Merhaba arkadaşlar
Aranızda üniversite sınavına girmiş olup tercih yapacak olan var mı?
Ya da direk şöyle sorayım aranızda hemşiree var mııı? :26:
aman o klasik zaten her sabah aynı sözü verip sonra işten çıkınca gözlerim açılıyor,
ous aradı şimdi akşam nereye gidiyoz diyo, bende dedim bi akşam yolda bayılırsam sakın korkma baygınlık değil uyku halidir o neyseki şaka yapıyomuşşsanki sokakta doğmuş adam , yaz gelince bi haller oluyo ona ,
bide dün biraz durgunmuşum ki değildim aslında rutin yorgunluktandır belki ama keyifsiz değildim , 1-2 hafta içinde tatile gidiyz sen çok bunaldın dedi , bende şımardım
çek yaa herkes sana soruyo resmn özetçibaşı oldun
elmiden bi özet dinleyen ona bida sormuyoo
ben tercih yapıcam canım hemşirelik düşünüyodum ama sanırım puanım yetmicekMerhaba arkadaşlar
Aranızda üniversite sınavına girmiş olup tercih yapacak olan var mı?
Ya da direk şöyle sorayım aranızda hemşiree var mııı? :26:
yazmışsın zaten kuzum. peki neden ayrılmışlar?
bu şabanın ailesinin yanında ev tutmaları tesadüfmüymüş sebatiye ablanın?
ben tercih yapıcam canım hemşirelik düşünüyodum ama sanırım puanım yetmiceksen hangi üniversitede düşünüyosun?
sanmıyorum arkadaşım , burda hep kıtırlar var sınavlara da giremiyecek kadar üşengeçler ,
Onla olmazdı diyo
Evlilik adamı değildi nasıl evlendi şaşırdım ama
Ben 10 yıl önce o 2 yıl önce evlendim
Benim kızım oldu adını Vildan koymaıdm, o hemencik koydu
Demek unutmamış diyo
Tesadüf mü bilmem ama fazlasıyla aklını meşgul ediyo
Arabası burda mı ? Geldi mi Şaban
Karısı ne takmış ? Bende o setin aynından alıyım filan
Bi de Şaban'ın annesi var ki
Onla hala görüşüyomuş Sebatiye abla
Gelini çekiştiriyolarmış
aa çok üzüldüm bak şimdi. neyse hayırlısı olsun. keşke onunlada görüşmelerini asgariye indirse etkilenmese konuşmalardan falan. sebatiye ablanın 1 kızı vardı dimi?
Hikayesini burdan anlarsın Piyonist
Ben eskiden BDV de görmüştüm konusunu
O zaman bile Türkçe meal geçiyomuşum Sebatiye ablayakimse bişey anlamamıştı da
Evet bizde öyle dedik
Ama çok seviyomuş, melek gibi kadınmış
Bence gelinini sevmediğinden Sebatiye ablaya da gaz verip duruyo, melek filan değil
Evet kızı var ama adını Vildan koymadı
çok soruyorum ama şimdiki kocasını çok seviyo dimi sebatiye abla?
bence bu kaynana kafasını karıştırıyor. belki iyi niyetle dost olarak gördüğünden söylüyor ama yinede hiç doğru değil yaptığı. ayrıca böyle kişiler çok kötü. sebatiye abla evlense o adamla demekki sebatiye ablayıda çekiştirecekti başka kişilere. hiçmi farkında değil sebatiye ablayı ne kadar üzdüğünün.. çok yazık..
o kadının ağzından şabanın karısı hakk laf almak hoşuna gidiyo sanırsam( o kadının ne suçu varsa) ya da belkide şabanın annesi olduğu için konuşmak hoşune gidiyo
orasını bilemeyiz
bencede keşke gitmese sebatiye ablaya neki. aynı şeklde kendi eşinde olsa (Allah korusun) eski sevgilisinin gelip laf alması doğrumu. çok ayıp çokk
bilimcim günaydınnn...
benimde giresunlu bi oğusum vardı. ilk aşkımdı o. ailesi çok karşıydı ama biliyordum.çünkü onlar kapalı mutasıp bi aleydi ben açık saçık özgür gezgin tip. yengesinde dedikodunun Allahı vardı töbe töbe. sürekli eşinin kardeşini bana kötülerdi. sen fındık toplamaya gelemezsin bizimle çok zor yapamazsın fln derdi. babası iyiydi ama annesi, görümce, yenge fenaydı. zaten baş edemezdimde. kınamada geldi heralde evlendiğimden emin olmak içindirarkamdanda adak neyim kesmiştir kurtulduk die
EX kaynanan kına gecenemi geldi piyoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?