye vede cd yapmıştı tee yıl 2005-2006. hey gidi hey ne günlerdi be. arada bakarım face ine hala filinta gibi artist..

EX kaynanan kına gecenemi geldi piyoş

evet kesin olarak evlendiğimden emin olmak içindir. hatta çok şanslısın dedi bana eşinin ailesi çok seviyor seni dedi. evet dedim karşılıklı bende onlardan o sevgiyi görünce saygıda asla kusur edemem.
teyzemlerin mevlüdü vardı bunlarda gelmişti. evliydim o zamanlar. yengesşi hemen geldi evlilik nasıl falan die. ballandıra ballandıra anlatmıştım harika çok iyi bi kaynanm var sürekli bana hizmet eder, çayımı bile bana doldurtmaz işten geldin yorgunsun ben sana koyarım der dedim. ağızları açık dinlemişlerdi
ama mazide kaldı. boşandıktan sonrada teyzemlere gitmedim hiç onlarıda görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…